Aynı evi paylaştığınız partneriniz dis macununu ortadan sıksa rahatsız olur muydunuz?

Aynı evi paylaştığınız partneriniz dis macununu ortadan sıksa rahatsız olur muydunuz?
Zaten bir insan ayrılık için bir sebep arayacak olursa yok diş macunun ortadan sıktın yok kola kapağını kapatmadın, bir şekilde bahane bulur ve ayrılık yapar ayrılık sebebi değil ama bunu yapan kişinin de inadına yapmaması gerekiyor, sevgili ya da evli olan çiftlerin birbirine karşı saygı sevgi merhamet ve hoşlanmadığı şeyleri yapmaması daha doğru olur.
Ya da şöyle oluyor sana yapılan onca yanlışı bir şekilde ilişkini korumak için affedip devam ediyorsun sonra bir gün o diş macunu tüm yanlışlarının bedelini ödemeye sebep oluyor 😅
Aslında sebep diş macunu olsa da aklındaki başka intikam kadınları unutmaz 😃
Saçlar hafıza taşıyormuş erkekler düzenli şekilde kestiriyor ondan sanırım bu kadar takmadan çabuk unutarak yaşamaları 🥹
Ben unutmuyorum ama kafamda saç kalmadı
Merhaba,
Bu yüzden kavga eden bir çift görmüştüm! 😅
Abi dedim ne önemi var! 😅
Başka diş macunu al, istediği gibi sıksın! 😅
Bu yüzden kavga edenler var, neler var neler çok saçma çok! 😅
Bu durum daha çok birikmişlikten kaynaklı oluyor aslında. Diğer problemleri içine atıp en saçma mevzuda patlama diyebiliriz. Kapağı kapalı gazosu çalkalamak onun patlamasına neden olur o yüzden kapağı açık bırakmak içine atmamak şart...
Ama hocam ya öyle değil tamam mı? 😅
Çünkü var böylesi çok var en ufak şeyleri büyüten öküz çok odun çok değişik çok 😅
Bizim gibi hassas düşünceli olanları da seven yok
Şiddete meyilli çok anlayışsız çok yani
Bende içime atmak yok 😅içim dışım bir 😅
Her insanın ufak tefek kusurları olur idare etmek gerek hangimiz mükemmeliz? Bunun sayısı ve büyüklüğü önemli dayanabiliyorsam beni yormuyorsa gülüp geçebiliyorsam ilerde düzelir diyorsam sorun değildir.
Bunu yapmak ruh hastalığıdır, ancak ruh hastaları yapabilir bunu. Aklı başında birisinin böyle şeyler yapacağını sanmıyorum, olması gereken yerden sıkılır diş macunu, altından ya da ortasından sıkılmaz, ay şimdi böyle dedimya, yanlış anlaşılmasın😅
Doğru dedin arkandayım ben 😄
Dünya tek biz ikimiz diyelim o vakit🌸🤝 :D
Taaabi 😄 dünyayı kadınlar kurtaracak 😄
Cevap
8Cevap
ayrılık nedeni değildir tabi ki de ama bir sorun varsa konuşup anlaşmak en güzeldir bence
Hayır niye rahatsız olayım yav bu kadar ince ayrıntı insanı yıpratır sevdiğimi diş macununu ortadan sıktı diye incitecek kıracak kadar deli değilim
Macun bahanedir belki 🙁
Ona bir şey diyemem demek ki sevmiyordur belki kendince eften püften sebeplerle sorun çıkartıp ayrılmak istemiyordur
Bence bu ve bunun gibi meseleler, kafaya takılmayacak ufak tefek şeyler.. Aslında mesele dış macunu değilde, iletişim eksikliğidir.
Aynen macun işin bahanesi
O kadar ayrıntıcı ve detaycı değilim.. hiç problem etmezdim
buna neden bu kadar takılıyor anlamış değilim. sonuçta hepsini kullanmıyo musun?
Sıkması zor oluyor 🥲
Evdekilere sürekli bağırıyorum bu sebepten..
Ben de onu ortadan sıkarım.
Yok artık daha neler 😄
Sopayla dövmelik oluyor öyle tipler
Daha neler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?