3 kişiden farklı renkler duydum!
Siz görseldeki kıyafette hangi rengi görüyorsunuz?

3 kişiden farklı renkler duydum!
Siz görseldeki kıyafette hangi rengi görüyorsunuz?

Mavi siyah bunu farklı renkte gören nasıl olmuş 😮
Bir bi beyin yanılgısı ve şu an senin fotonun ışığı kısık olduğu için maviye yakın götürüyorum, ama benim görsel de altın sarısı ve beyaz ☺️
Valla şu an ışığı açtım telin ve hala mavi siyah
Fototu galeriye al ve ışıkla biraz oyna bakalım
Yaptım her şeyi yaptım her şekilde mavi siyah
Ben 2024'e girerken gözlerimi hep gerçeklere aç tanrım diye dua etmiştim de o günden sonra aldatildigimi öğrenmiştim bu duanın etkisi hala devam ediyor galiba 😁
Sonunu böyle güzel bağlama yetin için de dua etmiş olmalısın sadece gözler açılmamış belli 😂
Yok digerleri hep açıktı ekstra açık gözler kazandım haha
Seni cin gözlü kadın olarak kodlamak istemem :))
Sen bana havuçkadın demeye devam et 🥹
Benim lanet bir hafızam olduğunu hatırlatmak isterim, yani aylar sonra gözümden kaçan bir şey olduğundan gözlerin hakkında konuşmak istemiyorum havuş kadın :)))
Arkadaşlarıma attım bu fotoyu herkes körmüş arkadaş 😅
Konuşmak iste ben severim gerçekleri duymayı
Kör demesek iyiydi benim gözlerde 2.70 🙄 bana gördüğün güzelliklerden bahseder misin bize hayat lorle lorke bu gözlerle:)))
Benim arkadaşlarım hem söverim hem severim karışmaz mısın 😐
Sizlerin gözler insan yapımı benimkiler kedigillerden 🫠
Bilgiye ulaşmanın bedeli keyfin kaybedilmesiyle ödenir o yüzden bilme boş ver bahsetmeyim hiç 😕
Kedilerin sadece gözünü aldın umarım, nankörlük katkısı yoktur 😀
Keyfimi kaçıracak olan bilgiyse 40 gün keyifsiz keyifsiz gezeriz.
O zaman sana hayatın güzelliklerini görebilmek için bildiğim bir sırrı söyleyim 'çamura bulanmamak' tan geçiyor 👇
" Kronik vicdan azabı, tüm ahlâkçıların hemfikir olduğu gibi, hiç de istenmeyen bir duygudur. Eğer kötü bir davranışta bulunduysanız, pişmanlık duyun, elinizden geldiği kadar durumu düzeltin ve bir dahaki sefere daha iyi davranmaya bakın. Ne sebeple olursa olsun hatanızın üzerinde kara kara düşünmeyin. Temizlenmenin yolu çamurda yuvarlanmak değildir."
Aldous Huxley / Cesur Yeni Dünya
Ayşe teyze! Kirlenmek güzeldir demişti bize o nedenle kirlendik güzeldi de haklı yanlarına denk geldik :))
Eğer kötü bir davranışta bulunduysanız, pişmanlık duyun, elinizden geldiği kadar durumu düzeltin!!
Burası benim işte, kötü bir davranış sonunda 24 saat geçtikten sonra her şeyi tüm çıplaklığıyla masaya yatırıp, vicdanen rahatsız olana kadar üzerine giderim, sonra elimi o taşın altına çekinmeden sokarım.. altında bazen 🐍 yılanlara denk gelirim sokar.. 🦀 yengeçler ısırır ama ben o kaya altındaki balığa odaklı olduğum için yanımda şalğamım hep hazırdır...
Kirlenip temizlenmek güzel (olgunlastırır 🧠zenginleştirir) ama kirlenip inadına çamura bulanmak güzel değil bu farkı bilen güzellikleri görüyor zaten işte
Şalgam balığın yanına mı rakının mı 😅
Balığa eşlik etsin yazının içeriğine uygun olsun...
Aslında şu yorumu okuyunca kendimizi fazla açık etmişiz gibi oldu neyse bakalım ☺️
Adana usulüdür şalgam rakı da o yüzden sordum 🤌
Biliyorum biliyorum ama şu an biz balıkla devam edelim sen şalgamlı ayarla Adana'da olan sensin
Beni niye dahil ettin bu senin hikayendi ya fkfk şu an hem alışveriş yapıyorum hem sana laf yetiştiriyorum havuçkadın olmak bunu gerektirir 😄
10 parmak 10 marifetsin, alışverişte olduğunu ön görüp, şalgamı listeye ekledik ne var yani ☺️
Tamamdır🫡 havuçta stokladım malum bugün beni tavşan kadına yem edecen güçlenmem lazım aslfsld
Bugün büyük gün akşama hazır ol! Seni geldiğin yere gömmek istiyor sakın yüzümü kara çıkarma :))
Olurda gömülürsem ki sanmıyorum boğazında kalırım yine gömülmem, neyse işte senide çekecem hazırlıklı ol abdest falan tam olsun sorguda nanayı yemeyek sonra 🪦😂
Şimdi beni niye yaktın ki sen anlamadım 😀 savaşı Kazan havuç suyumuzu ve şalgamı kap gel...
Abdest alıyım yine de hiç güven vermiyorsun havuçgirl :))
Sen başlattın.. anca beraber kanca berabere döndü o yüzden 🚬
Ölüme ( Allah korusun) gidek dedin de havuç mu yok dedik diyosun yani tamam 😂 tam senlik bir tavşan arkası sözü oldu ha :)))
Tavşanı arkadan avlayacam savaşta her şey mübahtır hadi ben şalgamları dolaba yerleştiriyorum zafer sonrası ezecez fjshdj
Tamam bende balıkları marine ettim önce sen tavşanı ez ama olur mu :) sonra neyi ezeceğiz bakarız. Şu senin savaş bitsin sana bir şey diyeceğim:)))
İyi bişey mi kötü mü onu de bari 🥺
Çamura batarız en kötü çıkarız ne olacak yani:) iyi ya da kötü diye düşünme
Nötrüm tamam 🫥
gelmedim evet 😅
Nerde küsme göster bakalım, ayrıca havuç kadınmış tavşan değil 😀 hafızası güçlü olana inanmak farz o nedenle ben ne dersem o gerçek:))
Özelden yazıp bana caz yapmıştın burada da mesajlar gittimi hiç bir şey kanıtlayamıyorsun kaçtır başıma geliyor 😕😂
Canın sağolsun hiç sorun değilfkdk
Caz yapmam genelde de neyse konuyu hatırladım latife amaçlı bir dokundurmuştum ama asıl yazma meselesi o değildi de neyse bakalım canımız sağolsun diyelim.. 🙂
Hm asıl meseleyi hiç hatırlamıyorum inan..
Sağolsun 🫡
Cevap
11Cevap
Altın sarısı ve beyaz 😬
siyah ve mavi renk
Nasıl siyah görüyorsun orada Barış:))
2015 facebook paylaşımları sdfsdf
bildiğin siyah :))
Barış orada siyah hiçbir şey yok;))
Yorumları okurken şok oldum küf yeşili ve mavi görüyorum ben 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Küf yeşili ve mavi mi inanmıyorum 🙄
Renk körüyüm galiba
Renk körü bile olsan onları göremezdin senin nasıl bir yalan dünyan var 😀
Aa çok ayıp :d
Ayıp olup olmadığını bilmiyorum ama değişik bir bakışın olduğu net.😀
Korkmaya başladım :/
Korkma niye seni teselli etmek isterdim ama kork bence gördüğün renklerin anlamını bilmek istemezsin 😈
Altın sarısı beyaz
Bu resim beynin sağ ve sol lob kısımlarını ne kadar kullanıldığına bağlı değişir
Ya da burada anlattığı gibi
www.internethaber.com/.../...i-cozuldu-770565h.htm
Bir sözle üreten şirket giysiyi bu pazarlama tekniği ile satışa sunmak istemiş😂
Bütün büyüğü bozdun şu an:))
ne demezsin))) zaten kaç yıldır bu konu var şimdiye haberleri olur merak etme))
Yokmuş işte sen ses etmeseydin😄
eyvahlar olsun bana, vah vah vah, ben ne yaptım öyle))))
Uyuyan yılanlar uyandırdın, sakınan göze çöp batırdın, 40 yıllık kahvenin hatırını hiçe sayıp, karganın oydu gözleri tedavi ettin olmadı:)))
Anaaaaam oyyyyyyy))) yeter lan, kes))
yeter lan, kes!!!
Şu seviyeye bir dikkat edelim dengeli olmaya çalış çok zor değil!
haa sizde bu iyi karşılanmıyor sanırım, ben şakasına dedim sorun yok size demem
Eyvallah teşekkür ederim, pek sevmem bu tarz cümleler o yüzden.
Sorun değil, yaşınızı dikkate almalıydım
Her lafa maydonoz Pakize sarısıyla görgüsüz akraba moru 🤔
Görgüsüz akraba moru güzeldi bu :))
Yalnız sabaha beyaz mavi olursa bu seni ihbar ederim sarı morsan sarı mor kalmalısın. Dönekliğin alemi yok döneklik moda oldu be dönen dönene Allah döndürmesin ne kadar döndürürse döndürsün başladığı yere geri getirsin. Adama hasret kaldık ya hep madam 😂😂
Gözlerine söyle bu sözleri gören sensin yorumlayan sen sabah gel ne gördüğünü söyle!! Sabah beyaz mavi dersen dönek derim haberin olsun 😀
Benim rengim de belli çizgim de belli yanlış olmaz 😂😂 de'yi doğru ayıramayacağım diye çokkk korktum 🤦🏻♀️
Bütün korkularının üzerine böyle cesurca gideceksin işte. Yarın gel çizgini bir test edelim senin...
Biliyorum bunu ya elbisenin renginin değiştiği falan yok beynin bir oyunu bu beynin algı yapısından dolayı değişmiş gibi algılıyorsun
Ben anlamam sabah bakıyorsun ve rengini anlıyoruz senin sakın uyanıklık yapıp akşam ne yazdıysam onu yazayım de me bakalım beynin ne kadar düz :))
Beynin çalışma sistemiyle ilgili bakalım bakalım anlaştık ☝🏻
Anlaştık sabah çayımı içerken senin beynin Prensiplerini görmüş oluruz.
Aaa hâlâ aynı bak
Değişime kapalı senin kafa anlaşılan
Psikolojik test falan mı bu değişmeyi sevmiyorum doğru 😂😂
Evet bu sorunun kurbanı sensin senin incelemeye alacağım :))
Ama ben bunu daha önceden yapmıştım bir gün bakıyordum sarı mordu bir gün bakıyordum işte beyaz sarıydı Demek ki bir zamanlar değişimi reddetmiyormuşum dengelerim yeni bozulmuş 😂😂
Değişime kapalı bir bilinç altınla tehlikeli arz ediyorsunuz küçük hanım 😀
Kuşşşük hanım büyüdü değişime direnmemek iştiyur 😂😂
Altın sarısı ve beyaz.. Arkada da kırmızi, siyah ve küf yeşili renkler var..
Sende mi kırmızı gördün
Nerde tam olarak kırmızı tarif eder misin lütfen
Çok detaylısın ben kıyafet üzerine kırmızı gördün sandım ama evet orada koca bir bölge kırmızı
mavi siyah kirmizi kahverengi altın sarısı ve florosan beyazı
6 farklı rengi bir arada görerek şeytanın küçük kızı olduğunu kanıtlamış oldun tebrikler...
Açık sütlü kahve rengi ve beyaz şeritler arka fonda kırmızı bir kısım var
Arka fonda kırmızı gördün mü !
Ahhh anilaaaaaar kaç yıl geçmiş bu meşhur sorunun üzerinden 🤭
Kahve ve lila ysn tarafta da kırmızı var
Haberi yeni görenler modanın son trendi olan elbiseyi almaya mağazalara koştu şok şok şok herkesin üzerinde renk değiştiren mucize elbise😂😂
Gri kırmızı siyah
Şu kırmızıyı bana işaretleyip göstersene sana sonra bir şey anlatacağım
Demiyorum ama yok orası ben de bildiğimiz altın sarısı
Kırmızı ve siyah görüyorum 🙄
Kırmızı mı gerçekten de kırmızı gördün mü
Ay hayır ya. Beyaz ve altın sarısı var işte..
Bir an kırmızı siyah gördüm dedin ya bu rengi dünya da sadece %0.01 kişi görüyormuş ondan çok şaşırmıştım
Allah Allah.. 😂 İşte normal değilim diyorum kimse anlamıyor dalgaya vurayım derken bile ne öğrendim 😂
Beyaz ve altın sarısı görüyormuşsun Sen hiç boşuna çevirme şimdi
Çevirmedim zaten daha ne yazdığımı anlamadın bile 😂
Anladım, şakasına yazdığın renklerin özel olduğunu öğrendin ama işin içinde iş var çok düz bakma ben benim sözlere 😀
Eskimedi mi bu ya😂😂
Eskimiş olsa bile hala iş var ;))
Yorumları oku bir ortalık gökkuşağı gibi oldu
Açik mavi, kahve rengi ve altın sarısı karışımı
Açık mavi tam olarak nerede görüyorsun? Kahverengi gördün mü mavi gördün garantiye almak için bütün renkleri sayıyor gibisin:))
Şakaa mı açık mavi değolde kot pantalonumsu mavimsi ne bilim ondan var 😂, 2 ci renk altın ve kahve renginin karışımı gibi ilk başta 2 ci renk mavi
Değilde^^
Sen bugün az mı uyudun yoksa ne anlatıyon sen korkutma beni :))
Asıl siz beni korkutuyorsunuzz beyaz yok orada
Beyaz saflı ve masumiyeti temsil ediyor altın sarısı ise altın gibi bir kalbi olan insanların gördüğü renk... Neler gördün sen orada yoksa senn gerçektende vampir misin 😀
Abi nasıl yaaa nasıll siz nasıll mavii görüyorsunuz oradaa şaka gibi mavinin bir tonuyla kahve altın karışımı var bence sizin göz bozuk shshs vampirimm ehhehe
Tamam sakin ol ben senin bu problemi çözeceğim +2 2 litre acil kana ihtiyaç var :))
Acaba sadece bu resimde mi herkes farklı renkler görüyor aklımda deli sorular 😂
Doğaçlama içeyim sjjs dibine kadar ne litresi direkt dalından 😂
Hişşt sakin beyaz diş halledecez dalından taam :))
Görcezz
soluk şekilde mavi ve siyah
Çok ilginç şu fotoda mavi ve özellikle siyah nasıl görüyor gözler acaba
Altın sarısı var orada net
Kişilik ve karakter farklılıkları
Ben mi bir garibim 😂 altın sarısı ve beyaz var 😂 yok dersen körüm diyeceğim 😂
beyaz veya açık mavi diger renkde sarı veya kahve
Mavi rengi görenler fazla belki de maviler doğruyu görüyor
evet bana da beyaz degilde daha cok mavi gorunuyormus gibi geliyor gerçekten mavi sanirim diger renkte sarı kahverengi arası bir ton
Beyaz, altın sarısı, kırmızı ve kahve rengi
Elbise mavi siyah
Ben mavi ve yeşil görüyorum
@Nickbulamadim91 renk korusun o zaman
Mavi ve kahverengi görüyorum.
Fıstık yeşili ve pembe görüyorum hocam akskdkf
Hakikatin hakisi xd
altın rengi, beyaz, kırmızı, sarı
Simli pembe ve simli morrr 😹💅🏻
Yaaa siyah ve mavi bitmedi şu görme resmi
Gold ve beyaz görüyorum…
Beyaz renk işte buda soru mu
Yıllardır aynı soru mavi siyah
Beya sarı
15 senedir aynı görseli görmekten mide kalmadı mk
Gece gece kahkaha attım.😂😂
Altın sarısı ve buz mavisi
Altın sarısı beyaz
Sen bizdensin bence de altın sarısı ne beyaz ama siyah gören neyle baktı acaba 😄
Güneş gözlüğüyle 😎
O bile kurtarmaz şimdi deneyeceğim 😀
Dene haber ver bak
Durum stabil hala bizdeyim 😀
😆😆😆
yeşil mor
Sallıyon de mi 😀
Bırak yeme bizi ;))
İstediğimde isteğim şekilde görüyorum
Nasıl yani ne yaparak renklerle oynuyorsun?
Bakmam yetiyo
Nasıl yaptığını soruyorum
Yetenek öğretilebilecek bir şey değil
Yetenek 😀 tamam
Beyaz ve taba
Kadın olunca sarı tonlarına ayrılır taba olur haklısın 😀
Yorumları oku bir herkes farklı bir renk görüyor olay kontrolden çıktı :))
Sarı beyaz mi
Sen de bendensin geç
Beyaz ve gold
Altın sarısı, beyaz
Sarı beyaz
Mürdüm & lila
Oha selam 2016
Sarı beyaz tabiki
MVi siyah
Sarı beyaz
Kahverengi ve beyaz
Sarı beyaz