Selamlarr, aşkolarım🌸 ve diğer cinss
çay kadar sıcak, çocuk kadar masum biri kaldı mı sizce? 🙂

Selamlarr, aşkolarım🌸 ve diğer cinss
çay kadar sıcak, çocuk kadar masum biri kaldı mı sizce? 🙂

Çay kadar sıcak çok insan tanıyorum. Ama bazen bazıları, çayın soğumuş hali gibi ağızda kötü bir tat bırakıyor.
Çocuk kadar masum kalmak ne mümkün. Bir parçamızı aynı saflıkta koruyabilmek ise mümkün.
İnsanlığın hepsi henüz yozlaşmadı ve dünyayı bu yozlaşmamışların ruhu döndürüyor.
Hiç kimse günahsız değil herkes durumu kendine özgü değerlendiriyor örneğin ben biri için iyilik yapıyorum ama karşısı bunu iyilik olarak görmüyor rahatsız oluyor, ben de aynı şekilde çünkü empati yoksunu vefa yoksunu bir toplum olmayı çok iyi başarıyoruz, insanlar teşekkür edildiğinde bile bu benim işim diyor , bunu nezaket olarak değerlendiriliyor. Hayat çok çünkü insanlar anlaşılmaz oldu ama bizler büyüklerimizin miraslarıyız bu yüzden umarım onlar da yanlışlarını fark ederler
EİC için teşekkür ederim
Az kaldı ama hâlâ var. Gerçekten içi dışı bir, sıcacık insanlar denk geliyor ama çok nadir. Çoğu insan zamanla değişiyor, hayatın getirdiği şeyler masumiyetini alıp götürüyor. Ama yine de saf, karşılıksız iyilik yapan, içtenliği bozulmamış insanlar tamamen yok olmadı. Onları bulmak zor ama bir kere hayatına girince gerçekten fark yaratıyorlar.
Rica ederim 😊
Sen varsın işte daha ne 😇
Yaa teşekkürler sende öyle 😇
Teşekkür ederim 🤩
Cevap
19Cevap
kalmadı bence maalesef.
Alttaki çocuk aynı ben 😀
Çay olan aşkımız bitmediği sürece umudumuz da tükenmeyecektir!!
Bakışıyla gözlerinde demlenirsin bazen
Bazen de masum küçük bir kız çocuğu edasıyla davranışlarında...
Ama önemli olan çayı veren elleri sıkıca tutmaktan geçer yani çay önemli 😀
Çocuk şimdiden bile çok çapkın 😂o ne bakış yaa
Çoy onomli tobi jsjsj
Çapkın değil o bakışlarında çay sıcaklığı var masumluk desen o da var :))
Gülümsemiyor ama gözleri yeter tebesüm yaratmamıza maşallahh
O bakış çok can mı yakar diyon:))
Ezan saatini söylerim sana unutma yemekten hemen sonra içiyorum çayımı :))
Sana çay yokk 🙂)
Ben her zaman iyi bir insanım ama kıymetimizi bilen yok herkes nankör olmuş saçma sapan kızlar saçma sapan erkeklere gidiyor tam tersi saçma sapan erkekler saçma sapan kızlara gidiyor yani tamamen İQ oranına göre bir şey bu aşk dediğin görsellik oluyor sürekli veya boş kimselerin flörtöz tavırları oluyor sevgiyi uyumu dengeyi hak etmeyen insanların sevgilisinin olması da bir hayli ilginç
Büyüdükçe o çocuk masumluğu gidiyor üzerimizden bir parça.. Belki yaşanan acılar, belki de dünyanın kirine istemeden bulaşmış ruhumuz.. Ama mühim olan teraziye vurduğumuz zaman masum yanın daha ağır basması..
Bu sitedeki herkes kanatsız bir melek ve çocuktan da masum : )) Yoksa sen bunu bilmiyor muydun? 😂
Ben meleğim ya 🙄
Eee ben de öyle diyorum, herkes melek diyorum 😂
Ben tabii ki hehe😅 hiçbirimiz masum değiliz diye bir şarkı vardı çiçeğim😕
Değiliz evet 😕
Öyle birini bulursan bana da haber et çünkü kaldığını düşünmüyorum
Ben 🙄
🙄 kalmıştır ya
Kaldiysa da saklansin ki kimse bulamasin. Yazık etmesin kendisine.
Masumiyeti bedende değil de, ruhta arıyorsan, çok fazla masum insan var...
Masum insanlar var çok var, herkes aslında masum. Benim düşüncem bu. Sıcak mı soğuk mu orasını bilmem.
Kalmadı bence hiç birimiz masum değiliz. Kalbimiz temiz olsun bu da kâfi bence
Ben kaldım bir ben kaldım gecenin avutulmamış bir ben
kalmadı vardır o da cok az.
Kim bu güzel çocuklar
Evet hala var ama sayıları az maalesef
Evet, bazen öyle insanlar olabilir.
Kalmıştır bir yerlerde
Kalmadı öyle biri
Hayvanlarda çok masum 🥹
Sanmıyorum
Kaldı tabi
Kaldı benn