Şimdi senin "tip" dediğin herkes için farklıdır kimisi sarışın sever , kimisi küçük burunlu sever , kimisi büyük anlı olan kadınları sever her insanın bir alıcısı vardır lakin bu güzellik algısını güçlendirmek yine senin elinde olan bir şey
Dediğin şey hala aura değil ağzının iyi laf yapmasıdır, cilve yapmayı bilmendir bu göz göze gelmek veya toplum içindeyken gözünü kestirdiğin birisine acaba ne der diye düşünmeden konuşmak ve bu konuşmanın tutarlı olması olabilir
Ayrıca şöyle bir durumda var kur denemelerinin birçoğu da başarısız olacaktır bu normal çünkü karşı tarafın sevdiği, flörtü , sevgilisi , nişanlısı, ilişki istememesi, cinsel eğilimi gibi birçok etmen de bulunduğu için başarılı olmama ihtimalinde mevcut
Rica ederim 😅 , bu tarz konulara çok takılma benimde uzun zamandır sevgilim yok lakin etrafımdakiler bana yakışıklısın diyip duruyor sadece bu durum benim kadınlarla olan konuşmamı etkilemiyor 😂😂
Hayır çabam öncesinde vardı lakin aradığım insanı bulamıyorum gibi , genel olarak tek beklentim anlayış ama bunu göremiyorum , sürekli olarak karşı taraftan "ben haklıyım ne olursa olsun" şeklinde bir konuşma alıyorum buda insanı yoruyor şahsen o yüzden bende kadınları kendi haklılığı ile başbaşa bıraktım. Benim sınıfım ilişki istememesi olması en mantıklı seçenek olurdu sanırım 😂😂
Belkide bana insanlar denk gelmiş olabilir bilmiyorum, güzellik olarak çok bir beklentim olmadı mesela , cidden bakımsız olup bunun için çaba göstermiyorsa sadece ilgilenmiyorum haricinde zaten kadınların çoğu kendisine biraz baktığı zaman güzel olabiliyor sadece bunun farkında değiller, gerisi huy , anlaşma ve muhabbeti oluyor , tabikide bir erkek olaraktan doğrudan ben beklemesemde bazıları daha fazlasını da isteyebiliyor (bu cinsellik veya bağlantılı konuları olabilir)
Her erkek cinselliği ister bu zaten yaratılış gereği gelen bir şey inkar edemem lakin bunu karşı tarafa hissetirmesi veya bu konuda anlayışlı olması önemli olan bir şey , yoksa evlilik formalite gereği bu işleri resmileştirmesidir zaten 😅😂
Bu senin tercihibdir saygı duyarım, zaten o yüzden eskiler ateşle barut yan yana durmaz demiş bunu bilerekten insanlara yaklaşman daha makul olur yoksa erkeklerin cinsellik veya hayata bakış olarak bakış açısı kadınlarla aynı değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Aura muhabbeti tamamen yalan böyle bir şey olmasını istiyorsan görüşüne konuşma şekline önem ver gerisi zaten genetikten gelenlerdir
Peki bi kızın tipi olmasa o kız yine de dikkat çeker mi
Şimdi senin "tip" dediğin herkes için farklıdır kimisi sarışın sever , kimisi küçük burunlu sever , kimisi büyük anlı olan kadınları sever her insanın bir alıcısı vardır lakin bu güzellik algısını güçlendirmek yine senin elinde olan bir şey
Evette madem aura yok neden herkese göre tipsiz kızların sevgilisi var bide yakışıklı buluyorlar
Dediğin şey hala aura değil ağzının iyi laf yapmasıdır, cilve yapmayı bilmendir bu göz göze gelmek veya toplum içindeyken gözünü kestirdiğin birisine acaba ne der diye düşünmeden konuşmak ve bu konuşmanın tutarlı olması olabilir
Hmm mantıklı aslında
Ayrıca şöyle bir durumda var kur denemelerinin birçoğu da başarısız olacaktır bu normal çünkü karşı tarafın sevdiği, flörtü , sevgilisi , nişanlısı, ilişki istememesi, cinsel eğilimi gibi birçok etmen de bulunduğu için başarılı olmama ihtimalinde mevcut
fazla mantıklısın sen. haklısın
Rica ederim 😅 , bu tarz konulara çok takılma benimde uzun zamandır sevgilim yok lakin etrafımdakiler bana yakışıklısın diyip duruyor sadece bu durum benim kadınlarla olan konuşmamı etkilemiyor 😂😂
Çünkü sen kendinin farkındasın belki de zaten kadınlar kendisi gelir diye düşünüyosun o yüzden çaban yok
Hayır çabam öncesinde vardı lakin aradığım insanı bulamıyorum gibi , genel olarak tek beklentim anlayış ama bunu göremiyorum , sürekli olarak karşı taraftan "ben haklıyım ne olursa olsun" şeklinde bir konuşma alıyorum buda insanı yoruyor şahsen o yüzden bende kadınları kendi haklılığı ile başbaşa bıraktım. Benim sınıfım ilişki istememesi olması en mantıklı seçenek olurdu sanırım 😂😂
Evet bazı kadınlarda var öyle şeyler
Belkide bana insanlar denk gelmiş olabilir bilmiyorum, güzellik olarak çok bir beklentim olmadı mesela , cidden bakımsız olup bunun için çaba göstermiyorsa sadece ilgilenmiyorum haricinde zaten kadınların çoğu kendisine biraz baktığı zaman güzel olabiliyor sadece bunun farkında değiller, gerisi huy , anlaşma ve muhabbeti oluyor , tabikide bir erkek olaraktan doğrudan ben beklemesemde bazıları daha fazlasını da isteyebiliyor (bu cinsellik veya bağlantılı konuları olabilir)
Çok şaşırdım. bana da nedense bazı erkekler daha çok cinsellik istiyor gibi geliyor kimle konuşsam konuyu oraya çekiyor
Her erkek cinselliği ister bu zaten yaratılış gereği gelen bir şey inkar edemem lakin bunu karşı tarafa hissetirmesi veya bu konuda anlayışlı olması önemli olan bir şey , yoksa evlilik formalite gereği bu işleri resmileştirmesidir zaten 😅😂
O zaman gelip babamdan istesinler sonra bu konuyu açsınlar resmileştirmeden olmaz
Bu senin tercihibdir saygı duyarım, zaten o yüzden eskiler ateşle barut yan yana durmaz demiş bunu bilerekten insanlara yaklaşman daha makul olur yoksa erkeklerin cinsellik veya hayata bakış olarak bakış açısı kadınlarla aynı değil
Zaten o yüzden sevgilim yok ya
Hakkında hayırlısı olsun diyelim o zaman
Amiin inşallah seninde neyse iyi geceler aşırı uykum var
3 foto 5 dakika konusma
Yeterde artar tartmak icin
Kalsın
Ciddiyim
Gorunus ve konusma
Hani bi bakista hissettirdigin onemli ama konusurken verdigin titresimle goruntunun verdigi uyum daha onemli
boş ver
3uncu kere israr etcek degilim zaten
Gelcek olan ilkinde de gelirdi ama ben incelik olsun diye ikinciyi sodum
Okkk
Ok diyorsan bekliyorum atmani
Ciddi oldugumu anlaman sevindirici
O anlamda ok demedim uzatma anlamında dedim
Hoydaaaaa
Ne güzel anlayabiliyorsan :D
Off soruyu yanlış yazmışım😂😂
Sen anlama 😂
Sus bee ya soru bu soruuu yanlış yazmışım
Çok basit
Nasıl
Demicem gizlisn diye 😊
Off gizlilikle ne alaka dede yaşın 125 zaten
Yok125 değil dedesi
Kaç dedem
28 uygun mu dedesi
Sev arıyosan başka kapıya dedesi sorumu cevaplayacaksan cevapla
Ne ariyorsam zati dedim gizlisin solemiom diye ne uzattin bee
Sen uzatıyon sus artık
Bi sus be kadin aaa
Sen sus be
tamam çok anlmasiz catişma oldu sen kazandin gidiyorum ben😅
Zaten uykum var o yüzden gerginim. eyv eyv hadi bye
Nye. Gerginsin süttür et akisina birak
Uykum var ondan hsdlakdj
Uyu o zaman pammık gibi olursun tertemiz ben uyumuyorum hemen sabah olmasiin diye
Sen de bi anormalsin de neyse
Ortak yönümüz olabilir sanki😅
Yav neyse uyu
Anlarsin
Nasıll
Nasıl dedin ya bence soruda o eksik ağa😅
🤣😂😂😂söylemesen fark etmezdim uykum var ne yazdığımı bilmiyomm
Aura herkese farklı gelir biri normal der biri ise çok iyi der bence
O zaman kimsenin aurası yüksek olmazki
Ne alaka aga.
Herkese göre birinin aurası farklıysa aurası yüksek insan yok o zaman
Bir ünlü düşün. Ben diyorum çok iyi şurası var bu kızın. Yanımdaki arkadaşım diyor ki bana öyle gelmiyor. Herkesin göz zevki bakışı farklidir
Ama bazıları var mesela tipi normal biri ama o kız o ortama girdiğinde herkes ona bakıyor herkes onla konuşmaya çalışıyor bunu açıkla
Aga gece gece beynimi yakma boşver😅
😂😂tek zeki sen değilsin sonuçta birazda sen düşün
Çıkmaza soktun soruyu😅😅
Hsdşakdkaj devam ederdim de uykum var
Aynısı 🥱🥱
Hadi iyi gecelerr
Saol sanada
Eyvv
Uyu hadi uyu
Tmmm
Uyandın mi😅
Sencee