yurdum insanını seviyorum çok zekiyiz cok
tamam yere izmarit atmıyoruz ama 😅
yurdum insanını seviyorum çok zekiyiz cok
tamam yere izmarit atmıyoruz ama 😅
Sigara kullanmıyorum, o yüzden küllüğüm yok ama bazen lazım olduğu anlar oluyor. Misafir gelince eksikliği hissediliyor ama pek aklıma gelmez böyle şeyleri bulundurmak.
Aynen en iyisi
İnanmazsın belki ama bizim evdeki kül tablası yok. Genellikle gelen zaten balkonda içiyor onlara da çay tabağı falan veriyoruz. Hiç görmedim bizim evde kül tablası. Varsa da ben yerini bilmiyorum.
Hajaj şunu bir müzede duvara bantlasa sanat eseri olur.. Birleri tarafından satın alınırdı.. Kültürel farklar işte :))... Ayşe hanımın yerinde olsam cam fanusla kapatır sergilerim aynı durakta:))
Ayşe hanımcım yapar 😂
Biz anlamadık o kültürden işte
Sen Eskisehirliydin dimi hatırladım seni
Bizde anlamadık zaten.. Daha saçma az şey gördük.. Ama insanlık saçma şeyleri seviyor.. Eskte bundan para yiyebilir :))
Büyükerşen'den sonra ben çok takip etmedim ne yaptığını etti Ramazan çadırı falan kurulmadı bu sene bir yerde herhalde
Valla bende denk gelmedim.. Eski devlet hastanesinin orada yemek çadırları vardı ama yemek festivali adı altındaydı.. İftar çadırina bende denk gelmedim.. Hımm
Dede korkutta var ama başka etkinlik yok eskiden ne çok yaparlardı sokak sokak iftar yemeği verirlerdi upuzun masalarda a
Baktım simdi brikqc yerde var ayrıca Mart ayının çeşitli gü leri 6-10-19 gibi tarihlerinde pazar yerlerinde iftar yemekleri verilecekmiş.. :))
Aaa bende baktım ama göremedim iyi bari olsunda
6 Mart emek kapalı pazar yerinde..
10 Mart sultandere kapa'i pazar yeri..
19 Mart gündoğdu pazar yeri..
Arada diğer yerlerde kişisel kurulan yerlerde oluyor.. Eskisi gibi olmasada gene bir hareket vqr diyebiliriz :))
Off hepsi uzak hareket var ama :))
Ya eskişehirde her yer ne kadar uzak o'abilir :))) ben İstanbul'da İzmir'de yaşadım oralardan sonra burası çok kpakt ve güzel geliyor heryer yakın :))
Doğru oralarda kıyaslanamaz ama iftar için oraya gidemem kendimi zor taşıyorum inan açlıktan halim yok 😅😅 ayrıca arabam yok otobüs tutuyor bilmem anlatabildim mi
Tranway var :)) şaka.. Tamam muhtemeln ramazan ayı içinde mutlaka evine yakın bir yerde etkinlik vardır.. Takip edip bakmak lazım.. Bayrama doğdu daha siklasir elbet yakalanir biri :)
Doğru tramvay var ama Sultandere gene uzak yaa düşünsene senin oturduğun yerden
Neyse takip edip artik olursa gideceğiz olmazsa kalacağız 😊
Ya ben yarın sultandereyim deme uzak diye.. Hiç gidesim yok ama mecburum:)).. Ben yenidoğan dayım bana heryer yakın geliyor. Sazova bile:)
Sen güllük ya da zafer değilmişsin?
Arabayla yakin tabii😅
Hajaj hayır ya Esentepe sütlüce sarhoyuk Çifteler muttalıp kırka ben heryerdeyim :)).. Ayrıca araba yok.. Sqdecz uzak yerlere ilçe koy giderken şirket aracı var.. Onun dışında maalesef halkın içine karışmak zorundq kalıyorum :))
Karis sen haklının içine halk iyidir anlasilan gezintisi birisin zaten
Bende çarşamba halktan olacağım 😂😂😂
Ya işim geregi geziyorum ama evet kendimde çok sabit duran biri değilim.. Hareket iyidir :)).. Niye çarşamba
Bilmiyorum Çarşamba çağırdılar gelsene rozet takacağız diye😂😂
En eskişehiri rozetimi.. Şehrin anahtarında verselerdi.. :)) keşke bende çarşambaya kadar evde kalsaydım baya bir süre sonra ilk defa evde kalasım var
Ustun hizmet rozeti😂😂😂
Ciddi mi bu.. Öyleyse tebrik ederim.. Bizde kadir kıymet bilen yok. İstifa ettim son ayım.. Vay be kıskandım :))
Rozet takacaklar doğru ama sebep farklı
Sen neden istifa ettin ben kıskandım beni kovdular bir isim bile yok
Sözlerle eylemler tutmayınca.. İnsqnlar omurgasız olunca dayanamıyorum ben.. Bu ayda çalışmayacaktim ama karsilikli anlaştık bu ayıda çalışacam bakalım.. Üzüldüm umarım kisa sürede iş bulursun.. Her zaman yeni olasiliklar var hayatta
Umarim daha aramaya baslamadim bakalim. Neler çıkarmak hayat önümüze
Hadi ben kaçar sana hayırlı iftarlar güzel muhabbet içim tessekur derim hemserim🤣
Ben İzmir'i yim ama yarı hemseriyiz :)) sanada hayırlı iftarlar ben teşekkür ederim sohbet için.. Umarım istediğin gibi olur her şey :))
Olsun ben eskisehirli tanıdım seni :) bana kilicoglu sinemasının anlatırken biliyorum :)
Altında acıktım vardı.. Sıla kafe.. Kehribar.. Cazgır.. Dilan oldu sonra.. Sinrma Cafe.. Sokak sokak biliyorum eskişehiri :))
Yerlisi olmuşsun maşallah sonra ben gezinti degilim dersin
Gezenti değilim diye bir şey demedim.. Annem eskişehiri. Her kış geldim kucukkende.. Sonrq üniv için geldim.. Sonra yasamak için geri geldim.. Bir şekilde hep buraya geldim :))
Doğru dememissin pardon iyi ki geldin şehrimiz güzeldir
Hahajja kontrol mü ettin birde :)).. Güzel olduğu için geldim.. Bence de çok güzel şehir.. Herşeye ulaşmak mümkün.. Ve zaman açısından çok fark yaratıyor büyük şehirle... :))
Emin oldum yalan konuşmak istemem o kadarda küçük degil ama idare eder
Küçük ama asıl kastım kompakt o'usu.. Gününü çok verimli gecirebilecegin kendine de zaman ayirabilecegin büyüklükte.. Toplu taşıma bile kullansan bu zamanı veriyor.. Bu hayatta en önemli şeylerden biri zaman.. İzmirde işe gidişim 1 saat 20 dakikaydi.. Gelişim 1 saat 40 dakika trafiğe göre 2 saat :)).. burada kendime inanılmaz zaman kalıyor ve bu çok hoş bir durum :))
Orası doğru basit yasam için uygun zahmetsiz rahat
hic cuma aksami çevre yolunda trafikte kaldin mi?
Sadece cuma değil.. Her Jet ana üstü cikisindailce ve koy donuslerinde kaldım ama eskiler söylenirken ben müzik açıyorum.. Bir pazar günü Çeşme dönüşü ya da akşam üstü Karşıyaka gidemeyisi değil.. İstanbula hiç girmiyorum :))
Sen iyice Eskişehir li olmussun yerli halk: ))))
Oldum.. Ölümüne savunuyorum.. Maçlarqda gitmeye başladık.. Kanlikavakta balıkta tutarsak tamamız :))
Yaaa sen benden daha eskisehirlisin anlasilan kanlikavak falan bende balık tutmayı istiyorum orada daha olmadi kısmet
Birçok defa gittik ama hiç tutmadık bizde.. Balık tutmaya denize gidiyoruz.. Gemlik Mudanya tarafına daha tam tuttuğumuz söylenemez.. Ama kanlikavak ve civarında tutan tutana.. Bir test edip tam eski olanı vakti geliyor sanırım :))
Burada musaözü göleti var tam kamp sandalyesi alıp oturmalık oraya gittinmi manzara falan çok güzel
Gittim tabiki.. Evet güzel yer.. Çevredeki bir çok yere gittim.. İlçelere gitmenin avantajı işi erken bitirip baya yer görme şansı olduk :)) mihallicik tarafındaki şelalede çok güzel ama yazın gitmeyeceksin.. İnanılmaz kalabalık oluyor.. İlkbahar da
Gurleyik şelalesi hatırladım adını :)
Gurleyik şelalesi güzeldir gitmedigin yer yok tebrik ederim bay gezenti
Tabi kide olmayacak.. Sabit durmaya gelmedik.. Gezip görmek gerekiyor.. Deneyim bir kazanım sonuçta.. Hikayeler anlar birikiyor.. :))
Kendimi sana karşı yaşlı hissetmiş olmam normal bir durum değil benden daha hayat dolusun :))
Yok normql bir durum.. Genelde insqnlr böyle hissediyor.. Çalıştığım iş yerindeki çocuklar bile bunu sıkça dile getirir.. Alıştığım bir durum.. Hayatı severim yasqmqk tanda keyif alıyorum bu sqnirim beni genç tutuyor :))
Hayat yaşamasını bilene güzel aslında ben icimdeki enerjiyi yaşama hevesini heyecanını paylaşamıyorum mesela hayatı sevip onu haketiği gibi yaşamak lazim
Paylaşmadığın herşeyin çok bir manası olmuyor hayatta.. Anları anlamlı kılan paylaştığın insanlar.. Hikayelere ortak olmak.. Güzel kısmı bu aslında... :)).. Yarın Üstün hizmet rozeti alacaktin değil mi? :))
Evet haklısın hikayeler anlar mutluluk...
Evet yarın 14 de 😅 alacağım inşallah
14:30 da tebrik mesajı atarım artık :))
tamam at bakalım unutma bak tebrikleri kabul ederken seni es geçmiyim
:)) arada kaynama
Kum saatimi kurdum 14:25 e unutmam merak etme.. Teşekkür konuşmanda adımı geçirmene gerek yok :))
😂😂😂 katkılarından dolayı teşekkür ederim sanada💐 düştü
Moral destek köstek hepsi için sagol iyi ki varsin derim merak etme o is bende bunca şeyden sonra rozetimi isteme ama çok övdum seni
Ama benden bahsetme dedim gene bende bahsetmedin duramadın:))) neyse her cümleyi büyük bir tevazuyla kabul ediyorum.. Artık o rozet daha anlamlı hale geldi bak... Yarın ıhlamur kentteyim arık bir havai fişek kız kaçıran torpil gösterisi ile kutlamalara katılırım :))
Senden bahsetmeden olmazdı o rozeti benden çok sen hakettin Eskişehirli olarak hakkını veriyorsun
Yaa banada bunlar yakışır 🥳🎉🎊
Gazetede falan resmim çıkarsa kes ben imzaların ünlü olucam neticede
:))
Vay be seni unsuzken tanıyordum.. Yarından sonra tanımazsın bizi.. İmza felan unutursun.. Bende yerel başına konuşurum eskiden böyle değildi.. Bir rozet herşeyi değiştirdi... :)) musaozune gidip hakkindq dedikodu yaparız arkadaşlarla :))
Aaa bak tanimam artik ünlülerle takilacam ben lütfen ayağım altında dolanma ;))
Dedikodumu yapma ayıp ayıp hic yakıştıramadım sana;) sende otur balık tut daha ünlü arkadaşın olmuş bide
Dedikodu bizim işimiz 1984 ten beri :)).. Ya dshq ünlü olmadan ayak altında çektin bizi.. Bir ünlü olmayı bekleseydin... Olamazsan sonra ya şu balık tutma işi güzelmiş diyip yazma ama :)))
🙄 haklısın iste ben onu düşünmedim ünlü olana kadar hemşerimsin sonra tanimmam isim falan düşer belki belli mi olur çabuk ünlü olup çabuk unutulabilirim sonucta şöhret böyle birsey :) yazmam ayrıca merak etme kendi balığını kendim tutarım sen oltalarini ver yeter simdi masraf çıkmasın daha ünlü olmadım ;)
Ya bende de olta yok ki hep ödünç alıyorum birilerinden.. :)). Yarından sonra gorucez ünlü olmazsan o zaman çekeceğin var :)).. Ünlü olursqn işte o zaman hemserimsin.. Hele parayı bulursqn en gqvari insanımsin
Bence beni unutmazsın :))
En favori olacak orası
Konfeti patlatirsan unutmam :)
Sende balık tutuyorum dedin daha oltan yok ama olmadı ünlü olursam alayim sana sen unutma beni
Hemen merka model veriyorum.. Hediyeye aslaa hayır demem :)) neyse dur sen unlu olana kadar belki daha iyi modeller cikar:))... Balık tutmaya yeni başladım denelemerdeyiz.. Asıl işim zıpkın benim onu bilirim... Unutmazsan mısır bile patlatırım.. Filmde hediye :))
Aaa zıpkın onu bilmiyorum ben hiç denemdim de görmedim de bu asaciklinin arkasındaki balıkçılar var oradan alırım pahali birsey isteme paramın hepsini sana harcayamam
Oralarda var mı bilmiyorum.. Zıpkın olacağını sanmıyorum.. İnternetten sipariş verebilirsin ama teknoloji baya gelişti :))... Orta yollu bir şey yeter ya 4-5 bin aralığında.. Yükseklerde gözüm yok.. Ortalama iyidir :))
Yaaa birde gerçekten söylüyorsun yaaa ayip ayıp :;)) dua et ünlü olucam yoksa böyle elimi kana bulayıp spekülasyonlara giremem hayir cimride degilim ama bukadarida fazla ayy birde ortalama olsun diyor yaa ;) sipariş veriyorsun yuh yani
Ya sqnq yardımcı oluyorum.. Sdi anlamam dedin fikrin oluşsun diye.. Tamamen iyi niyetliyim :)).. Elini kana bulayacak ya da sinirlenecek bir durum yok.. Bence teşekkür edebilirsin.. Sqnq yol gösteriyorum.. :)))
Olaydı zipkindi sen dedin yoksq en karakedinin yanındaki tursucudqn bir turşu suyuna fittim :))
Yaa kıyamam çok düşüncelisin gözlerim yaşardı şu an 🥺
Uyanık ne olacak
Yaa vqllq hep düşünceli ve iyi niyetli olmaktan kaybediyorum :)) ne güzel zipkin olta bir şey koparmisim sus dimi :))
Bencede abarttın sanki hediye alacak olan benim sipariş veriyorsun sana alsam alsam balık kokulu parfüm alirim bol bol balık tutabilirsin böylece
Balık temalı çorap veya balıklı kupa😂😂
Ya tamam çoraba fitim bari bir yemekte ısmarla anlaşalım :)) az kazançlı çıktım olmadı bu.. Kendimi kandirilmis hissediyorum.. Ne hayallerimiz vardı oysa.. Ne sözler verilmisti.. Zipkindi oltaydi.. 3 kabinli yelkenliydi.. Hepsi yalan oldu :))
Şimdi yemek deyince sen donas ısmarlarsın :)).. Cimri değilim dedi kupayı corapti.. Hey yavrum hey :()
Ne yersiniz paşam?
Birazda elini cebine sen mi atsan hem hediye hem yemek bence olmadı sanki rozet alacağıma pişmanım Şu an
Ben deniz ürünü severim.. Güzel bir balık çorbası.. Ama güzel yapan yer lazım.. Kalamar tava.. Karides salatası.. Sütte levrek ya da kılıç sis.. Defneli lüfer de olur. Roka.. Limonlu helva... Bence güzel menü :))... Tamam tamam cebindeki qkrebi üzmeyelim.. Sen rozetini al ben tebrik edeyim.. Resmi soğuk ve ruhsuz :))
Bide bana cimri diyorsun ben en azından birsey alıyorum komikde olsa alıyorum istediğin belki degil samimi en azından sen sadece tebrik et resmi soguk ve ruhsuz bencede
Ayrıca menü gezel bazılarının tadını bilmiyorum ama sana afiyet olsun
Sitemkar sözleriniz beni çok etkiledi.. Kendi iç dünyamda biraz kendime dönüp bqktim konuştum.. Haklısın.. Rozeti kazanan sensin hediye almak bana düşer.. Nezaket bunu gerektirir. Kahretsin ki nazik bir insanım.. Yarın 14:30 da sizi tebrik ederek yeni bir sayfa acicam.. Tadlarini bilmemek değil öğrenmemek kayıp.. Deneyim iyidir.. Yeni deneyimler dqhq iyidir.. Sohbet içn teşekkür ederim.. Geceye renk kattınız.. İyi geceler dilerim :))
Peki sizede iyi geceler dilerim sohbet için asıl ben teşekkür ederim hoscakalin
Ve ve ve ve... Ta ta ta tam...🎉🎉✨✨✨ Tebrik ederim ⭐⭐artık benimde ünlü ve rozeti bir tanıdığım var :))
Unuttun sandim 😅
Teşekkür ederim ☺️
14:30 demiştik.. Ve unutmak bana uzak bir kelime :))..
Daha takmadilar çok kalabalık
Bilmem yani önemsemezsin is güç :/
Yok tamam pinti beleş seven biri vs olabitim ama kaba değilim.. Tebrik edicem dedim saat verdim aksi nezaketsizlik olur :)).. Ya erken tebrik oldu o zaman kalabalıksa arada kaynasqydim bana da verselerdi bir rozet olur silt olur kupa altın madalya vs bir şey... Brosa bile öleyim ben :))
Oleyim ben değil =okeyim ben
tamam aldim rozetimi gel kayna çok kalabalık zaten sana benden en nazik beyfendi rozeti
Tekrar tebrikler o zaman.. Teşekkür ederim iltifatın rozettenn kıymetli :))
Akşam kızdırdın ama hatırlaman sevindirdi mutlu etti hakettin
Kızdırdım mı? Ne yaptım da kızdın acaba.. Hiç öyle huylarım yoktur :))
Varmış demek ki bana sor sen ;) pinti ve beleşçi olman yetti varyemez zaten kendinde söyledin ya hiç yakıştıramadım hiç senin gibi görmüş okumuş birine 😛
Hahahah tanısan şu hayatta parayla hiç iş olmayan insanım.. Seni test ettim ama baktım sen cimrisin anladım.. Ben kızdıracak bir şey yapmadım.. Gayet Efendi efendi sohbet ettim :))
Ben cimri degilim tanısan bede gayet paylaşımcı biriyim Evet Efendi birisin Allah'tan Yani bir yamuğunu görmedim Şu saate kadar o yüzden de ayrıca teşekkür ederim nazik kibar biri olduğun için Benim kızdığım konu rozeti alacak olan benken senin benden hediye istemem😊
Hajaj ya sqnq zaten rozet veriyorlar teknik o'arak seni. Fakir sevindirmen lazım :)) ben ordqn sırf sen sevap kazan diye derdim yoksq ne yapıcam zipkini gagada yemeği vs.. Seni düşündüm.. :))
Ya çok düşüncelisin her seferinde gözlerimi yaşartıyorsun düşüncen beni çok duygulandırıyor Tamam Tamam ağlama alırız bir şeyler ne istiyorsan Bugün keyfim yerinde kahvede ısmarlayabilirim☕️☕️☕️
Ehh en azından kahve yi kopaftabildik.. Buda bir şey :)) teşekkür ederim yok ben alıcam hediye en son öyle demiştik çarşamba parasına gidemedim uzağım yoksa alicaktim :)))
Gene mi kızdın yoksa :(
Çarşamba pazarından mı alacaksın Bana hediye Bir de bana pinti diyor bakar mısın cimrilikte son nokta gene de Düşünmen yeter çok teşekkür ederim Çok ince ruhlusun
Ya çarşamba parasına gitmediğin o kadsr belli ki.. Halktan bu kqdqr kopma dqhq unlude olmqdin.. Demek ünlü olsan yandik :)). Çok kaliteli şeylerde var.. Ayrıca ben pazarları seviyorum eski bir alışkanlık cimrilinle alakası yok..:))
Çarşamba pazarına Vakit buldukça daha çok param oldukça gidiyorum parayı oraya Gömüyorum çok iyi biliyorum orayı Ama sen bana oradan ne alırsın bilemedim Yani bir düşünemedim sanki ayrıca şu an halkı karıştım Asarcık Caddesi'ndeyim
Çarşamba pazarı nasıl bu kadar büyüdü belli o'du.. Bir zıpkın için bir sürü laf yiyelim qmq kıyafete paralar bqsilsin zalim hayat... Asarcıklı saskindir şu an.. :)).. Biz hala dağ tepelerindeyiz gezin efendim siz
Ah ah dili olsa da anlatsa Uğraşmasan ölürsün değil mi eve döneyim artık ya ellerim çok ağrıyor yoruldum açım Sen çalış çalış köle çalış: )) Bu da 100. yorum olmuş
Artık neler alıp taşıyorsun el'erin ağrimis :)).. Biz daha 20 kadar ev yüzü goremicez... Vay be acaba kaç mesaja gidiyor burasi:))
Aman iftarlık sahurluk işte ne olsun ama Şöhret bana göre değilmiş başım çok ağrıyor şu an çok çatlıyor o saate Allah sana kolaylık versin yorucu olmalı gerçekten yemek işi nasil yapıyorsun
Ben oruç tutmuyorum maalesef.. Bqskq türlü ödüyoruz borcumuzu.. Ama bugün tutsam olurmuş dqhq bir şey yiyip içmedim :))
Olsun artık Allah onuda kabu letsin bu saate kadar yemedin canına kastın mı var akşam sekize kadar da çalışılmaz ki Allah gözünü doyursun napcan bu kadar parayı bimem:))
8 kadqr çalışmıyorum çok az ışım kaldı.. Sonra mecburiyetler devreye giriyor bekliyoruz... Parayla tekne alıcam.. Açık denizlere yol alıcam.. Hayaller belli.. Hayat müsaade ederse :)))
Çok guzel bir hayal umarım gerçeklestirebirsin umarım hayat sana istediklerini verir herkesin var bir hayali
Senin hayalin nedir acaba... Çarşamba pazarını ele geçirmek mi :))
Daha fantastik saat kulesini üzerime almayı düşünüyorum kordonda çadır kurmayı sirincede kamp yapmak
Bir İzmirliye ait olanları almaya çalışmak bilemedim... Kordonda çadır kurdum.. Sor ceye çok gittim.. Kampı pamucqk tarafında kurmak dqhq mantıklı... Boyoz unda işim hakkını al değiştir bari tam olsun :))
Yer değiştirelim sen burada kal ben oraya gideyim İzmiri çok seviyorum ve bir kere gittim şehir olarak bana daha çok hitap ediyor çok gezmedim çoğu yerini bilmem ama o kadar çok yapmak istedim şey var ki orada hayal iste 😒
İzmir harika bir şehir.. İnsanlarında çok çok iyi tabi goclerle azda olsa demografik yapı biraz değişti ama hala güzel :)).. Bende çok seviyorum süreklide gidiyorum dayanamayıp.. Kelle sögüş için bile gidilir :))
Çantana koy benide götür yemek su falan istemem söz sesim cikmaz😅
Sonra haber ver po'ise insqn kaçakçılığı dan ben hapise vqy be planlara bak.. Otobüs tren gibi alternatifler varken yol parası vermemek için bavulla Seyehat etmeyi istemek.. Her açıdan baktım olaya :)))
Ne kadar fesatsin yuh yani insan kaçakçılığı falan bayağı bir geniş açıdan baktın olaya içimdeki İzmir aski olmasa seninle gelip o bavula sigmazdimda neyse ayrıca ben senin niye kuyunu kazayim abarttının bu kadari
Demek öyle bir vibe olmisim... Olabilir.. Olmayabilirde.. Tamam İzmire giderken sqnq haber vericem.. Ama bavula gerek yok.. Düzgünce gideriz.. Toplu taşımayla.. İzmirde merak ettiği. Bir yer varsa ki bence Karaburun focqyi vs merak et.. Oralarda ücretli tur rehberliği yaparim:))
Ücretli tür rehberimi :)) vay arkadaş gene borçlu çıktık tamam rozetimjz Var ama daha ünlü değiliz san şöhret bunlar yavaş yavaş arkadaş hatırına indirimde yapmazsın sen şimdi herkese bütün arkadaşlarına böyleyken köşeyi dönmüş olmam lazım; ))
Yok be nerde.. Bir bisikletim var onuda arkadaşa verdim hala onda.. Hep dilimizde bizim ücrete dökemiyorum :))..
Sen yarın gazetelere çıkıp unlenmeye başlayacaksın.. Bari parayı bulda belki bizede damlar:))
Hadi inşallah baktım ama instegram koymamışlar daha tek umudum gazeteler 😂 tamam köşeyi dönünce seni görürüm bir unatasim vardi ama hadi bugün şanslı gunundesin beni hatırladığın için
Hatırlamak için unutmak gerekir
. Benim hatırlamama gerek yoktu :).. Niye bu kadar şaşırdın onu anlamadım.. Tebrik edicem dedim saat verdim.. ben her zaman şanslıyım.. :))
Çalışırken yoğunsun özellikle aklına gelip zaman ayırıp tam saatinde kutlaman çok büyük jesti teşekkür ederim
Şansın bol olsun aman dikkat kus yapmasın göç mevsimi başladı :))
Ciks beni bırakıp bir yere gitmezler evcillestirdim ben :)) çalışırken kendime vakit ayirabiliyorum çok sıkıntım yok o konuda.. Söz verdim mi tutarım.. Ağzımdan ciktiktan sonra esiriyiz sözlerimizin:))
Hadi bakalim sana söz verdirmek lazim o zaman işimiz garantiye almak için
O yüzden az veriyorum işte.. Çok sinirli kullanıyorum bu özelliğimi.. Dqhq çok karşı taraftan birşeyler koparmaya çalışıyorum ama yok herkes artık uyanık.. :)).. Paylaşimciyim diyip bir kahveyle geciztiriyorlsr :))
Allahtan sinirli yoksa napariz ;))
bak hep benden birseyler istiyorsun olta zıpkın çok belescisin
Yemek mi ısmarlayayım yok daha neler sen şimdi gagadan istersin malum görmüş okumuş adamsın donas kandirmaz seni
Gagayi sohbet esnasında geçirmiştim zaten.. Ama benim için öyle yerler uzaktan güzel.. Sevmem çok öyle yerleri daha bilinmedik daha salaş yerler seviyorum.. Eskişehirde pek öyle yer yok.. İzmirde çok alternatif yer vardı.. Açıkçası eskin yemek kültürünü çok beğenmiyorum... Ama donasa kanmam.. Alfredi biliyorsan bak orası güzel.. Tam ara mekan.. Aklında olsun :)))
Çok iyi bilirim orası eskiden daha salaş yerler vardı şimdi görsellik on planda: ))
Görsellik kasintiliga gidiyor bana göre pek gelmez kasinti yerler.. Salastan kastım daha butik daha rahat.. Lezzetli ve albenisi olan yerler.. :))
Yok ki öyle bir mekan varsa soyle gidek ben bilmiyorum yani
Yok işte eskte.. Hep aynı tip hep aynı tür :)).. Nerdeyse hepsi birbirine benziyor.. İzmirde alternatif çok.. İzmirde her yemek için ayrı mekan bile söyleyebilirim.. Qmq burdq yok... Hajja dün eski övüyorduk bugün gomuyoruzz :))
Aynen yaa birbirimize iyi gaz veriyoruz :) napalim simdi yemek için İzmire mi gidelim
Ee senin için İzmire gitmenin mazereti önemlimi.. Ayrıca be' İzmir'de ayvalığa balık çorbasına gidiyordum.. Ama. Bir ic böyle bir şey yok.. Adam. Ölmediyse bu seneds gidip icicem yazın :))
Yemek ayri ben dağ tepe manzara görmek istiyorum tarihi mekan ortam görmek istiyorum
Yemek ayrı Ben tarihi mekan dağ deniz Tepe müze ortam görmek istiyorum
Kolay onlar. Çok iyi bir rehbere sahipsin.. Fiyatta bence anlaş.. Hem gastronomi hem tarihi mekanlar. Hem sanat hem güzel sahiller.. Full paket :))
Yok sen pahali hesap çıkartırsın arkadaş indirimide yapmıyorsun kazıkların sanki biraz :))
Hayır ya.. Artık arkadaşız.. Tam 135 mesaj hatri var.. Yüzde 20 iskonto.. Fiş almazsan Bi yüzde 10 daha.. Sqnq iyi bir fiyat veririm hiç meraklanma.. Yol yemek masrafları vs derken düz bir şey yaparız :)))
Vayyy o kadar mi olmuş KS bizi kovacak 😂 Allah razı olsun indirimi kaptım bak net birsey soyle anlasak el sikisak gali
Tek tek hesapladım 3 öğün yemek ören yerleri ziyaretleri rehberlik hizmeti.. 3 kaliteli espri.. 7 ilginç konu açma.. Extra extrem etkinlikler toplam ücret indirlerle beraber 88.911 tl... Tam 1 hafta.. Full paket.. Sen düşün taşın kararını yarın bıldır.. Bazilarimizin çalışması gerekiyor sqbqh 6 da kalkıyoruz :))... Sohbet için teşekkür ederim :)
Yaaa ben uyudum kusura bakma😔😔
Pahali geldi biraz daha öğrenci indirimi falan uygula 3 öğün yemem onu düş
Günaydın bu arada sana kolay gelsin hayırlı işler
Bugün nereyi fethedeceksin
Önemli değil :)).. Pahalı mı otele gitsen bundan yüksek çıkar valla sqnq bana geliş fiyatını verdim :)). Sanada günaydın teşekkür ederim.. Bilmiyorum ofise gidiylrum belli olur birazdan normalde gitmem ama çağırmışlar bakıcaz :)) ofise çağırdıklarında gorz uzak diyarlara gidicez arabayla :))
İyi tamam son fiyat madem anlaştık: )) maşallah gez gez sen maşallah diyarlarina mi gittin?
Yok şehir içinde kaldim eskişehiri sqnq ihtiyacı var dediler :)) ofise yeni müdür atanmis benle görüşmek istemiş.. İşte neden ciikmak istiyorum diye sordu :)).. Dedim rehberlik iş buldum :))
Tek müşterinin var ama hatırlatırım yoksa başka müşteri mi buldun
Yok tek müşterim var.. Lakin.. İzmirden sonra onu başka yerlerde ikna ederim para akışını sağlarım diye düşünüyorum :))
Bütün paramı yicen anlaşılan: ))
Bana kalirsa sen eski işine devam et tek müşteriyle sen tekne falan alamazsın hayallerin yarim kalir. Hem Esk. sana ihtiyacı var unutma! :))
Ya eskin de ne umrunda yim.. Galaksiden toz değiliz adamlar kendileri andromzda sanıyor.. Cidden dedi ya saka değil.. Ingiliz absürd komediler vardır en bilinen benny hıll meselq ondayım sandım.. İnsqn turu gerçekten ilginç... Alırız elbet birgün ya.. Hayal etmek bedeva :))
Konusma pek etkili olmamış anlasilan gidicisin:((
Benim İzmir hayali gibi :((
Bakicaz.. Yüzde 80 gittim bile haberleri yok.. Ama kandırılmaya müsaitim bakacaz durumlara.. Doğru notalara basarlarsa dicem ama dqhq akort yapmayı bilmiyorlar nasıl çalacaklar :))... Ee anlaşmıştık parada İzmir konusunda ne ara kayboldu o olay:))
Benim zor elim kolum bağlı o işin şakası açıkçası seninki daha gerceklesilebilesi gözüküyor:(( umarım hayaline kavuşursun ama güzel bir hayaldi sevmiştim
Baska is bakmaya başladın mı?
Hayır daha bakmadım sqnirim bir süre bakmam.. Burası bir netleşsin bir sürede dinleneyim sonra bakarız... Çalışmıyordun elin kolum bağlı diye niyetini örtme.. Hayat bu hersey o'asilik dahilinde.. Biraz rutonden çıkmak gerekiyor sadece:))
Çok umut verici konuştun Şu an bile gaza geldim artik zamani gelince kimse durduramaz beni:))
Yuzde 20yi değerlendirebilme ihtimalin var yani :)) hayırlısı kolayı olsun senin için
Tabi ki var niye olmasın ama zihniyet yanlış mantık zaten hiç arama 4 senedir aynı terane her sene duzelicek sözleri.. Ee birde şişe karisilinca insan bir yerde dur diyor.. Yoksq isimi seviyorum :))... Zamanı ne zamanmış.. Yollar bekleyenlerin kemikleriyle kaplı hatırlatayım :))
Benim elinde baston gozumde gözlük sen beni bekleme bu rehberlik işine bel baglama en az iki sene var kim öyle kim kala hayaller hayatlar çok felsefik konuştum: ))
Eee başka bir bulursan başka şehir mi düşünüyorsun
Yok be'im planım yolum belli.. Bir süre burdayım.. Sonra bir yer seçtim oraya gidicem.. Büyük şehirden kopa kopa ufak yerlere yol alıyorum.. Atmosferden çıkarken parca parcq ufallyorum :)).. Ciks senin hayallerinden vazgeçmemi izlemicem her gün hatirlaticam lanet o'sun gidiyorum diyene kadqr :))
Tekrar söylüyorum ya ne kadar iyi bir dostsun ne güzel teşvik ediyorsun insani gaza getiriyorsun:)) gerçekten imreniyorum sana ve bu beni çok üzüyor
Nereye gitmeyi düşünüyorsun peki?
Vqllq 2 senedir baya yer gezdim bakındım bir değişiklik olmazsa köyceğiz Dalyan tarafına... Bir saniye üzülmek nzden üzülmek yok.. Olması gereken olur.. Azıcık adım niyet zor değil.. Benim klsul'arim muhtemel senden dqhq zor oylz diyeyim :))
Yaa köyceğiz dalaman çok guzel bir seçim gerçekten bakiciz artik hayat neleri yasatacak://
Üzülürüm ben bir üzülesim geldi bırak beni dur ağlıyım surada😭😭😭
Ama olmadı böyle bak.. Bende gidip kederleneyim bakayım neresi var buralarda uygun.. Ortada ağlayacak bir şey yok.. Lütfen :))
Sqnq gittiğim yerlerden kartpostal atarım hem.. Belki mutlu olursun :))
Beraber oturup ağlayalım Dur bekle Mendil Aldım geliyorum:) Bu saatten sonra artık Her şey ortak nasıl gaz veriyorsak birbirimize derdimiz de kederimizde ortak O yüzden benle birlikte ağlayacaksın
Olurum at sen sen gez beni catlat baska isin yok zaten:))
Hajaj ya niye ağlıyoruz.. Ne demiş büyük üstat Ferdi ozbegen...
https://youtu.be/UyikVqyHrlI?si=qlJDSXqSeBuLhcnm
her şey ortak derken tekneye vs de mi :))
Sorgulama iste otur ağlicaz
Evet ortak Ben de 4 tane gram var onları veririm sana
Ayla Algan daha güzel söylüyor
Olabilir bazen güzeli değil manayı seçmeliyiz.. 4 gram ne.. 4 vr her şey olabilir.. Kandırılıyor gibi hissediyorum.. 4 gram amonyakta olabilir o :))..
Ya hayırdır ben para vs pesindekosqrken sen herşeye ne ara ortak oldun.. Ava giderken avlanmakmiyd neydi öyle bir şey ci alıyor kulağımda :))
Altın altin o
seni niye kaldırayım acaba genelde erkekler kandirir ya bu arada
Hayallerine ortak olurum ben sende av potansiyeli gordum senin hayalim benim hayalim benim hayalim gene benim hayalim:)))
Böbreğime sahip cikayim bari :))
🙄🙄🙄 giciksin sen bu gidişle oda yetmez goz ciğer satarım ben
Hahaha korkmaya başladım zaten konu rehberlik sqtmisken ortaklığa geldi hemde 4 gr altınla :))).. Valla bravo takdir ettim seni tanimak bir zevkti.. Ben yavaşta. Yurt dışına kacayim :))
Ya inan sesli güldüm o kadar da değil.:)) kaçmana gerek yok Daar var birikimi merak etme seni tanımıyorum ya o yüzden az söyledim Sen yeter ki hayallerini ortak et hiç üzmem seni varlığımı bile fark etmezsin sesim çıkmaz yemek kıyafet masrafım olmaz tok karnına çalışırım ütü çamaşır bulaşık yemek hepsini yaparım hiçbir kuruş almam
Hımm valla güzel teklif.. Bunun üzerine düşünebiliriz olabilir.. De bu dediklerini ben yıllardır yapıyorum zaten alıştım bırakınca boşluğa düşerim :)) ortqksqk onlarda da ortak oluruz tek kişiye yük binmez banq ters... yahu hayal kuramam engellerim vqr derken aldın gittin kendini ortak ettin.. Yarın beni hayalimden atsan sasirmicam :)))
Hayaller ortak olunca bir şey yok aslinda dunyada çekilecek cilen varsa ben çektireceğim sana amacım seni Hayallerinden atmak değil seni tekneden atmak onu da bil yani :)) isler ortal olamaz çünkü yoculugu hakemem lazim bi arada sen bana bakma yarin birgun Senin hayallerini ben alırım sana yeni Hayaller kurdururum
Perşembe pazarına geldim hava ne kadar güzelmiş ya
Ne kqdqr iddialı sözler.. Böyle iddia'i sözler i çok duydu bu kulaklar.. Ama maalesef hepsi mazide demleniyor şu an:))... Hava inanılmaz güzel.. Insq keyif alıyor böyle havalarda.. Ve bir pazar dqhq buldun para gömecek artık harcamalarına dikkat et.. Fiş isterim.. Ortağız ya hahah :))
Yok be benim ne iddiam olacak hayaller işte Başkaları beni ilgilendirmez 600 lira gömdüm ya pazara 1 lira arttı😂😂
Ayrıca senin beni ortaklığa kabul ettiğini hatırlamıyorum Yani param yok diye istemedin bedavaya çalışayım dedim onu da istemedin ne ara ortak olduk
Aaaaa dedim ya üzerine konusqlim detaylandiralim diye :)).. Size geleni o'uyoruz gibi ge'di bir an...
600 tl ye ne aldın ya.. Daha ortak'igin ilk günü - 600 tl ile bqsladik:))
Pırasa kereviz brokoli karnabahar ıspanak 2 kilo mandalin 2 kilo portakallı 2 kilo yeşil elma 1 kiloyu geçik muz çilek 1 kilo kivi dereotu maydanoz salata çeri domates
Konuşma işini kahve eşliğinde yapalım 40 yıl hatırı varmış Belki hatıranı niyaza kabul edersin anlaşmanın şartlarına konuşup işi bağlayalım
Hahhajaj ciddi yazdın mı bunları :))
Olabilir anlaşabiliriz gibi duruyor.. İlk intiba * olumlu.. Kahveler senden olursq neden olmasın :))
He yazdım vallah ne olacak ortak olacaz ne aldigimi bili:) hep benden olsun Zaten çok beleşçisin hep bir çıkar hep bir menfaat arkadaşım Olmaz ki böyle
Ya anla artık senden maddi bir şey koparmam şart ticari ilişkilerimi böyle temellendiriyorum ben :))
Allahim sana geliyorum kimlere ortak olucam ben :))
Ya valla tamam ben ismarlayacam.. Allahım asıl ben sqnq geliyorum.. Zaten çok vakit geçmeden alır beni.. Bir kahveye ne laf yedik :))
tamam peki çok ısrar ettin kahve teklifini kabul ediyorum heabida sana kılıyorum: ))
Kitliyorum *
Gerçekten çok ettim.. En çok ısrar ettiğim olay oldu bu hayatta ki :))
Onu düzeltmene gerek yok gayet net anladım onu.. Tüm hücrelerim ve benliğimle ozumsedim :)))
Ettim desen ölürsün dimi hiç nazik degilsin bugün karnım aç zaten uğraşma benle
Yahu dün en nazik beyefendi rozeti vermiştin bana :)) hemen unutuluyor geçmiş o emekler o verilen mücadeleler hiç hatırlanmiyor... Bende açım dqhq bir şey yemedim ve çalışıyorum... Ben ne yapayım :((
Ya arkadaşım yemek mi vermiyorlar sana yesene niye Aç aç çalışıyorsun
Bak Bunu diyeceğini biliyordum kızlar soruyor'daki gibi her her inceliğe bir rozet her gıcık davrandığında alacağım rozetlerini :))
Çocuklar oyuncaklarıyla tehdit edilmez ayıp.. Rozeti verip geri almak nedir.. Aaa hiç yakıştıramadım.. Ayrıca be kibar ve naif biriyim lütfen :))
Eksik söyledin kibar Naif bedavacı Uyanık Nerede beleş oraya yerleş senin hesap İnan şu an senin yaşını sorguluyorum doğruyu dedim ya yazan yaşın
Bqk bedavacı değilim aslında çokta bonkorumdur ama seni le gelişen sohbette niyeyse kendimi korumam gerekiyor gibi hissettim.. Benden daha uyanık olduguna yemin edebilirim.. :))
Ya komiksin ama bak bunu itiraf edebilirim sana her yazdığına gülüyorum emin olabilirsin bu bir iltifattır genelde hep benim hep Saf olduğunu söylerler ama yine de sen öyle diyorsan öyle olsun😊
Alla alla iltifat aldım hayırdır inşallah... Bence onlar seni saf görmek istemiş ama benim gibi birini bile ketenpereye getirdin :)) eminim onlarada odaklansan gorurlerdi safi :))
Ramazan mübarek gönül yapmak lazim:))
Yok beee sende abart yani 🙄
200 oldu :))
🥳🥳🎉🎊🎉🎊🎉🎊 yupbi benim aklımdaydı benden çok yaşıcaksin
KS bizi ne zaman kovar acaba🤔🤔
Acep rekor mu? Bi özette bundan alırsın bqk :))
Rozet
Anladim bundan daha kötü yazdıklarınıda anlamistım merak etme🙄
Hem ortağım rozette ortak unutma
İyi bari düzelt demiyorsun anlaman iyi... Rozetede ortak... Bari bankada yüklü bir kredi çekeyim hazır ortakken :))
Odeyebilecegine güveniyorsan tabiki cek ben bütün paramı ortaklığa yatıracağım ben ödeyemem karın tokluğuna yaşıcam zaten hisst ne kadar çekeceksin bakim soyle bir ama faizler yüksek tavsiye etmem
Bankalar banq kredi vermeyi geç içeri almıyorlar.. Güvenlik lütfen diyor çıkın:))... Eksi bakiye bile vermiyorlar.. Sizinle muhattap olmayalım maaşını al git diyor :))
Demekki para konusunda sana güvenememek gerek ben varım sorun yok para işleri bende olsun o zaman sen başka işlerle ugras :))
Ya alakası yok aile yüzünden qmq uzun hikaye.. Yoksq ben kredi kartı bile kullanmam :))
Bendexmirmuz çizgi aldin sandim
Aldım aslında baya koyu kopkoyu.. Maaş hesabıma eksi bakiye alamıyorum avans hesabı vs :)) bazn bankacılar geliyor denk kredi kartı verelim diye verin diyorum bilgileri girp yüzlerinde garip bir ifadeyle banq bakıyorlar :))... Çok eğlenceli bankası bir hayat özgürlük hiç borcum yok harikq bir şey :))
Ne olacak senin bu halin bilmem🙄 umutsuz vakası
Senin bu Hayaller Bu durumda nasıl gerçekleşecek
:)) nakit denen bir şey var sen varlığını unutmuşsun sqnirim.. Böyle olması avantaj oldu yatırımı ve nqkti farkı yerlere aktarmaya sebep oldu.. Borcun olmayınca hareket etmek çok daha kolay oluyor :))
Benin pek parayla isim yok 😒 tamam o zaman hayallere devam
Senin işin altınla onu anladık... Tamı tamına tam 4 gr altını olan insansın nihayetinde :)))
Evet Birtane bilezik altınları hayallerim icim sakli yaptım yamaç paraşütü balon gibi
Balon çok pahalı.. Onun yerine paraşütle atlamayı seçebilirsin.. Bence daha güzel ve heyecanlı.. Balonda bir numara bulamadım ben :))
Ikiside olacak bide bungjumping veya dalış
Yamqc paraşütü hariç hepsini yapmışım..:)).. sen bekle daha.. Yavaştan başlasan mi acabq:))
Ne mesela ben yaparım onda sorun yok bursada extrem park var ona gitmeyi dusunuyorum
Kesinlikle dalış.. Harika bir şey.. Baktım şimdi bir şey göremedim ama bu bursadaki yerde.. İlgi çekici bir şey göremedim ben:))
Olsun ben genede orayida merak ediyorum dağ kozagi kaya tirmanisi falan var
Anlatsan dalışı biraz eskisehirdede kursu var olur mu arstirmal lazim
Sen nerede daldin
Ben Karaburun da daldım octobus dalış okuljuydu sqnirim adı çok ilgililer ve iyilerdi. Baya eğlenceli ve güzel geçmişti.. Eskişehirde kurs sqnirim Çifteler de sakarbqsinda var.. Öyle hatırlıyorum.. :))
Birtane gole götürüp daldiriyorlarmis öyle arastimistim ama neresi bilmiyorum anlatsan biraz daha hadi
Valla gol mü bilmiyorum ama ordq dalış okulu var ve q'tif dalış yapıyorlar diyorlardı.. Bende gözlük snorkel ve palet ucgeniyle geçiriyorum zaten deniz seruvenimi.. Çok zevk alıyorum şu altını görmekten dolaşmaktan.. Bu sene salsala da yariga daldık serbest tabii yanımda çok daha bilgili ve yeri bile insanlar vardı ama çok heyecanlı ve güzeldi :))
Seni kıskanıyor olabilirim🙄🙄🙄
Kıskanma hanımefendi işte seninde olur :)).. O kadar altın bilezik vs ayirmissin.. Bunu planlayalım :))
Olur planlayalim bana uyar sen yonlendir buna git de ben giderim denerim en azindan
Tamam hadi dalışın benden.. Bak bunu herkese yapmam kıymetini bil.. Kardeşimin arkadaşı okul açmış diyordu.. Baya iyi bir dalgıç ti.. Ayarlarım onu :))
Yaaa cok sevindim nerede yakinmi adi nee
Valla Marmaris te diye biliyorum ama net öğrenirim.. Buraya her yer uzak deniz olarak yapacak bir şey yok :))))
Ben oraya nasil gideyim soyle nasıl neyse bakarız artik
Sen öğren aklımda olsun
Nasıl gideyim mi... Yahu araç icad edilmeli 100 o'uyor.. Artık kervanlar yok.. Ulaşım hızlı.. Sen herhalde ışınlanmanin buluasini bekliyorsun... Tatile gitmiyorsun hiç.. Öyle düşün :))
😒😒😒 mantikli yediklerim daha beynime ulaşmadı😅
Uğraşma benimle yemegide sana kitlerim kahveyle kurtulamazsin sonra bitiririm seni görürsün
Ya ne kadar yiyeceksin de donqsta ben yikilacam :)))
Sen donas sevmiyordun bir kere gaga gitcez daha pahalı neresi varki seni gömmek lazim😂😂
Casabada italyan restorant felqn vqr.. Ben bir hesap ödedim o zamandan beri disqrdq yemek yemiyorum.. Hele casabaya ugramiyorum bile :))
Ya se nede beni sürekli gömmek kırmak derdindesin ben ne yaptım sqnq :))
Hoşuna gidiyor seninle uğraşmak seni kızdırmak
Sende bayağı pahali yere gitmişsin tamam oraya gidiyoruz😂 biz bir noemie var oraya gidiyoruz senin dediğin yer sanirm orasi italyan restoranti kesin orasi oraya gidiyoruz yandın varya sen bütün birikimini oraya gömeceğiz
Oraya gidemeyiz.. Valla oraya gideceğimize girite gidip yemek yiyelim daha iyi.. Kos ta olur.. Valla gereksiz pahalı.. Hesap mı getiriyorlar.. olum fermanımı belli değil :))
Olmadi yok senle biryere gidilmez pintisin sen anladık 😏😏
Donas yiyelim biz ben öderim sorun yok 😂
Hajjjqjja ya pintilikle dolandırılmak arasında fark var... Bu pintilik değil hak edilmeyen ücreti vermemek.. :))... Sen donas ye.. Ben çay içerim :))
tamam piki ucuza kapattım daha ne istiyorsun bilmem ki dur çayı termosa koyalım musaozünde balık tutup iceriz kamp sandalyesine oturup keyip yapariz bu daha ucuz olur ekmek arası birseyler yeter
Mütevazi bir kadın.. Bu yüzyılın başlarında türleri tükendi sanıyordum.. Enteresan ge'di :)).. Teklif çok cazip.. Sanirm buna hayır diyemi em.. Hem ucizdq :)))
Artık ne yasadiysan ümidin kalmamış tükenmedi daha bulmak lazim sadece :)) ucuz olunca kabul edersin tabi uyanık yemek ve cay benden gerisi sende
Gerisi yok ki.. Yemek çay tamam zaten :)).. Valla yok ne yalan söyliyim.. Artık her şey sosyal medyada yaptığın paylaşım gittigin mekan.. Kullandığın telefon :))
Peki tamam ne zaman uyucaksin ben seni tutmiyim çalışıyorsun sonra laf söylüyorsun tabi ben çalışmıyorum seni anlamam
Yok biraz daha buralardayım.. Ben sen uyursun diyordum.. Dün geceden feyz almıştım :))
Efendiler... Kölelerin hayatından nasıl anlayacak zaten :))
Çok gıcıksın: )) iyi uyuma otur yarında uykum var beni uykusuz bırakın dersin zaten herseyi bende biliyorsun gicik ortak
Yaaa tüm planımı bozdun... Yarın tüm gün mesajlar 400 varıncaya kadar seni suclayacaktim... Gitti ya :)))
Bozarım ben bende plan işlemez: :)) 250 oldu 400 olur mu sence
Bu gidişle 4000 olacak herhalde..:)).. ben sahneden çekileyim artık.. Yarın seni suçlama kozuluda çaldın.. Artık klasiklesen sohbet için teşekkür ederim diyip.. Kacayim :)) iyi geceler
tamam bende yatacağım zaten yarın konuşuruz artık: )) hadi iyi geceler bende teşekkür ederim
Saygılar...
Uykum var :) (
Gün bitti :)
Ama ben dedim yat dedim Yarın iş var dedim uykusuz kalacaksın dedim Sonra bana çemkirme dedim dedim mi Dedim
tamam o zaman seni Azad ettim bu gece Hadi yine iyisin:))
Yok daha hayat yeni başlıyor: ))
Ya gün bitti bitti... Hqvq harikq.. Kqnlikavak müthiş :))
Zaten bu gece yemeğe davetliyim.. Bedeva yemek dediler hemen dedim :))
Bekle termosu alıp geliyorum :))
Niyetlisindir sen.. Ne termosu :))).. Ayrıca ayrıldım ordqn sqbqh kahvesi yaptık normql insalar gibi sqbah.. 10 gibi :))
Bende denk gelmiş
Şaka dedim zaten :))
Vay be bekliyorum gel desem.. Duygularımla oynamış olacaktın :))
Duyguların sanki oynanmaya pek müsait gibi geldi :))
Sen gazozuma ilaçda kattı dersin :))
Tabi ki talihin elinde oyuncak o'du zaten aliskanim:)))... Hahha yapsan şaşırmam biliyorsun nuri alçoda eskişehiri.. Beklenir :))))
Yazık kıyamam kimler uzdu seni kimler kandırdı :))
tamam ikiside borcum olsun
Sende maşallah benden herseyi bekliyorsun 🙄🙄
Valla bu intibayi sen verdin... Senin yanında ben masum kaldim :)).. Be genel insqn türünden herşeyi bekliyorum.. Şaşırmıyorum artık :))
Allahim neler yasadin cidden cok merak ediyorum bir insanlardan bikmislik guvensizik var:((
Bu intibayi nasil düzeltebilirim ben peki bana yakışan bir durum degil yanlış anlaşılmak istemem
Hepsinden değil ya %99.4 ünden.. Geri kalnını seviyorum :)).. Yok intiaan iyi bende merak etme.. Tamam biraz uyanık oyuncu bei punduna getiricisin cimrisin vs ama iyi duruyorsun :))
Şimdi birsey dicem ayıp olacak daha ne kaldı sayamadığın acaba resmen gömdün ben sana aynısını yapınca birde cemkiriyorsun ://
Ya ben ne zaman cemkirdim.. Hiçte gommedim olulsuzluklarinq ragmen iyisin diyorsam demekki olsuzluklarin bir önem arz etmiyor olur.. :)) nasıl bağladım
Ben bağlarım gıcıklık degil mi 😂😂
Ama sen bana öz verip duruyorsun.. Bak şimdi de gıcık o'du günü itiraf etmiş oldun.. Sırf gıcıklık olsun diye yapılan eylemler ayıp ayıp.. Kul hakkı diye bir şey var.. Şu mübarek ayda birde.. Çık çık çık :))
Napiyim öyleyim buyum yani yapcak birsey yok:)) kul hakkı mı abart istersin yok daha neler yakında senin benimle oynadin kotu emellerine alet ettin de dersin 😂😂😂
Gıcık o'du günü kabul ettiğinde iyi oldu tedavi için o ce sorunu kabul etmek ' lazım :))).. Valla diyebilirim i' acli gazoz vs dedin birde termosu alıp geleyim parçaları birleştirince insqn bir kuskulaniyor :)))
Insanlarla ugrasmayi severim oradan kaynaklaniyor yoksa tek duze muhabbet çekilmez 😅
Yok artık sapik ettin sende beni iyice imdaaat diye bağır istersen
Yok telefonuma kades indirdim dün akşam senden korkunca :)))) ben insanlarla hiç uğraşmam laf sokmam gıcıklık yapmam.. Gayet nazik ve naif biriyim :))
Yaa bilmemmi 4 gündür ne cekiyorum birde bana sor
Baksen aman ne güzel kades kadınlar için ben indireyim sessiz attin ciftesi pek olur derler ne olur ne olmaz
küstüm sana Şu an
Banq küsemezsin.. Kusecegin bir şey yapmadım.. Gazozuna ilaç atarım diye tehdit edilen benim.. Gıcıklık yapi'digi itiraf edilen benim.. Sen nasıl kusebiliyorsun :))
Küserim yaaa canim Şu an sana küsmek istedi hem ona bakarsan bunları keyfimden demedim ki sen zorladin beni ağır tahrik var 😂
Hiç öyle bir şey yapmadım.. En ufak tahrik ' yok. usunmeyip oku yazılanları o kadar nazigim ki kirlacam nerdeyse lütfen hanımefendi kendi yaotin' arlizi karşıdakine yuklemeylim:)) küsmek yok.. Gayet düzeyli bir hasbihalimiz var
İnan okudum😂
Ve kendimce yaptığım istişare sonucu haklı olduğu da karar verdim kusura bakma özür dilerim Gerçekten çok seviyeli bir düzeyli bir konuşma
Tamam boşa küstüğün ve tam 6 dk 37 saniyeyi haksız bir kuslukle heba ettiğin için cezalısın.. Kahveleri sen ödeyeceksin :)))
Ödemek cümlesi geçince kaçtın herhalde :))
İllaki birsey ödeyeceğim ben anlasilan😅 tamam kabul
Yaa taaa en baştan beri tüm amacım bedeva kahve içmek bunu anlamaliydin:))
Yok onu anladım olta zıpkın yemek derken bedavacı olduğunu biliyorum hazırlıklı olayım bari yanında yeteri kadar para olsun ne olur ne olmaz :))
Bence sen bilezik 4 gr altını al öyle gel.. Kahveye baya düşkünüm :))
Peki madem senin cebinde akrep mi var bende yemeğe çok düşkünüm
Evet besliyorum canlı nihayetinde kıyamıyorum olmasa hiç çekinmem.. Ama yuva kurmuş dağıtamam :)) çok keyifliyim kahveyi koparttı ya resmen sayısal çıkmış kadar sevinçliyim :))
Ben sevinsem mi bilemedin🤔🤔🤔 cimri bir erkek hiç tanımamıstim bunuda göreceğimiz varmis Allah beterinden saklasın ne diyim
Cimri olmayanlardan ne buldun? Değerlendirme yapma bence ayrıca be sqdece sana cimriyim oda yokuşa sürdün diye... Yoksa daha bu sqbqh 4 kişiye kahve ısmarladım :))
al işte benden farkin yok ben sana gıcıklık yapiyirum sende bana
Afiyet olsun öderim ben sorun yok kalmadım senin kahvene sen git başkalarına ismarla:))
300 mesajı attın nasıl gözün donduyse farketmedin bile :))
Ona bakamadım Hem sana laf yetiştirip hem mantı yapmak zor oluyor farkedemedim
Mantı mı...
Evet mantı😋😋😋
Eskiden ramazanlarda iftarlar birlikte yapılirmis gıcıklar barisirmis kimin kim o'dugunq bakılmazmis.. Ne ara kaybettik bunları.. Nerde eski ramazanlar :))
Vay be eski gelenekler ne kadar güzelmiş Neyse küs Olanlar düşünsün Ben kimseye küs değilim
Yaklaşık yarım saat önce kus olduklarında dahil olur bence.. Hani haksızlık yaptığın.. Üzdüğün.. Kırdığın.. Otekilestirdigin.. :))
Yuh yani o mantı sevmiyormuş Ayrıca yemek de yemiyor bu saate kadar aç
Kim mantı sevmiyormuş.. Kim demiş bunu
Cebinde akrep Adam yarım saat önce küstüğüm kişi Ayrıca mantı kırmızı çizgim kimseyle paylaşamam
Vay be kimse olduk.. Bir andq deyiverdi.. 309 mesqj.. Bir sürü harf.. Binlerce dakika.. Onbirlrcz saniye.. Dünyanın dönüşü.. Ayin geçen evreleri.. Çöken yildizlar.. Hiç bir önemi yok gibi.. Kimse olduk... Zalim hayat... :))
Çok mu dramatize ettin? Sen başkalarına kahve ısmarlarken iyiydi
Az bile ettim evde o'sqm baya yazardım off.. Görmen lazım.. Dünya bir tık daha karardı.. İyilik gene kaybetti.. Şeytan iddiasına kazandı vq diye giderdim.. Giilgalis destanı gibi yazardım valla.. Ama çalışıyorum... Yahu iş arkadaşları ne yapayım çocuklar iyi ce kıramadım.. :))
Aman iyi ki yazmiyorsun KS kaldıramaz Beni kir tabi sonra gel gene damardan gir senden korkulur çene maşallah
Senin meslek ne bu arada
Seni ne ara kırdım acaba? Sohbetin neresinde kırıldın koordinat verimisin.. Hiç kırmadım seni:).. Oo özel soru oraya geldik mi ya.. Normal işim analistim ben yıllarca öyle çalıştım. İktisat bitirdim ama sadece bitirdim :))
Buraya bir yıldız koyalım sonra hatırlat :))
Cimri olmayanlardan ne buldun? Değerlendirme yapma bence ayrıca be sqdece sana cimriyim oda yokuşa sürdün diye... Yoksa daha bu sqbqh 4 kişiye kahve ısmarladım :))
Tam koordinat bu bana kahve ısmarlamıyorsun 1000 tane laf ediyorsun bir kahve için artık hevesim de kalmadı zaten gözün aydın
ayrıca özel soru çünkü çenen maşallah pazarlamacı falansin diye düşündün
Vay be peki susayım o halde.. Kahve hevesinde kalmamis o zaman yıkıl onemortime... Peki..
Ne diyim bilemedim Şu an alman usulü yapalim
Aaa kaçtı tamam tamam seninkide benden kaçma: )))
Kaçmam ben.. Sus dedin söz dinliyorum :))
Sana sus demedim ki demem de sana dün de söyledim beni güldürüyorsun hoşuma gidiyor sadece laf yetiştiremiyorum Maşallah her şeyi Bir Cevabın Var
Cevap
13Cevap
Bizim millette anca itliğe serseriliğe çalışıyor :D
Zeki o zeki deme öyle 🤣🤣🤣
Valla bizim milletin kafası zehir gibi çalışıyor yemin ederim 😂
küllüğüm var tabi ki de :D
Aferim aman eksik etme🤭🤭
🌸🌸
Yere çöp atanları gördükçe deliriyorum yaa ne saygısızlık
Bende biz safız elimizde taşıyoruz
Yere izmarit atan kadar saygısız insan çeşidi az bulunur.
Artık yere atmıyoruz biz
Umarım yapıştırma olayını da tasvip etmiyorsunuzdur.
Etmiyorum ama onu nereden aklına getirmiş gereksiz zeki insanlarımiz var onu merak ettim garibime gitti
İlgi budalası biridir. Zekayla bir alakası yok bence. Sosyal medyada ilgi görme sevdası olabilir.
Yani bayağı ilgi gördü o zaman🥳🙀🤷♀️
Komik ve ilginç bulanlar sağolsun 😅
Hergün izmariti direge bantla yapistiran insan görmüyorum😱 bana ilginç geldi 😅sana gelmedimi sanirim🤔
Kültürsüz ve saygısız insan davranışı olarak algıladım.
Yarın daha saçmasını deneyen olacaktır.
Bak orası doğru o bakımdan cok haklısın
Kusura bakmayın, size değil tavrım.
Kişisel algılamadim sorun yok ☺️ rahat olunuz
Saksıya, yere, ayran kutusuna her yere atıyorlar ve tiksiniyorum. Teşekkür ederim anlayışınız için.
Apartmanın önüne çiçek diktim gül fidanı sanki onu oraya izmariti çöpu atsınlar diye diktim bende sinir oluyorum o yuzden sizi anladim ben teşekkür ederim
Hayır yok.. 😅 Çünkü sigara kullanmıyorum..
Ancak böyle şeylere kafa çalışır zaten. Hiç faydalı ileriye çalışmaz beyinleri
Ama kullanmış adam simdi 🤣🤣
Sigarayı bıraktıgım için beni ilgilendirmez 🥳
Bu kişiyi aynı direğe zincirle bağlamak lazım 😂
Evet sahilde almıştım eve getirdim canım küllük
Yere atma çevreyi kirletme😉
Bilemem şüpheliyim senden😒
Gt ne? Bilmiyorum bile ben
Sigara kullanmıyorum ki 🤦🏻♂️
En iyisi
Var evet şu an sigaramı külünü silktim içine hatta
tamam o sende kalsın kullan biz hallettik😂
Sitede sigara kullanımı yasak tatliş 😂
Kullananlar düşünsün o zaman😅
Yani 😂
:) türke imkansız de otur izle:)
Gerçekten artık çakmak ve bant taşıyoruz yanimizda🤣
:)))) olsun iyi işte:)) böyle böyle alışcaz:)
Ay bizim ülkenin insanları 😅🤦♀️
Aynen zekiyiz yaa😅
Çoook 😅🤦♀️
Sigara kullanmadığım için, küllüğüm yok.
yermi değil sonuçta
Yere atmayın demişler oda atmamış iste yanliz bandı nereden buldu yanında taşıyor artık herhalde
Yok daha neler
Cakmaginiz var mı ?
Hayir yok bandimiz var asdsas
Vardır onuda beklerim
Havaya atanı gördüm ben 🤦😂
Bizim ülkenin trajikomik insanları 😅
Hayır yok
Fikir güzel ama yanlış yere yapmış.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?