Hırs, gamsızlık, azim, hiddet, şiddet, şefkat, umut, irade ya da başka şeyler

Hırs, gamsızlık, azim, hiddet, şiddet, şefkat, umut, irade ya da başka şeyler

Beni tarif eden en doğru kavram güven olurdu. Çünkü hayatımda en çok önem verdiğim şeylerden biri bu. Hem kendim güvenilir bir insan olmaya çalışıyorum hem de karşımdakinden aynı şeyi bekliyorum. Güven olmadan hiçbir ilişki sağlam olmaz, ister dostluk ister aşk olsun, temelinde güven yoksa bir noktada yıkılmaya mahkumdur. Bu yüzden her zaman sözümün arkasında durmaya, verdiğim güveni boşa çıkarmamaya çalışıyorum. Beni tanıyan biri, sırtını yaslayabileceği biri olduğumu bilir.
Beni tarif eden kavram umursamazlık ama içinde fırtınalar kopan bi kafa olurdu. Dışarıdan çok takmıyormuş gibi dururum ama içimde kırk tane düşünce döner, bazen kendi kendime bile yetişemem. Hem umursamam hem de her şeyi düşünürüm, hem boşvermişimdir hem de detaylarda kaybolurum. Garip bi denge işte, ama benim dengem bu.
Beni tarif eden kavram şiddetli olarak merhamet ve güven diyebilirim. Mazlumlara ve hayvanlara elimden geldiğince el uzatan, her ne olursa olsun tebessüm eden bir yapım var. Ve insanların güvendiği ve sırlarını dâhi paylaştığı kuvvetli bir güven verme hissim var.
Gamsızım ben, hic birşeyi umursamam kim ölmüş kim kalmış beni ilgilendirmez ölen bana ölmüyor neticede.
İyiymiş valla 🤣🤣🤣
😡😡😡 uyuz olurum herşeye laf edenlere
Cevap
2Cevap
Komik, eğlenceli, hiperaktif, bazen sinirli bazen çok sakin, yaratıcı, değişik birisi..
Samimiyet , duyarlilik , güven , mizahi zekâ
karakter konuları tabi ki de
Aşk öfke hüzün 3 ü bir aradayım
190 manitt beniii tariff eder ❤️🔥
Asii
Huzur
İrade bence ya
Şiddet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?