Bazen iyi olmak yetmiyor ama buna rağmen iyilik yapar mısınız yoksa menfaatçi misiniz?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bazen iyi olmak yetmiyor ama buna rağmen iyilik yapar mısınız yoksa menfaatçi misiniz?
Karşılık beklemeden iyilik yapan biriyim. Her zaman iyi olmaya gayret eden ve kötülükten uzak duran bir fıtratim var. O yüzden gönül rahatlığıyla iyiyim diyebilirim. Tabi ki eksiklerim ve hatalarımda var..
Kendi açımdan baktığımda iyi biri olduğumu düşünüyorum, çünkü kimseye bilerek zarar vermem, elimden geldiğince adaletli ve anlayışlı olmaya çalışırım. Ama iyi olmak, herkesin beklentisine uymak ya da herkesi memnun etmek demek değil. Bazen sınır koymam, bazı durumlarda geri adım atmadan kendimi savunmam gerekiyor ve bu beni kötü biri yapmaz. İyi niyetimi suistimal edenlere karşı mesafemi korurum ama gerçekten hak eden insanlara karşı içten ve samimi davranırım. Sonuçta tamamen iyi ya da tamamen kötü biri yoktur, önemli olan dengeyi kurabilmek.
İyi biriyim herşeye rağmen
Evet aynen öyle
Keşke kötü biri olsaydım
İyi olmak hiç güzel değil devamli üzüyorlar kırıyorlar
Öyle tabi iyi olmaktan vazgeçecek değilim
Teşekkür ederim 🙏
Cevap
5Cevap
hak edene iyi biriyimdir evet
Olmaya çalışıyorum. Elbet hatalarım kusurlarım oluyor
İyi biriyim ama kötü olmam gerekirse o konudada iyi birisiyim
Kişisine göre değişir
Kötüyüm
Geçen bi dilenci para dileniyordu elini açarak para verecek gibi yapıp eline beşlik çaktım gittim
Bulursun dedin ya nasıl olacak bana bi yaz
Tanıyanlara sormak lazim
çok iyi😥😭😢
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?