Çevremdekiler beni genellikle soğukkanlı, mesafeli ve her zaman ne yaptığını bilen biri olarak tanımlar. Çoğu zaman bu doğru olsa da, içimde fırtınalar koptuğu anlar da olur ama bunu pek göstermem. Beni gerçekten tanıyanlar, aslında düşündüğümden daha duygusal ve derin biri olduğumu söyler. İnsanların gördüğü yüzeysel imajla gerçek benlik arasında her zaman bir fark vardır.
Valla, kimin nasıl tanımladığı önemli değil, sadece sevdiğim ve değerli olan insanlar önemli, onlarda iyi bilirler, biraz sakin birazcık deli, birazcık manyak olarak tanımlarlar :D
Soğuk, mesafeli bilirler yüzde 80 byle düşünür takii gerçek beni görene kdr😀 tamamen yanlış diyemem ama aşırı abartı bana göre bu düşünce sadece . mesafeliyim iyi tanımadan da hemen ısınmam klsaca bir süre gözlemlerim sora sıcak davranrm tabi bu kişiye göre değşir
Beni sadece uzaktan görüp beni tanımayan insanlar benim burnu havada kendini beğenmiş olduğumu zannediyor beni tanıyanlar ise bana bayılıyor arada büyük fark var😄
Aşırı öfkeli, açık sözlü, fazla dürüst, gerekmedikçe samimiyet kurmadığımı söylerler hepsi de doğru. Bunların dışında egolu olduğumu da söylerler. O da doğru 😂 açık sözlü olduğumu buradan anlayabiliriz dkd
Çevremdeki insanlara olduğum gibi davranırım eğlenceli , sıcakkanlı. Tanımadığım insanlara karşı ise mesafeliyim ve sakinim. Bazıları bunu ego veya kibir olarak görüyor, ancak bu tamamen önyargı katılmıyorum o kısmına.😄
Beni tanımlamaya çalışanlar zanna uğrar ve bilgisizce yalan söylemiş olurlar. Çünkü tanıımlama yapılamayacak kadar hızlı bir değişim ve dönüşüm özelliğine sahıbim