Kişilik & Karakter Bir kız neden bir erkeği gördüğünde hafif tatlı gülümser bir tavır alır? Wolfalpha182 Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Evet arkadaşlar bizim binada oturuyor ulan çokta iyi bir mazimiz yok fakat beni her gördüğünde böyle tatlı bir gülümsüyor neden acaba?😄 Bir kız neden bir erkeği gördüğünde hafif tatlı gülümser bir tavır alır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. yürümek içindir. 0 1 Yorumla Wolfalpha182 1 yıl Demiii bende öyle düşünüyorum.
zui777 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Mazimiz kötü derken ne kadar kötü olduğunu bilmeden yorum yapamam 😂 0 5 Yorumla Wolfalpha182 1 yıl Mazimiz bayaaa kötü ve karaktersiz birisi😂 Yorumla zui777 1 yıl Gıcıklık yapıyordur 😂 Yorumla Wolfalpha182 1 yıl Tükürürüm onun belasına şimdi ben😂 Yorumla zui777 1 yıl Benim de öyle bir komşum oldu da ordan biliyorum 😂 Yorumla Wolfalpha182 1 yıl Ortak bir yanımız varmış demek ki puahaah 😂 Yorumla
OtakuBilge Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 80% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 947 cevap paylaştı. her osuruktan bi anlam cikarma 0 1 Yorumla Wolfalpha182 1 yıl Mazimiz kötü kardeşim ona rağmen böyle bir tavır alıyor soruyu düzgün oku Yorumla
krenk23rense Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kendine güvenen mutlu bir imaj çizmek için 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
yürümek içindir.
Demiii bende öyle düşünüyorum.
Mazimiz kötü derken ne kadar kötü olduğunu bilmeden yorum yapamam 😂
Mazimiz bayaaa kötü ve karaktersiz birisi😂
Gıcıklık yapıyordur 😂
Tükürürüm onun belasına şimdi ben😂
Benim de öyle bir komşum oldu da ordan biliyorum 😂
Ortak bir yanımız varmış demek ki puahaah 😂
her osuruktan bi anlam cikarma