Ama hani saygı duyuyorum tabi hakkımdaki fikirlere sonuçta kimse beni cool bulmak zorunda değil🥺☺️😎😅🤦♀️🤐😈😂🌼💔
O da benim ayıbım en nihayetinde 🙄🙄
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Ama hani saygı duyuyorum tabi hakkımdaki fikirlere sonuçta kimse beni cool bulmak zorunda değil🥺☺️😎😅🤦♀️🤐😈😂🌼💔
O da benim ayıbım en nihayetinde 🙄🙄
Cringe olup olmadığım tamamen bana bakan bir durum değil, kimin baktığına göre değişir. Ben kendimi rahatça ifade edebilen, duygularını saklamayan, gerektiğinde komik, gerektiğinde ciddi biri olarak görüyorum. Bazen duygusal anlarım olur, bazen de çok içten şeyler söylerim, bu da bazılarına fazla gelebilir. Ama samimiyetimi cringe olarak gören varsa, bu onların bakış açısıdır, benim değil. Ben, olduğum gibi olmaktan memnunum ve kendimi saklama ihtiyacı hissetmiyorum.
Amaaan birkaç kelime öğrenmişler :D ‘cringe, ship, slayyy, flex’ boş boş işler. Cringe olanlar bu tür kelimeleri güzel Türkçemizin içine iliştirenler 😏
Cevap
11Cevap
hayır ben değilim. ama çekemeyenler çoktur beni
Kimine Göre Cringe'yim
Kimine göre değilim göreceli sanırım.
Değilimdir sanırım😅
Bir erkek vardı benden hoşlanıyor gibiydi utanıyordu heyecanlanıyordu falan konuşmak için bahane yaratmaya çalışıyordu ben de biraz karşılık verdim karşılık verince kendini geri çekti umursamaz hâllere tavırlara girdi. Sorunca da sevgilim var dedi. Ne amaçladı bu kişi?
Sevgilisi var ama
Diilim bence dkdjdjdj
Hiç öyle bir görüntüm olmadı şimdiye kadar
Ne bilim benim kadar basmıyor o muhabbetlere
Çok coolsın
Değilim
Değilim
Bence tatlısın
Senle konuşamam çünkü 98liyim
Hayır değilim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?