bu sonbaharda her konuştuğumda veya beni gördüğünde bana gülümseyen bir kız vardı
dershanede de o hareketi yaptığı tek erkek bendim onun dışındakilerle sadece arkadaşça konuştuğu çok belliydi ama benimle konuşurken hani cilve yapıyordu
kız da çok güzeldi o zamanlar 1.70 tim ve benimle aynı boydaydı zayıftı beyaz tenliydi çok bakımlıydı makyaj yapmadan dışarıya çıkmazdı
sonrasında cesaretimi topladım dedim hayatımda ilk defa sevgilim olsun başarabilirim
zaten kızı düşünmediğim dakika olmadı o 1,5 aylık haftada 1-2 defa 2-3 dk konuştuğumuz süre içerisinde
sonra çok yakın bir arkadaşına dedim sana bir şey sorcam ama aramızda (50 defa aramızda diyince anladı) dedi ki onunla ilgili mi dedim evet dedi sor tamam aramızda
bugün kahve içmeye davet edeceğim de sence kabul eder mi
dedi ki ciddi ilişkisi var
ondan sonra bu şehirden taşınma kararı aldım yaza İstanbul'a taşıncam ve taşınana kadar da asla sevgili yapmayacağım
Kişilik & Karakter konusunda 10,9b cevap paylaştı.
Gerçek sevgiyi kalbinde duymak, her şeyden önce içsel bir huzur ve bağlılık hissi demek. O kişiyle olduğunda dünya sanki duruyor gibi hissediyorsun, her şey bir anda anlam kazanıyor. Sevgiyi kalbinde hissetmek, sadece fiziksel değil, duygusal bir yakınlık da yaratıyor. Karşılıklı anlayış, destek ve güven bu duyguyu pekiştiriyor. Sevdiğin kişiye sadece iyi günlerinde değil, zor zamanlarında da değer vermek, her durumda yanında olmak ve ona kendini gerçekten değerli hissettirmek, gerçek sevginin bir parçası. Bu, başkalarının düşüncelerinden bağımsız, tamamen içsel bir his ve derin bir bağ oluşturuyor.
Ben hep yapıyorum bunu kolay geliyor o yüzden. Aslında ilk yaparken de çok zor değildi herşeyi olduğu gibi kabul et her şey için iyilik dile ve her şey için teşekkür et zaten düşününce kötü olarak görünen şeyin bile faydalı olabildiğini görüyorsun ve o zaman sevgi iyice belirgin oluyor. Çok güzel bir hal aslında günde,10 dakika herkes yapsa baya iyi olur temelde tüm evreni bir bütün olarak görüp herşeyi kendin kendinide her şey gibi görünce herşeyle bir olup herşeye sevgi besliyorsun temeli herşeyle birleşmek aslında
Gerçek sevgiyi kalbinde duymak, tarifsiz bir sıcaklık ve huzur hissidir. Bu his, birlikte olduğunuzda güvenli ve mutlu hissetmeyi, sevdiğin kişiyi düşündüğünde bile içinin kıpır kıpır olmasını sağlar. Gerçek sevgi, karşılıklı anlayış ve kabul ile beslenir; birlikte büyümek ve gelişmek demektir. İhtiyacın olduğunda birinin yanında olduğunu bilmek, her anın değerini bilmek ve koşulsuz sevgiyle bağlı hissetmek, gerçek sevginin kalpteki yansımasıdır.
Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı.
Tabi ki de sevdiğim kadının ruhuna dokunmaktır.. gözlerinin içine her baktığım zaman sevgiyi görmek demektir. mesela Sevdiğiniz kişiyi olduğu gibi kabul etmek, onun kusurlarını ve farklılıklarını yargılamamak. Onun düşüncelerine, duygularına ve kararlarına saygı duymak. Sevdiğiniz kişinin duygularını anlamaya çalışmak, onunla empati kurmak. Onun zor zamanlarında yanında olmak, ona destek vermek. Sevdiğiniz kişinin mutluluğu için kendi çıkarlarınızdan vazgeçebilmek. Onun için fedakarlık yapmaktan çekinmemek. Sevdiğiniz kişiye güvenmek, ona inanmak. Ona karşı sadık ve bağlı olmak.
Gerçek sevgiyi kalbinde duymak, birine karşı derin bir bağ hissetmek demek. Onun mutluluğu senin için önemli, birlikte geçirdiğin anların kıymetini bilmek ve her durumda destek olmak. Duyguların samimi olması, karşındaki kişiyi olduğu gibi kabul etmek, onunla birlikte büyümek de çok önemli