AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bunu yoruma yazmak mantıksız
o zaman niye yorum yazıyon aq
Çünkü ben öyle uygun gördüm
Mantıksız değil, gizli kullanıcı olabilirsin. Ofansif düşünceleri merak ediyorum.
Bütün cemaatler dolandırıcıdır
Cemaat dediğin nedir ki zaten, insan kendisi öğrenmeli dini, bir şeye alet edince işin ucuna bugünün gerçeği olan para öyle ya da böyle giriyor.
Gol atmak 🤣🤣
Ay rezil bir şakaydı kaybolll bu ne allah için
Sen deli misin?
Golü hakem iptal etti ofsayt mış 🤣🤣🤣🤣
Şu an maç mı var fkdhkfj
Var evet 😊😅
Kanka senin düşüncelerin güzelmi mantıklımı 🙂
Hangi düşüncelerim?
Hayatla ilgili normal düşünceler
Düşüncelerimi seviyorum, kullanması güzel. Sevdiğim düşünceden çok sarsılmaz olgu ve onların arasındaki bağlantıyı hayatla ilişkilendirebilmek. Mesela kimisi, iyilik olgusunu ortama ait kılar ve fark etmeden özü, durmadan kirletir. Benim yapmak istediğim bu değil, o yüzden daha gerçekçi bir nokta gibi geliyor. Daha esnek. Örnek verirsen detaylandırabilirim aslında.
Farklı bi kişiliğiniz var Futbolda şiddet hakkında düşüncelerinizi alabilirmiyim
Bir spor dalındaki rekabet o spora yönelik değil de direkt kutuplaştırıcı bir tavırla kişiyi edilgen kılarak fiziksel bir duruma dönüşüyorsa, bu sporun doğasını veya işleyişindeki stratejiyi beslemeye yönelik olmaz çünkü herkes, yaptığı sporu temsil edeceğini bilerek çıkar oraya, kurallar bu yüzden vardır, şartlar altında elinde ne varsa ne yoksa ortaya koyabildiğini göstermen gerekir. Futbol gibi artık milliyet meselesi hâline gelen, 7'den 70'e ülkedeki neredeyse herkesin seyrettiği bir spor dalında, özellikle de futbolda tuttuğu takımı şahsiyet meselesi hâline getiren insanlar yüzünden birebir rekabetin olduğu alanlarda mesele güç savaşına dönüşüyor ve kaybediyor olmanın, insana neler kazandırabileceği tamamen göz ardı ediliyor. O yüzden de şiddet bencilliğin bir uzantısı olarak çıkıyor, "ben doğruyum, biz haklıyız, siz yanlışsınız" diyen bir zihniyetle.
Elindeki şartlarda yaşamayı ve doğru bir yol açmayı beceremeyen insan hırsızlığı da şiddeti de meşru görür, birilerinin kaybetmesi neden bu kadar güç savaşına dönüyor anlamıyorum. İlla ki birisi kaybedecek, temsil edilen sadece spor olmalı. Sporda başarılı olan yine sporu temsil eder. Örneğin bir öğrenciyi Ahmet, Mehmet diye ayırmaya benziyor bu, ismi cismi ne olursa olsun, onun adı öğrenci. Bu tür ayırmalar ancak, öğrenciliğe yakışmayan davranışların olduğu durumlarda öğrencilikten önce, kendisinin yaptığı davranışın hatalı olduğunu göstermek için yapılır. Bugün Yunanistan ile Türkiye maça çıksa ve bizim takım kaybetse, yunanlardan daha mı beceriksiz olduğumuz anlamına gelecek? Herkesi içine alan kategoriler, en az kendisi kadar kaba bir tabirle birilerini ağırlar diye düşünüyorum.
Çok Teşekkür ederim
Hakkını helal et yordum narin parmaklarını 💙
Rica ederim, ne demek.
Olağanüstü bi insan olduğunuzu anlamıştım
Estağfurullah, o sizin güzel bakışınız. Teşekkür ederim, iyi akşamlar 🌃
Ben teşekkür ederim sizede iyi akşamlar