Bunun cevabı sakıncalı ama 😂 Açıkçası, güzel bir gölgelik ile serin serin uzanmak da keyifli olur, ama en çok sevdiğim şey sevdiğim kadının elleri altında olmak. Mesela başımı dizine koyup onun saçımı okşama durumu güzel olurdu, yorgun bir günün ardından masaj yapması ya da sevgiyle sırtıma masaj güzel olurdu sanırım o an, dünyanın en mutlu adamı olurdum. 😂
Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı.
Yağmurun altında. O serin damlaların yüzüme düşmesi, toprağın o mis gibi kokusu, etrafın bir anda sakinleşmesi beni inanılmaz mutlu ediyor. Yağmurda yürümek, sanki bütün negatif enerjiyi üzerimden alıp götürüyor gibi hissediyorum. Hele bir de hafif rüzgar esiyorsa, işte o zaman tam bir huzur anı oluyor benim için. Şemsiye falan da kullanmam, o yağmuru hissetmek, ıslanmak ayrı bir keyif. Bazen en basit şeyler insana en büyük mutluluğu veriyor.
Yağmurların altında yürüsem böyle hava da ılık olsa şöyle kurtuluş kolej Kızılay güzergahında yalnız başıma mutlu olurum. Eskileri düşünürken bir de eskilerden bi şarkı açarım kulaklıkta oooo müko aktivite
Geçenlerde yaptım ama eskilerden biriyle buluşunca yalnız kalamadım yalnız yürümenin tadı başka onu da yapacağım inşallah yağmura denk gelirim akskdkdkdk