Kişilik & Karakter Erkekler de ses tonu önemli midir? Kadınlarda boy nasıl olmalı mıdır? Meleksarbas Takip Et Xper 4 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Kadınlar da uzun boy mu kısa boy mu tercih edersin Erkekler de ses tonu önemli midir? Kadınlarda boy nasıl olmalı mıdır? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. boy ve ses önemli değildir 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 72% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Yani biri eğer hosuma gidiyorsa boyunun bir önemi kalmaz benim için, çok kısa olmasin çok uzun da olmasın kâfi 1 0 Yorumla
Busee098 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 98% 1 yıl Bence önemlidir. Kalıbına uymayan bir ses tonu itici olur 1 0 Yorumla
MacerAnk06 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Uzun a gerek yok boyda kadına ortalama iyidir Fizik duruş tarz daha etkili 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Valla bence önemli benim sesim şahsen çok etkileyici ve güzeldir çekicidir 😌🙃 0 0 Yorumla
Işıkhızında Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 58% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 696 cevap paylaştı. Sese düşerim ben 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
boy ve ses önemli değildir
Yani biri eğer hosuma gidiyorsa boyunun bir önemi kalmaz benim için, çok kısa olmasin çok uzun da olmasın kâfi
Bence önemlidir. Kalıbına uymayan bir ses tonu itici olur
Uzun a gerek yok boyda kadına ortalama iyidir
Fizik duruş tarz daha etkili
Valla bence önemli benim sesim şahsen çok etkileyici ve güzeldir çekicidir 😌🙃
Erkeklerde ses tonu önemli
Sese düşerim ben
Ses. Tonu önemli