Kişilik & Karakter Kıskanç mısın değil misin söylüyorum geliyo musun? NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor https://youtu.be/GDNz9hJ6hLI?si=fU1KYOf1Jp_-f9teSinsi misin değil misin söylüyorum 🤓🤓🤓💫 Güncellemeler1 yıl Ayool niye gelmediniz😂 Güncellemeler1 yıl Teşekkür ederim🙂🌸 Kıskanç mısın değil misin söylüyorum geliyo musun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
r_engarenkyollar Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. Geldim geldim 😂 hadi söyle 1 2 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl BiraCık Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Evet evet Çok değil imüğünü sıkacak kadar işte 😂 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 20,2b cevap paylaştı. Geleyim bari gadası 1 4 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl Azıcık mini minnacık kıskanç olabilirsin 😂 Yorumla nordun_gadasi 1 yıl Bak nasılda biliyorsun Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl Bilirim ben shshh Yorumla nordun_gadasi 1 yıl Tabbi Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. söyle gelsin 1 3 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl Kıskanç ve sinsisin😄 u Barış_LonelyForever 1 yıl kıskanç doğru sinsi değilim :D NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl Şaka😬
Alastor39 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 398 cevap paylaştı. Gerek yok ben söylerim ya Tabiki kıskancım sevdiğimi kıskanırım yani djjdkdmd 1 7 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl Kıskanç ve sinsii shshhh Yorumla Alastor39 1 yıl Kesinlikle 💅💅💅 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl Oje mi sjdhh Yorumla Alastor39 1 yıl He beğenemedin mi djgcjgcjchkhckhff Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl Hoşuma gitmedi Yorumla Alastor39 1 yıl 💅💅💅💅💅💅💅💅💅💅💅💅💅💅💅💅 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl 😕 Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Geldim yavrum 😀 1 2 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl hoş geldin. Mini minnacık 😁😂 Yorumla fesfs 1 yıl Oys💗 Yorumla
Toval Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Olur söyleyin ☺️ 1 2 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl Değilsin Yorumla Toval 1 yıl Evet değilim.Teşekkürler 😊 Yorumla
Besiktas7834 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Buyur Mustafam shshs 1 2 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl Kiskançsın Yorumla Besiktas7834 1 yıl Delilerrrr gibi Yorumla
sugarrirem Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Soyle bakalım 1 2 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl Aşırı kıskançlık seziyorum😬 Yorumla sugarrirem 1 yıl Öyleyim m hdhs Yorumla
Parlayanyıkılışş Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Tabii 1 1 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl Biraz kıskançsın Yorumla
Birrgariban Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 655 cevap paylaştı. Hayır gelmiyorum :) 1 2 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl Kıskanç🙂 Yorumla Birrgariban 1 yıl Ama gelmedim ki hemen söyledin :) Yorumla
s Kimikio Takip Et Master Yaş: 31 , eic 79% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 814 cevap paylaştı. Olur söyle 😅 1 2 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl Biraz kıskançsın sjshh Yorumla s Kimikio 1 yıl Biraz kıskanç, görünen tarafı djdj görünmeyen tarafta da biraz var 😅 Yorumla
Kupid Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Geldim 1 2 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl Değilsin Yorumla Kupid 1 yıl eveeeeeeet Yorumla
Yaren_2002 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 1 yıl Kıskanç mıyım? 2 1 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl Evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Geldim geldim 😂 hadi söyle
BiraCık
Evet evet Çok değil imüğünü sıkacak kadar işte 😂
Geleyim bari gadası
Azıcık mini minnacık kıskanç olabilirsin 😂
Bak nasılda biliyorsun
Bilirim ben shshh
Tabbi
söyle gelsin