Kişilik & Karakter İnatçı biri misiniz? İnatlaşmayı sever misiniz? KalkKızCayyDemlee Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Güncelle İnatçı biri misiniz? İnatlaşmayı sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. evet inatçıyım ama cahillerle inatlaşmayı sevmem. 1 0 Yorumla
Toval Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Yerine göre inatçı biriyim. Savunduğum doğrulardan sonuna kadar inat ederim. 1 0 Yorumla
xfhvx Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Bizde genetik haksız olsak bile bile inatlaşırız 1 0 Yorumla
MonswerAselll Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çok inadım. Çocukluktan beri 2 11 Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl OĞLAK misin 😂 Yorumla MonswerAselll 1 yıl İkizler Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Ooo daha kötü 🙄😂😂 Yorumla MonswerAselll 1 yıl 😅 Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Şu an gülüyorsun iki dk sonrası garantisi yok 🙄😂😂 Yorumla MonswerAselll 1 yıl Hahahsd biraz öyle Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Biraz mi? Gel birbirimizi kandırmayalım.😂😂 senden esinlenerek soru sordum Yorumla MonswerAselll 1 yıl Abartma be 🤣 Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Ben korkuyorum ikizlerden sağı solu belli olmaz sözü sizin için geçerli 🙄 Yorumla MonswerAselll 1 yıl Peki bakalım Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Pek işine gelmedi gibi ama neyse 😂 Yorumla
PunchMeDaddy Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Sevmem ama inatçı biri olabiliyorum 1 1 Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Sevmediğin bir şeyi nasıl oluyorsun 🙄 Yorumla
TheLittleGirl_ Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Evet 1 1 Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl En son kiminle inatlastin Yorumla
ada2024 Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl evet galiba 1 1 Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl En son kimle inatlaştin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
evet inatçıyım ama cahillerle inatlaşmayı sevmem.
Yerine göre inatçı biriyim. Savunduğum doğrulardan sonuna kadar inat ederim.
Bizde genetik haksız olsak bile bile inatlaşırız
Çok inadım. Çocukluktan beri
OĞLAK misin 😂
İkizler
Ooo daha kötü 🙄😂😂
😅
Şu an gülüyorsun iki dk sonrası garantisi yok 🙄😂😂
Hahahsd biraz öyle
Biraz mi? Gel birbirimizi kandırmayalım.😂😂 senden esinlenerek soru sordum
Abartma be 🤣
Ben korkuyorum ikizlerden sağı solu belli olmaz sözü sizin için geçerli 🙄
Peki bakalım