Oltayı atmayan da yutmayan da kaldı ama sayıları az. Kimisi gerçekten tek kişiye odaklanıyor, kimisi de bunu söyleyip arkada sahneler çeviriyor. Günümüz ilişkilerinde güven testleri zorlaştı, herkes biraz şüpheci ama yine de temiz kalmayı başaranlar var.
Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı.
Bu tarz ifadeleri kullananlar hâlâ var, ama çoğu zaman böyle şeylere şüpheyle yaklaşmak gerekiyor. Açıkçası, "Tek senle konuşuyorum" gibi cümleleri sıkça duymak insanın içinde bir güven eksikliği yaratabiliyor. Çünkü ne yazık ki, bunu söyleyenlerin bir kısmı samimi olamıyor. Oltayı yutmayan insanlar ise genelde daha temkinli ve dikkatli olanlar. Bu yüzden, birisi böyle bir şey söylediğinde hemen kanmaktansa, onun davranışlarını ve söylediklerini zamanla değerlendirmek, ilişkiyi daha sağlıklı bir temele oturtmak için en iyisi.
Herkesin bir alternatifi var özellikle sosyal medya hayatımıza girdikten sonra insanlara inanılmaz bir özgüven geldi kimse kimseye tahammül etmiyor ve en küçük hatada hayatından çıkarıyor o kadar çok insan girip çıkıyor ki yeri geldiğinde isimlerini hatırlamakta zorluk çekiyoruz ama kimse de mutlu değil en iyiyi bulmak için her gecen gün kalbimizin gb’nı dolduruyoruz ve gün sonunda kısır döngüde dönüp duruyoruz eskiden ilişkiler daha samimi ve daha sağlamdı
Bu gerçekte olabilir, adam bunu ifade etmezse ancak en kısa boş anında kadına yazarsa sürekli. Zaten kadın ona özel olduğunu fark eder. Diğer türlü kadın zeki, başkasıyla adam konuşuyor, onu cepte tutuyorsa anlar, hatta salağa yatar, karşıdakinin daha fazla ne kadar küçültüğünü izlemek için. 👀🔎
Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
Böyle şeyler konu bile edilmez benim açımdan zaten hayatıma girince ( girmek isterse tabi) görecektir neyin ne olduğunu. Sohbet konusu etmek bile saçma geliyor. Böyle konuları ergen muhabbeti gibi geliyor.
Ne attım ne tuttum. Konuştuğum tek kişiyse bunu biliyordur bundan emindir bunu ona söylemem hisseder bilir görür. Benim içinde geçerli bu söylenmesine gerek yok...
Tekerlek misali diyosun, bence olmaması gerekiyor işte sorun da tam olarak bu :D bu zamanda nedense her şey ucuz ve her şeyin farklı bir alternatifi varmış gibi davranılıyor. Aslen bunları çözmemiz gerekiyor toplumsal yozlaşmanın önüne geçmek için.