Kişilik & Karakter Sizin en çok sinir olduğunuz şey nedir? Suleyman_xxx Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Sınır olan yokmu Sizin en çok sinir olduğunuz şey nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. cahil insanlar 1 0 Yorumla
_AsabiHatun__ Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Tutarsız davranışların sergilenmesi insan dediğin net olmalı. Yalan konuşulması, ikiyüzlülük vs vs gider böyle. 1 1 Yorumla Suleyman_xxx 1 yıl Teşekkürler görüş için Katılıyorum size Yorumla
mervecevapliyorrr Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 507 cevap paylaştı. ucak-otobus gibi ulasim araclarinda bebek aglamasi 1 1 Yorumla Suleyman_xxx 1 yıl Bazen sinir bozuyor evet haklısın Yorumla
Sprikb Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 439 cevap paylaştı. İstemediğim bir şeyin yapilmasi 1 20 Yorumla Derya-lady 1 yıl Cevap bile vermemiş 😄 Yorumla Sprikb 1 yıl @Derya-lady neyin peşindesin kızım sanane Yorumla Derya-lady 1 yıl Ne bu sinir Yorumla Sprikb 1 yıl @Derya-lady sence Yorumla Suleyman_xxx 1 yıl @Derya-lady engellicem bak haddini asma Yorumla Derya-lady 1 yıl Özür dilerim Süleyman Yorumla Suleyman_xxx 1 yıl @Derya-lady benden değil saygısızlık yaptığın kişiden dile Yorumla Derya-lady 1 yıl @Sprikb özür dilerim Yorumla Sprikb 1 yıl @Derya-lady 👍 Yorumla Derya-lady 1 yıl Ama bekliyorum senin onu takipten cikacagin günü Yorumla Sprikb 1 yıl @Derya-lady benim gitmemi bekleme benim yüzümden sana yazmamazlık etmiyo istese yazar da takip de eder seni Yorumla Derya-lady 1 yıl Senden yazmıyor bence yoksa yazar Yorumla Sprikb 1 yıl @Derya-lady silah zoruyla mı onu tutuyorum ne alakası var kendisi istemiyor Yorumla Derya-lady 1 yıl Senin için neden değerli bu Süleyman Yorumla Sprikb 1 yıl @Derya-lady çünkü sohbeti sarıyo bana yardımcı oluyo fikir veriyo bir ara bir kişiden dolayı onu çıkarmıştım ama o yinedr kalmıştı arkadaş olarak iyi biri asla satmaz Yorumla Derya-lady 1 yıl Özel bir sebebi yok yani Yorumla Sprikb 1 yıl @Derya-lady özel sebeb derken? Yorumla Suleyman_xxx 1 yıl @Derya-lady kızım neden bu israrın istemiyorum sadece bu son uyarım sana Yorumla Derya-lady 1 yıl Özel konu olur etkilenme olur Yorumla Sprikb 1 yıl @Derya-lady arkadaş diyince sen bunumu anlıyorsun sevgilim var diyoruz ya benim Yorumla
tavandakiavize Takip Et Xper 5 Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl az zekiler 1 5 Yorumla Suleyman_xxx 1 yıl O nasıl oluyor Yorumla tavandakiavize 1 yıl temel ihtiyaçlarını anca karşılıyor 😀 Yorumla Suleyman_xxx 1 yıl Hmm peki Yorumla tavandakiavize 1 yıl haksızmıyım sinir olmakta 😀 Yorumla Suleyman_xxx 1 yıl Haklısın biraz acsaydin 😄 Yorumla
AntiAnensefalik Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 450 cevap paylaştı. Bir sürü etken var hangi birini sayayım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
cahil insanlar
Tutarsız davranışların sergilenmesi insan dediğin net olmalı. Yalan konuşulması, ikiyüzlülük vs vs gider böyle.
Teşekkürler görüş için
Katılıyorum size
ucak-otobus gibi ulasim araclarinda bebek aglamasi
Bazen sinir bozuyor evet haklısın
İstemediğim bir şeyin yapilmasi
Cevap bile vermemiş 😄
@Derya-lady neyin peşindesin kızım sanane
Ne bu sinir
@Derya-lady sence
@Derya-lady engellicem bak haddini asma
Özür dilerim Süleyman
@Derya-lady benden değil saygısızlık yaptığın kişiden dile
@Sprikb özür dilerim
@Derya-lady 👍
Ama bekliyorum senin onu takipten cikacagin günü
@Derya-lady benim gitmemi bekleme benim yüzümden sana yazmamazlık etmiyo istese yazar da takip de eder seni
Senden yazmıyor bence yoksa yazar
@Derya-lady silah zoruyla mı onu tutuyorum ne alakası var kendisi istemiyor
Senin için neden değerli bu Süleyman
@Derya-lady çünkü sohbeti sarıyo bana yardımcı oluyo fikir veriyo bir ara bir kişiden dolayı onu çıkarmıştım ama o yinedr kalmıştı arkadaş olarak iyi biri asla satmaz
Özel bir sebebi yok yani
@Derya-lady özel sebeb derken?
@Derya-lady kızım neden bu israrın istemiyorum sadece bu son uyarım sana
Özel konu olur etkilenme olur
@Derya-lady arkadaş diyince sen bunumu anlıyorsun sevgilim var diyoruz ya benim
az zekiler
O nasıl oluyor
temel ihtiyaçlarını anca karşılıyor 😀
Hmm peki
haksızmıyım sinir olmakta 😀
Haklısın biraz acsaydin 😄
Bir sürü etken var hangi birini sayayım