Merhaba arkadaslar Ben 3 yildir anksiyete somatisyon bozukluk ile micadele Ediyorum yoruldum ne ise gidebliom nede disari oda zar zor 😭 bunun ne iyilestirir 😭😭?
Öncelikle geçmiş olsun, çok da güzel bi kızsın. Saçların ve kahkülün çok güzel sana da çok yakışmış.
Google dan biraz baktım ne olduğuna. Kaygı bozukluğunu fiziksel hastalık olarak yaşıyormuşsun. Peki senin bu psikolojini ne etkiledi? Neden kendini böyle hissediyorsun? Ya da ne olacağını düşünüyorsun ki?
0
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Oncelikle tesekkur ederim 🙂 ya iste boyle dusunclerim var ic sesim insan olmadigimi diyor Sonra garip bir his gelior gercek disi hissediorim Hic gecmicek gibi
Şunu o beynindeki düşünen yerlere silinmeyecek şekilde kaydet. insan olmasan zaten konuşamaz ve düşünemezdin. Yeryüzünde tek akıllı canlı vardır o da insandır. Bunu bi kaydet. Biraz panik atak geçiriyorsun galiba. Yanlış düşünceler içinden çıkman lazım, arkadaş ortamları önemlidir. Kendine arkadaş edinmen lazım. Sürekli bir şeylerle ilgileniyor durumda olursan beynin bunları düşünmeye fırsat bulamaz da zaten.
En son anksiyetesi olan bi arkadaşımı zorlayarak ( genelde anksiyetesini azdırarak) toparlanmasına yardımcı olmuştum. Mücadele iyi bir tedavi olabilir ama altından herkesin kalkabileceğini sanmam.
Ben hiç doktora gitmedim ki neyim var ne tedavisi olacağımı bile bilmiyorum sadece ömrüm evde geçti gidiyor gençliğimi hiç yaşayamadan kaybettim 35 yaşındayım hâlâ bir hayatım yok ailemle yaşıyorum işsizim bekarım asosyalim arkadaşım bile yok her senem her günüm evde geçiyor
Sağ ol beni kimse anlamadı anlamıyor da maalesef hep dışlanan aşağılanan biri oldum çocukluğumdan beri utangaç çekingen içime kapanık biriyim hiç açılamadım kendimi aşamadım öz güvenim sosyal ve iletişim becerilerim gelişmedi yetersiz güçsüz kaldım kendimi hep geri çektim eve kapandım çocukken sokağa çıkıyordum ama gençliğim hep evde geçti gençliğimi hissedemedim yaşayamadım işim sosyal hayatım arkadaşım sevgilim olmadı gezemedim eğlenemedim dışarı çıkıp temiz havada yürüyüş yapamadım senelerce eve kapalı yaşamaktan soldum çürüdüm kendimi hayatın dışında kalmış gibi hissediyorum
Insallah sanada diliyorum 🥺 al benden de okadar cocukken annem tarafindan dovuldum beni ezikledi ve daha baska seyler ozgivensizdim sessizdim bu yizden yapan yapdi istedini dovmek olsun asalamak olsun Bank sana samimi diyom 5 yasina iadar okeydi ama sonrasi iste.. Insallah seninde Hayatin duzelir hersey istedigin gibi olur🦋✨