Biz insanlar, belirlediğimiz veya bir şekilde kazandığımız yönlerimiz ile biliniriz. Kimimiz bazı yanlarını bastırır ve zamanı geldiğinde bu yanını koruyamaz, elinde tutamaz. Bu yanlarınızı seviyor musunuz? Nefret mi ediyorsunuz?

Biz insanlar, belirlediğimiz veya bir şekilde kazandığımız yönlerimiz ile biliniriz. Kimimiz bazı yanlarını bastırır ve zamanı geldiğinde bu yanını koruyamaz, elinde tutamaz. Bu yanlarınızı seviyor musunuz? Nefret mi ediyorsunuz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
inatçıyım biraz
Aşırı duygusallık var. Bu bazen negatif enerji verebiliyor.
Barındırdığınız ve barındırmadığınız yanlarınız, bir gün ortaya çıkar. Duygusallığın getirisi negatif enerjilerse sizin bastırmış olduğunuz negatif tarafınız vardır.
Kındarım yer yer zamansız huysuz olabılıyorum cekılmez lanet aksı bırının tekıyım👹
Lanet kelimesini dahi sevebilecek biriyim. Cevap için teşekkürler.
Ben bana dahıl lanet olan hıcbır seyı sevemıyorum
Anlıyorum...
ya her duyguyu yuksek raddede hissediyorum ya da hicbisey hissetmiyorum arasi yok insanlarla notr baglanti kuramiyorum bu yuzden arkadaslik ve iliski konusunda hep zarar gordum
Bazı psikolojik hastalıklara sahip olabilirsiniz. Kişilik bozukluğu, bipolar bozukluk gibi. Hastalıkların dışında belki sizin özünüz bu, soğukluk ve yaşanılan durumların ritmini kaçıran ya hep ya hiç olan duygulara sahip birisinizdir. Bu yanınıza barışık olup olmadığınızı bilmiyorum ama değişim belki sizin için şarttır.
evet psikologa gorunmeyi dusunmedim ama gerekebilir bazen genel olarak her insana karsi sempati kurarken bazende herkesten nefret ettigim donemler oluyor iliski icindeyken de boyle bi sabah uyaniyorum ve kalbim tas gibi hicbisey hissetmiyorum sebebe de bagli degil anlamadim
Psikolog yerine psikiyatr tavsiye ederim. Bizler bireyler olarak, yanlışları ve işlemek istediğimiz duyguları başarısızlıklara uğrata biliyoruz. Bunun sonucunda bazen pişmanlıklar bazense umursamazlıklara mahkum oluruz. Düşünseniz ve o an karar sizin elinizde olsa belki böyle bir durumda olduğunuza pişman olabilirsiniz. Kendinizden şüphe eder ve bu durumun değişmeyeceğine inanırsınız. Belki kalbinizin taşlığı aradığınızı bulamadığınızdan kaynaklıdır.
Takıntılı ve hassasım sevmiyorum bu huyumu çünkü elimde olmadan gözlerim doluyor ağlıyorum