Kişilik & Karakter Ateş olsanız ne kadar yer yakarsınız 🥴? SapıkKeşiş Takip Et Xper 6 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor 🔥 🔥 🔥Darlandum 😖Bu emojiyi de sevmeye başladım haa 😖😖😖😂😂 Ateş olsanız ne kadar yer yakarsınız 🥴? Cevapla Emoji Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. yer yakmam ben 0 0 Yorumla
m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Sen onu bayadır seviyorsun jdndjdn Ateş olsam sönmeyecek kadar uzun yanarım yangınlar çıkarrrrr 0 3 Yorumla SapıkKeşiş 1 yıl Şey diyeceğim. Hafif ateş lazım bana. Ayaklarımı ısıtamıyorum 😭 şefkatli kollarınla bir sarılıversen ayaklarıma 😭Üşüyünce sarılan Pelerinsiz kahraman 🥹 Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 1 yıl Kahraman dedin çaldın gönlümüü okur ısıtırım ayağını Yorumla SapıkKeşiş 1 yıl Sen de olmasan ben ne yaparım 😂Sen varken Silivri bile sıcak bana 😎 Yorumla
SalonHanfendisi Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Sence😂 0 3 Yorumla SapıkKeşiş 1 yıl Gezegeni yakarsın sen 😂Sen güneşsin güneş 🥹 sen olmasan hayat olmaz 🥹Ülen sağlam konu haa 🤔 buradan güzel yürünür 😂😂😂 Yorumla SalonHanfendisi 1 yıl Dur simdi essegin aklina karpuz kabugu getirme😂 Yorumla SapıkKeşiş 1 yıl Hiç aklından çıkmıyor ki 😔 tıpkı senin benim aklımdan hiç çıkmadığın gibi 😔 yaktın içimi yaktıııınn 🥴İlham geldi bugün yürüme günüm 😎😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
yer yakmam ben
Sen onu bayadır seviyorsun jdndjdn
Ateş olsam sönmeyecek kadar uzun yanarım yangınlar çıkarrrrr
Şey diyeceğim. Hafif ateş lazım bana. Ayaklarımı ısıtamıyorum 😭 şefkatli kollarınla bir sarılıversen ayaklarıma 😭
Üşüyünce sarılan
Pelerinsiz kahraman 🥹
Kahraman dedin çaldın gönlümüü okur ısıtırım ayağını
Sen de olmasan ben ne yaparım 😂
Sen varken Silivri bile sıcak bana 😎
Sence😂
Gezegeni yakarsın sen 😂
Sen güneşsin güneş 🥹 sen olmasan hayat olmaz 🥹
Ülen sağlam konu haa 🤔 buradan güzel yürünür 😂😂😂
Dur simdi essegin aklina karpuz kabugu getirme😂
Hiç aklından çıkmıyor ki 😔 tıpkı senin benim aklımdan hiç çıkmadığın gibi 😔 yaktın içimi yaktıııınn 🥴
İlham geldi bugün yürüme günüm 😎😂😂