Nasılsın diyorlar iyiyim sağol sen nasılsın diyorum o da iyiyim diyor. Konu kapanıyor. Bu yüzden çevrem yok. Arkadaş gruplarinda yalnız gibiyim. Öğlen yemeğe çıkarlar benı pek soran olmaz. Benden sıkılıyorlar çünkü. Kitap okusam da aklımda bir şey kalmıyor. Kitap tavsiye eden oluyor da o da çözüm olmuyor. Çok gezerim ama tek başıma. İyice yalnızlastim.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Demek ki iyiyim dememek gerekşuu
Ne diyeceğim nasıl gidiyor diyen oluyor işte bildiğin gibi standart iş güç diyorum. Biz de öyle diyorlar. Bu kadar yani
Bunu demek yerine gidiyor ama zorluyor de ve ordan güncel bir konu aç
Tek sorun bu olsa keşke. Bütün arkadaşlarım evlendi çoluk çocuğa karıştı. Yemeğe gitsek de konuştukları konu hep çocukları sorunları kreşi bilmem nesi oluyor bu sefer ben sıkılıyorum. Birbirleriyle konuşuyorlar ben aralarında Fransız kalıyorum. Bazıları da hemşehrisi birbirinin hep ortak tarafları var. Akrabadan ordan burdan konu açıyorlar. Ben yine yabancı kalıyorum.
Öyle der geçersin zaten
Nasılsın? Nasıl gidiyor?
Sen nasılsın diyorum ben de iyiyim diyorlar gerisi yok mal gibi kalıyorum
Onu demiyorum, nasılsın diye sana soruyorum 😅
Moralim bozuk pek iyi gitmiyor 😏
Neden ki? Bu sorudaki meseleden dolayı mı? 🥺
Evet maalesef. Kim olsa bu nedenden morali bozulur. Arkadaşım gözümün önünde dün sabahları yan masadakileri ziyaret etti bana günaydın bile demeden gitti. Evinde kaldığım beraber turlara katıldığımız yakın arkadaşım. O bile beni sıkıcı buluyor günaydın demeye tenezzül bile etmedi tepkimi gösterdim. Yaa çok dardayim dedi güldü sonra görüşürüz dedi gitti. Alay etti yani
Seninle biraz antrenman yapsak taktik geliştirebilirsin aslında. Sana saat başı nasılsın diye sorayım mesela. Nasıl fikir? 😄
Saat başı ne diyeceğim ki ya çalışıyorum diyeceğim ya akşamsa yemek yiyorum ya film izliyorum diyeceğim. Hergun yaptığım şey bu. Hafta sonu da sabah kalkıp geziyorum. Öğlen eve gelip akşamsa kadar film izliyorum. Hergun bu cevabı alırsın 😏😏
Kaçırdığın bir nokta var ama. Konuşmak isteyen konuşacak bir şeyler bulur 😏 Sen aynı yanıtları versen bile ben sohbeti ilerletmeye çalışırım. Sen de benden taktik alırsın. Heeeeğğğğ demek böyle ilerliyormuş dersin 😄
Onlar da benden farklı cevaplar sorular bekliyor benden bir şey çıkmayınca umursamayip gidiyorlar. Şimdi lavaboda karşıma çıkıyor kızın biri aa nasılsın diyor naber diyor ne diyeyim şimdi o an? Orası sohbet yeri değil ki. Geçen gün bir arkadaşla öğle yemeğine gittik. O susuyor ben susuyorum. Bir saat öyle geçti. Ee napiyorsn dedi ayni işte dedim. Hiç merakım ilgim de kalmamış bir şeye
Bunun sebebi acaba umursamazlık olabilir mi? Bence umrunda olmadığı için bir şeyler sorma ya da başkası hakkında konuşma gereği de duymuyorsun
Aklıma soracak birsey gelmiyor ki. Onlar sorarsa söylüyorum. Onlar da devam ettirmiyor. Zaten ortamım dedikodu ortamı. Herkes gruplasmis arasına başkasını almıyor. Paylaşacak şeyleri var. Benim onlarla Paylaşacak bir seyim yok. Biri benim arabam var diyor söyle model otomatik bilmem ne arabadan da hiç anlamam. Bu sefer sıkılıyorum
Gündemi takip ediyor musun? Nasılsın nasıl gidiyor dediklerinde gündemle alakalı bir şey söyleyebilirsin. Mesela "iyi gidiyor işte, bu hafta derbi varmış onu bekliyorum. Futbolla çok aram da yok aslında ama eğlence olsun diye bakıyorum işte 😅" diyebilirsin. Eminim karşından da sohbeti ilerletecek bir tepki gelir