Bazı insanların başucunda davul zurna çalsak uyanmazlar MaşAllah valla öyle derin uyuyamadım hiç 😀 evet arkadaşlar uykunuz hafif midir?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bazı insanların başucunda davul zurna çalsak uyanmazlar MaşAllah valla öyle derin uyuyamadım hiç 😀 evet arkadaşlar uykunuz hafif midir?

Evet, uykum bayağı hafif. En ufak bir ses bile uyandırabiliyor, hele bir de kafam doluysa zaten tam anlamıyla uyuyamıyorum. Gece boyunca birkaç kez uyanıyorum, sonra tekrar uyumaya çalışmak ayrı bir mesele oluyor. Bazen öyle uyanıyorum ki, sanki hiç uyumamışım gibi hissediyorum. Keşke derin uyuyabilenlerden olsaydım ama ne yazık ki en küçük şey bile uykumu bölebiliyor.
Uykum derindir lakin kurulu saat gibi düşündüğüm saat de kalkarım. Bu biraz da beynin bu yönden sürekli eğitilmesi gibi bir durumdur yine Maalesef ki kadınlar da kurulu saat beyin daha çok yayın bir durumdur. Hele Anne iseniz bebek büyütürken ayrı sabah okula gidecek eş için ayrı okuldan gelecek çocuğu bekler iken iki dakika kestireyim diyen kuru saat ayrı
Çok hafiftir. Kapı kolu oynasa hemen uyanırım. Birlikte kaldığımız arkadaşlar olurdu şantiyede o konudan şikayet ederlerdi zaten. Yatakta diyor dönmeye korkuyorum derdi. Her sese uyanıyorsun diyordu arkadaş.
😂😂
Eskiden ağırdı. Uykunun ağır olması uyanınca dinlenmemiş olarak kalkmanın arkasında kan değerlerindeki sorunlar yatabiliyor. Damardan ferritini yiunce insana döndüm diyebilirim şimdi uykumu daha iyi alıyorum ve uykum daha hafif
Cevap
19Cevap
benim uykum hafif değildir ama ne kadar uykum olduğuna göre değişir bazen en küçük sese uyanırım bazen top patlasa duymam.
eeevet en ufak sese uyanıyorum ama cok yorgunsam uyanamiyorum bile
benim biyolojik saatte iyidir.. kafama su saatte uyancam dersem uyanirim..
disarida olan olaylara pek tepki vermem ama oda icinde bir ses olsa uyanirim
Genelde ufak bir sese bile uyanma refleksim var. Aşırı yorgun olup bir günden fazla uyumadıysam uyuyunca iki üç saat zor uyanırım. Böyle de bir şey var yani.
Evet Hafiftir benim uyuduğum odaya çok sessiz bir şekilde birisi bile girse uyanırım. Ya da ufacık bir tıkırtıya.
Kendimi bildim bileli uykum çok hafiftir. Zaten uyku ile samimiyetim de pek yoktur. İki mesafeli arkadaş gibiyiz.
Yatış şekline göre değişen bir durum bu ve güvende hissetme durumuylada alakalı..
Değişmekte.
Uykuyla aram iyidir.. 5-6 saat bana yeter. Uyumadan da dolanırım ama uykum gelirse hiç bir sesten durumdan ve koşulda rahatsız olmam :))
Birisinin bana dikkatli baktığını anladığımda dahi uyanırım.
Evet ne yazık ki hafif ama bazen uyandığım zamanlar da olur o 😊
Biraz mesela sevgilim uyurken seslense tam olarak anlamam ama uyanırım derim ne demiştin.
Hafif benimki, yorgun da yatsam en ufak bir seste kalkabiliyorum hemen.
Bazen ölü gibi uyuyorum😂
😂
Hafif ya dışarda araba korna çalsa dahi uyanabilirim
Saatine bağlı en derin uykuda olduğum saatlerse çoğu şeyi duymam deprem olunca bile uyanmamıştım
hiç sanmiyorum okadar derin uyurum ki çoğu zaman alarmı kırmışlığım bile vardır
Anında maalesef uyanıyorum
Oo çok ağırdır valla.😹
Evet. En ufak seste bile uyanabiliyorum.
hafiftir cit duysam uyaniyorum maalesef
Top atsalar uyanmam , bölmeyin beni shshsh
Çok hafif en ufak sese uyanıyorum.
Eh ne hafif ne ağır
Günaydın. Benimki hiç Hafif değil
Aynen ses oldu mu uyanırım
Evet.
değildir
Orta hafif 😃
Ağır benim ya
evet
Orta