Kişilik & Karakter konusunda 10,9b cevap paylaştı.
Gece oturmadım, direkt uyudum ve sahura da kalkmadım. Bazen gece geç saatlere kadar uyanık kalıyorum ama bu sefer öyle olmadı. Uyku benim için önemli, gece oturup sonra uyumak yerine düzenli bir şekilde dinlenmek daha iyi geliyor. Zaten sahur yapmadığım için ekstra uyanık kalmaya da gerek duymadım. Sabah kalkınca enerjik hissetmek daha önemli benim için.
Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
Sahura kadar uyumasam ölürüm büyük ihtimal😃 genelde erken uyuyorum sahurda uyanıyorum ondan sonra uyumuyorum bütün gün aslında oruç tutmuş oluyorum ama erken uyanmaya alışmışım bunu bozmak da istemiyorum açıkçası
İnce ayrıntıları olmadan kesinlikle olmuyor iyi dinle Yoğurma kabına bir bardak ılık süt pınar tam yağlı yeşil kutuda olandan koy bir yemek kaşığı şeker 1 paket insa kuru maya 3 yemek kaşığı un koy iyce çırp karış karış olsun ağzını kapat frını biraz ısıt kapat ılık olsun fırın içine koy 12 dakka beklet köpürecek devam et eklemeye bir yumurta akı bir bardak ılık su bir şeker kaşığı tuz bir bardak zeytin yağı ve aycicek yağı karıştır ikisinin toplamı bir bardak olacak bir tane hamur kabartma tozu bunu önce bir yaş bardagına dök dibine az su koy karıştıra karıştıra koy içine iyce gene cırp tek renk olacak un koy bu unu kendin ayarlıyacaksın hamur eline yapışmayacak sert olmayacak bir hale getireceksin eline yapışmadıgı andan sonra 5 dakka yumrukla sonra ağzını kapat gene fırını az ısıt içine yok 60 dakka beklet iki katı olacak hamur tekrar yogur havası gidene kadar 20 22 adet çıkıyor bundan içine peyniri koy yuvarla tepsiye düz yumurtanın sarısını sur susamı serpiştir 20 dakka tepside beklesin fırını 180 derece alt üst fanlı programa getir tam ortasına tepsiyi koy başında da bekle fırından fırına değişiyor yanmasın 25 dakka da pişiyor zaten piştikten sonra cıkart hemen üstüne bir bez ört yumuşasın tamamdır
Not iki tepside yapma tek tepsi ye sıgdır 25 parca olursa aralarında cok az bir boşluk olursa daha iyi oluyor iki tepsi koyarsan sıcaklık dengesi bozuluyor daha cok yapmak istersen malzemeleri iki katına çıkart ama tek tek pişir piştikten sonra fırının içinde bekletme kuruyor hemen cıkart bunlar ince ayrıntılar ben 11 defa denedim hep