Bu hayatta anlaşamadığım karşı cinse karşı bunları yaparım. Bir insanın en iyi yaptığı şey uzaklaşmak olmamalı. Ne bileyim pilavı güzel yapabilir, çok güzel kod yazar, derin dalış yapar ama uzaklaşmak ne ya 15 yaşındaki çocuk kafası bu 😄
Biri size zarar veriyorsa ve bunu anlatamıyorsanız en güzel çare uzaklaşmaktır. Aksi karşınızdaki insan sizi umursamadığı için olan size olur. Ve zararı size yansır.
Başta dediğim gibi, bu taktik sadece anlaşamadığım karşı cinse olur. Yani benim hayatta en iyi yaptığım şey neden bir ilişkide ki tavrım olsun? Çok sığ buldum bunu.
Bir insanın tüm hayatının merkezi ve yaşama amacı , bir partner olması oldukça basit. Ve bu insanın hayatta yaptığı en iyi şeyin ise bu kişiyle bir şekilde anlaşamayınca ondan uzaklaşması oldukça ufak bir tutum.
Yani böyle düşünen birisi ( Feride) bir ilişkisi olmasa ve o ilişkiden istediğini alamamış olsa bu hayatta yapabileceği bir En iyi şeyi yapmış olacak, böyle bir durum yoksa hayatta hiç bir şeyi iyi yapamayacak 😄😄
Ben çok güzel kumpir yaparım mesela ama hayatta en iyi yaptığım şey diyemem. Tartıştıştığım birine oturtmalı laf sokarım ama bu da en iyi değil, iyi yaptığım bir şeydir. Bilmem anlatabiliyor muyum?
Bu sadece partner açısından söylememiştim. Dost bildiğiniz arkadaşlarınız, işyerindeki mesai arkadaşlarınızla da bağlantı kurulabilir. Sonuçta insan duygusal varlıktır. Ve kendisine zarar vereni uzak tutması kendi hayrı içindir.
Her zaman sabır ve şükür içinde olmak, merhametli davranışlar içinde olmam.. Birde bende hiç kin tutmam, intikam almam. Allahın adaletine bırakırım ve hepte karşılığını gördüm..
ben savasirim. birsey bana zarar verise bununla mucadele ederim. ama duygusal olarak uzaklasmak ayri bir konu. cunku bu sadece mekanda degil ayni zamanda zamandada degisiklik gerektirir. Feridenin yaptigiyda hep buydu. Mutluluktan, incitmekten, incinmekten kacti bursada ogretmenlige. Kendinden kacti belkide.