Cevap veriyor olsak da olmasak da, bazı şekillerde zaten bir cevap vermişizdir. Yani görüldü atıp cevap vermemek aslında zaten bir cevaptır diye düşünüyorum.
Cevap vermemek ya bazı insanlar görmezden gelir ya da cevabı karşı taraf anlasın diye cevap vermemek kendi tercihidir. İki aradaki fark var.
Bu görüldü atmak hangi aşamalarda oluyor. Sohbet bittiyse mesajı görüp bırakacaksın napcaksın. Ya da okumuşsundur ama o an yazamadın ya da yazmak istemedin sonra cevap vermek istedin vs. Bu görüldü atma işine çok tilt oluyorum. Eskiden sadece SMS vardı bu muhabbetler yoktu bazen günlerce mesaj beklerdik
Şunu merak ediyorum, en son karşı taraf bişey yazmıştı. Bu durumda bende ona görüldü attım, yani sohbeti ilerletmek istemediğini düşündüm ve bişey yazmadım. Hatalı olan ben mi oluyorum?
@Esmrkzzz Hayır hatalı olan sen değilsin, yazmak istememek doğal bir durum karşı tarafta görüldü cevabı almasi bunun bir cevap olduğunu gösterir.
Tabii bazı insanlar zoruna gider ama herkesin kendine göre bir özgü vardır. Ben geçen gün müdürle işle ilgili önemli bir mesele mesajla konuştuk ben bir şey yazdım o görüldü attı ben sorun etmedim. Bu tarz şeyleri olayları takılmamak lazım.
Ama bu öylesine bahsettiğim birisi değil. Ara sıra yazışıyorduk ve ondan hoşlanıyorum. Hoşlanma karşılıklı mı emin değilim. Sohbeti kestim gibi oldu ama sohbeti ilerletecek adına bişey yazmayınca bende sıkıldığını düşündüm. Ben devam etmek isterdim tabi. Bu durumda karşı taraf onu umursamadığımı, konuşmak istemediğimi düşünmüştür büyük ihtimalle😔
Kişilik & Karakter konusunda 10,9b cevap paylaştı.
Bence mesajı görüp cevap vermemek, bir tür cevap sayılabilir. Yani bir şekilde yanıt vermemek de bir tavır ve aslında o kişiyi anlamadığımı ya da umursamadığımı gösteriyor olabilir. Herkesin farklı bir iletişim tarzı olsa da, bence birine önemli bir şey söylemek istiyorsak, ya da gerçekten ilgileniyorsak, cevap vermek en doğru yol. Cevap vermemek, bazen durumu daha da karmaşıklaştırabiliyor.
Ben bazen cevap beklediğim oluyor o zaman kızıyorum. Cevap gelmediği zaman deliriyorum hatta. En azından insan bir emoji bırakır işaret bırakır. Diğer türlü seni sallamıyorum gibi oluyor.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Tabii ki, geç cevap vermek falan ben seni istemiyorum anlamını taşır. Sonra konuşmayalım zaten geç cevap veriyorsun ediyorsun dersin yaa ergen der sana cepte tutmak için. :D