Nefret edilmekten zevk almak?

Oldum olası gereksiz samımı ınsanlardan yapmacık insanlardan nefret etmısımdır helekı yasıtlarımdan onlardan daha da nefret ediyorum hıc bı sebep yok mesela bana gereksiz samımı yaklaşan ınsanlara kotu ve ters davranıyorum 2-3 kısı harıc cevremde kımse yok ve ınsanların benden nefret etmesi benj cok mutlu edıyo buna ailem dahil degıl tabıkı bazen gereksizce ınsanlara kotu davranıyorum satasıyorum benden nefret etsinler diye elimde degıl ama insanların dıs gorunusune cok takılıyorum ve ıster İstemez alttan alttan fızıksel gorunuslerınden vuruyorum bu huyumdan nefret ediyorum ama napım, ınsanların yasayıs tarzını cok kınıyorum yasıtlarımla degıl benden daha yaslı ve tecrübeli ınsanları sevıyorum cocukları sevıyorum ama yasıtım gereksiz samımı kendını havalı sanan yarınlar yokmuscasına yasayan ınsanlardan nefret ediyorum bu durum oyle bı hale geldı kı İnsan görmemek ıcın dışarıya çıkmıyorum haftasonlarını evde dut gıbı gecırıyorum ve sürekli farklı olma ıstegı duyuyorum cunku zamanen insanlarının hepsi aynı demem gereken su kı hayat akısından ve ınsanlardan yoruldum
Nefret edilmekten zevk almak?