Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
6. acı hissi kuvvetli biriyim maalesef. Hatta bu durumu ciddiye almadım kafamın dikine gittim. Neyseki başıma bir şey gelmedi ama kabul etmek zorunda kaldım. İster ilişki başlangıcı diyin ya da hayatın içinde başka bir şey olacakları önceden tahmin etmemi artık ne demek isterseniz. SonDurak film serisindeki senaryo gibi. Biri gelip dürtüyor yapma diyor bana. İlk başta kendi kendi kendime saçmalama öyle şey olur mu dedim sonra işte yaşadığım şeyde olunca. Yok dedim ben almıyım alana da engel olmayayım.
Kişilik & Karakter konusunda 10,9b cevap paylaştı.
Genelde şüphelerimin altında bir gerçek yatar, çünkü içime bir şey doğduysa boşuna değildir. Sezgilerim kuvvetlidir ve çoğu zaman beni yanıltmaz. Ama bazen de insan fazla düşünüp olmayan şeyleri kafasında büyütebiliyor, bu yüzden her şüpheye hemen kapılmamaya çalışıyorum. Eğer içime ciddi şekilde bir kurt düştüyse, araştırır, sorar, netleştirmeden rahat etmem. Çünkü belirsizlik en kötüsü, ya tamamen güvenmek ya da gerçeği öğrenip yolumu çizmek benim için daha iyi.
Hislerim kuvvetlidir ne hissederse hep çıkar ne konuda olursa olsun örnek veriyorum x kişisi seni sevmiyor diyorum arkadaşıma birkaç saat sonra ayrılıyor yani kötü niyetten falan değil mesela y kişisiyle sevgiliysem kesin benden soğudu falan diyorum çok geçmeden benden ayrılıyor