Kişilik & Karakter Satın alamadığınız şeylerin hayalini kurar mısınız? İstanbul-bey Takip Et Guru Yaş: 43 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu gönderiyi Instagram'da görüntüleyinLamborghini yat yapmış yarın gidip alayım bari ; Satın alamadığınız şeylerin hayalini kurar mısınız? Satın alamadığınız şeylerin hayalini kurar mısınız? Cevapla Satın Alma Soruları Satış Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. hayır genellikle kurmam ben 1 0 Yorumla
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Şöyle alma ihtimalim olabilecek şeylerin hayalini kurarım evet. Ama şu an için alma ihtimalim sıfırsa kurmam 1 0 Yorumla
SorryImnotreadyyet Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kurmuyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
hayır genellikle kurmam ben
Şöyle alma ihtimalim olabilecek şeylerin hayalini kurarım evet. Ama şu an için alma ihtimalim sıfırsa kurmam
Hayal kurmayı sevmiyorum
Evet..
Kurmuyorum