Kişilik & Karakter Kendi güzelliğinin farkında değilsin ne demek? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Biri söylemişti bana (kız) Güncellemeler1 yıl Niye öyle der peki onu soruyorum Kendi güzelliğinin farkında değilsin ne demek? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. kendi güzelliğinin farkında değilsin demek. 0 0 Yorumla
TuruncuJaponBalığı Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Güzelsin ama sen kendinin güzel olduğunu daha anlayamamışsın 0 0 Yorumla
Roman21 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 328 cevap paylaştı. Acaba ne olabilir hadi beyin fırtınası yap biraz çok zorlayıcı demi 0 0 Yorumla
SeİgNeUr_TeRrAcEs Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Bir düşün bakalım ne demek 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Niye öyle der peki Yorumla
bensorayimmm Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 682 cevap paylaştı. kendin baya kysin demek ki 0 0 Yorumla
testosteronn Takip Et Guru Yaş: 33 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 392 cevap paylaştı. seni dürtmek istemiş 0 0 Yorumla
PaldoAlto Takip Et Xper 6 Yaş: 31 1 yıl kız kıza söylüyorsa bil ki çirkinsin 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Niye öyle dedin ki Yorumla PaldoAlto 1 yıl teselli için söylemiş gibi geldi Yorumla
KotuAdamxx Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 422 cevap paylaştı. lezzz 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Abi türkçe konuşun artık ya cidden sıkıldım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
kendi güzelliğinin farkında değilsin demek.
Güzelsin ama sen kendinin güzel olduğunu daha anlayamamışsın
Acaba ne olabilir hadi beyin fırtınası yap biraz çok zorlayıcı demi
Bir düşün bakalım ne demek
Niye öyle der peki
kendin baya kysin demek ki
seni dürtmek istemiş
Erkekleri parmağında oynatabilirsin demek
kız kıza söylüyorsa bil ki çirkinsin
Niye öyle dedin ki
teselli için söylemiş gibi geldi
lezzz
Abi türkçe konuşun artık ya cidden sıkıldım