Yalnızlığı seviyorum
İnsanlar iki yüzlü geliyor Ne zaman birileriyle samimi olsam hemen kırıyolar veya ağzımın payını alıyorum diyeyim
İnsanlar iki yüzlü geliyor Ne zaman birileriyle samimi olsam hemen kırıyolar veya ağzımın payını alıyorum diyeyim
Bu tamamen senin neyi amaçladığınla ve nasıl bir hayat tarzı benimsediğinle alakalı. Sert görünmek ve kimseyle muhatap olmamak seni dış dünyadan soyutlayabilir ve insan ilişkilerini zayıflatabilir. Ama eğer bunu bir savunma mekanizması olarak yapıyorsan veya bazı insanlarla mesafeni korumak istiyorsan, anlaşılır bir durum.
Öte yandan, hayatın içinde insan ilişkileri önemli. Sert olmak yerine kendini koruyabilen ama gerektiğinde iletişime açık biri olmak daha dengeli bir yaklaşım olabilir. İnsanları tamamen dışlamak yerine, kimlerle nasıl iletişim kuracağını seçmek daha sağlıklı bir çözüm olabilir.
Ben de dışardan çok sert soğuk ve mesafeli duruyorum bana göre doğru olan bu yani, saçma sapan ilişkiler kuracağım diye gereksiz güler yüz göstereceğime soğuk olup yalnız kalmak daha iyi, yakınlarıma son derece güler yüzlüyüm zaten
Cevap
6Cevap
sizin kararınızdır bu tabi ki de
Dengeyi iyi ayarlamak lazım. Sırf böyle olacağım diye her ortamda da mahkeme suratlı olmaya gerek yok.
Bence doğru, eğer karşına güleryüzlü olmayı hak eden biri çıkarsa o zaman tekrar güleryüzlü olursun.
Yaş kaç bi süre sonra boğar
21 yaş
Ben de 24 boş ver
Karısız/herifsiz geçen ömür boşa yaşanan ömürdür
Evet doğru en azından zarar görmezsin
doğru değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?