bazen derler ya bi daha hayata gelseydin nasil biri olmak isterdin diye... ben hayvan olmak isterdim bocek olmak isterdim. zeki bir yaratik olmak aslinda çok acı bişeymis düşünen duygusal bir yaratık...
biriyle tanistim ondan baya hoslanmisim sonra gorustuk. gorustugumuz de ona biraz borcum oldugunu da soyledim cunku niyetim ciddiydi ama bunu bil diye soyledim yani halledicem dedim yardim falan istemek gibi degil. neyse gunun sonun da hersey guzel gecti ama ben bisey hissedemedim dedi belki zamanla olur falan guzelcemen ugurladim onu. ondan sonra ben yazdim cevap verdi durdum baktim o yazmadi bana aramadi da. ben de yavas yavas kendimi cektim zorlamak gibi olmasin diye ve Instagram dan da cikardim numarasini da sildim unutayim diye. ama elim de degil ilk defa basima geliyo ben iyi degilim atlatmak icin hersey yapiyorum her sn aklima geliyor acaba açıp paylassam mi ona?
İnsanın en büyük cezası nasibinde olmayan şeyin peşinde koşmasıdır diyeyim sana :) zamana bırak ve oyalanmaya bak mesgul ol bosluga dusersen dusunceler hatalar yaptırır tecrübe ile sabit.
ilerde simdi ki halime belki de gulucem ama dedigin gibi zamana birakip biraz aci cekmem gerekecek.. çok tesekkur ederim guzel kalbin icin yardimin icin 🌺
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İdealindeki kişi olma hayaliyle bir ömür yaşarsın ama hiçbir zaman idealine kabuşamazsın
Acımasızca gecip giden zamandan geriye kalan sadece yalnızlıklarımız
Bazen hayallerinin gerçekleşmesi de mutlu etmiyor
Derdini anlatmak istersen dinlerim bu arada
Teşekkür ederim sadece öylesine yazmak istedim 🖤
Rica ederim
Akıllanamadin mı sen hâlâ derdi
Akıllanmadın mı
Hiç mi çabalamadın derdi..
Sen kendini bu kadar düşürecek biri miydin yazıklar olsun nerde o eğlencesine bakan kız derdi
Ve gelecekteki halimizin bu günlerimizi araması ihtimali korkutucu
Artık kendine gel derdi
Şimdiki ben , bunu gelecekteki halime söylüyor :)
bir insanin hic mi şansı yaver gitmez derdim
Belki de hicbir zaman bize ait olmayan şeylerin peşinde kosmaktandır bu halimiz
belki bir umut diye cabalamak hayatta tutuyor yoksa sık kafana git niye iskence cekesin
O güzel ihtimalleri merak edip kalmak işte
bazen derler ya bi daha hayata gelseydin nasil biri olmak isterdin diye... ben hayvan olmak isterdim bocek olmak isterdim. zeki bir yaratik olmak aslinda çok acı bişeymis düşünen duygusal bir yaratık...
Zaten kısacık bir ömür onu da iyi yaşamak gerek. Hayvanlar şuursuzdur
dusunsene Ağustos bocegisin okul yok iş yok cocuk ekmek beklemiyo gelecek kaygin yok anca cıcır öt öl git
İçgüdüsel yaşıyor ne yaptıgının şuurunda değil xlsös
sana özelden bisey yazabilir miyim bir konuda yardim edebilir misin? sen olgun bir kadina benziyorsun
köşeye sıkışmıs durumdayim
Bu yorumun kaldırılabilir dikkat et yaz bakalım
cok tesekkur ederim ama sen yazar misin benim puanim yetmiyor mus
Tabi
mesaj atılmıyor 🤷♀️
tamam burdan yazayim oyleyse
Yaz bakalım
biriyle tanistim ondan baya hoslanmisim sonra gorustuk. gorustugumuz de ona biraz borcum oldugunu da soyledim cunku niyetim ciddiydi ama bunu bil diye soyledim yani halledicem dedim yardim falan istemek gibi degil. neyse gunun sonun da hersey guzel gecti ama ben bisey hissedemedim dedi belki zamanla olur falan guzelcemen ugurladim onu. ondan sonra ben yazdim cevap verdi durdum baktim o yazmadi bana aramadi da. ben de yavas yavas kendimi cektim zorlamak gibi olmasin diye ve Instagram dan da cikardim numarasini da sildim unutayim diye. ama elim de degil ilk defa basima geliyo ben iyi degilim atlatmak icin hersey yapiyorum her sn aklima geliyor acaba açıp paylassam mi ona?
kusura bakma inan caresiz kaldim
Okuyorum
tesekkur ederim çok iyisin
İnsanın en büyük cezası nasibinde olmayan şeyin peşinde koşmasıdır diyeyim sana :) zamana bırak ve oyalanmaya bak mesgul ol bosluga dusersen dusunceler hatalar yaptırır tecrübe ile sabit.
sence ne zaman alisirim cunku baska birilerini bulayim desem hic istegim yok farkinda olmadan baglanmisim lanet girsin
Dediğim gibi zamana bırak ve mesgul ol bir seyler ile. Bir bakmıssın gecip gitmiş
ilerde simdi ki halime belki de gulucem ama dedigin gibi zamana birakip biraz aci cekmem gerekecek.. çok tesekkur ederim guzel kalbin icin yardimin icin 🌺
Allahıma söverdi
Saygını takın
Efendim?
Allahıma söverdi demek dogru değil. Saygılı ol
Yüzume tükürürdü
Katılıyorum...
Sende de mi ayni durum
Maalesef öyle
Neyin var canim
Yaşam sancıları teşekkür ederim ❤️🩹
O güzel kalbinden öpüyorum
🙏🌷