Yeni bir sayfa açmak her şeye yenıden başlamak belkide ihtiyacımız olan budur bu defa olur

Yeni bir sayfa açmak her şeye yenıden başlamak belkide ihtiyacımız olan budur bu defa olur
Her şeye sıfırdan başlamak, hem zorlu hem de heyecan verici olabilir. Yeni bir başlangıç, geçmiş deneyimlerden öğrenilen derslerle şekillenen bir yolculuk gibidir. İlk adım, eski alışkanlıkları ve düşünce kalıplarını geride bırakmayı gerektirir. Açık fikirli olmak ve yeni deneyimlere kucak açmak da önemlidir.
Kendine şefkat göstermek ve sabırlı olmak, bu süreçte motivasyonunu yüksek tutmana yardımcı olabilir. Her adımda küçük başarılar elde etmek ve kendine zaman tanımak, ilerlemeni kolaylaştırır. Hayatını tazelemek, kendini yeniden keşfetmek ve daha iyi bir versiyonuna dönüşmek için harika bir fırsattır.
Ben yaptım bunu daha önce, tam 5 sene öncesiydi. Elime tek bir valizimi alıp ardıma bakmadan çok uzaklara gittim, bambaşka bir diyara, bambaşka bir ülkeye..
Zor oldu mu dersen? Evet çok zor oldu ama dogru karari verdigimi dusunuyorum 🙏🙏
Cevap
3Cevap
çok güzel olurdu maalesef
Hem zor hemde çok güzel olur gadası
Evi taşımaya bile üşeniyorum. Ben bu küflü odamda mutluyum
Senin daha çok ihtiyacın var sanki
Çok enerji lazım. Enerjiniz varsa hiç durmayın, istediğiniz yere gidin. Hayat sizin
Yok teşekkür ederim ben almayayım
Kolaylıklar dilerim
Ay yok ben üşenirim o kadar uğraşmışım ne yeniden başlaması
Yanlış örünce bile sökmüyorum uğraşamam olduğu kadar olmadığı kader
Ben yaptım. Şehir değiştirdim tek başıma yaşıyor hiçkimseyle ne iletişimim var nede yaşadığım şehirde hiçbir tanıdığım
25 m2 odam kamp bana , yalnizlik her yerde aynidir baki olan mutlu olabilmek..
İçimizi kararttığın için çok teşekkür ederiz 🤣
Çok güzel 👍🏻 olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?