Kişilik & Karakter Survıvor yeni bölüm başlayana kadar profilinize bakıp yorum yapim 🙈isterseniz tabi? gskız21 Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Hissederim affetmemm 🤣😂 Güncellemeler1 yıl sakin iyiniyetli kalbi gönlu temiz birisin Survıvor yeni bölüm başlayana kadar profilinize bakıp yorum yapim 🙈isterseniz tabi? Cevapla Yorum Soruları Bölüm Soruları Profil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. olur yapabilirsin 0 2 Yorumla gskız21 1 yıl ay sana yazoyorum diye soruyu guncellemişim ya 🙈 sakin iyi niyetli kalbi gönlu temiz birisin u Barış_LonelyForever 1 yıl Olur öyle 🙈 teşekkür ederimm
Davinci013 Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Cidden onu mu izliyorsun😀 1 9 Yorumla gskız21 1 yıl he davinciii Yorumla Davinci013 1 yıl Çok gereksiz saçma sapan bit program da neyse 🤣 Yorumla gskız21 1 yıl yok be güzell Yorumla Davinci013 1 yıl Hiç benlik değil 🤣Sana keyifli günler dilerim Yorumla gskız21 1 yıl saol 🤪 Yorumla Davinci013 1 yıl Dil mi atıyorsun sen şimdi bana 🤣Şimdi böyle yazınca da bi tuhaf oldu😀 Yorumla gskız21 1 yıl tövbe estağfurullah Yorumla gskız21 1 yıl o en sevdim emoji ya 😆 Yorumla Davinci013 1 yıl 🤪🤪 hadi eyvallah Yorumla
Cizgifilmzamanı Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Et bakalm 1 2 Yorumla gskız21 1 yıl Gözlerinde bi hüzün hissettim çok üzülmüşsün bazi insalr sana yanlis yapmiş ama sen iyi birisin birazcik kıskanç ama iyisin bu arada çok guzelsin bacim 🤗 Yorumla Cizgifilmzamanı 1 yıl Aaiiy tesekkürler Yorumla
ChristianGray Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Yap bakayım 1 2 Yorumla gskız21 1 yıl profil yok ki 😂 dur hissediyorumm iyi birisin ahhaha Yorumla ChristianGray 1 yıl Tebrikler Yorumla
mert12356 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Yapp 1 1 Yorumla gskız21 1 yıl Çabuk güvenir ama zor sever eger güveni kırılirsa asla afetmez saygılı aile değerlerine onem veren biri Yorumla
Startes Takip Et Xper 4 Yaş: 32 1 yıl Bu kadar mi issizsin 1 4 Yorumla gskız21 1 yıl oluyor be Yorumla Startes 1 yıl Gencleri anlamak zor Yorumla gskız21 1 yıl 2 yaş var aramızda ama gencim işsizim dogru Yorumla Startes 1 yıl Hangi ildesin Yorumla
serdemtr Takip Et Xper 4 Yaş: 30 1 yıl Güzel olur 👍 1 2 Yorumla gskız21 1 yıl uyanık zeki e birazda capkın bjrisin Yorumla serdemtr 1 yıl Çapkınlığım yok. Yorumla
Burak003481 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 90% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 489 cevap paylaştı. Tabii 0 2 Yorumla gskız21 1 yıl Kalbi temiz dürüst güvenilir birisin Yorumla Burak003481 1 yıl Teşekkür ederimm Yorumla
CanBurakDerler Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 582 cevap paylaştı. Olur yap bakalım 0 6 Yorumla gskız21 1 yıl Sahiplenici sevdiklerine deger veren sinirli ama kalbi temiz birisin Yorumla CanBurakDerler 1 yıl Medyum musun Yorumla gskız21 1 yıl yooo Yorumla CanBurakDerler 1 yıl Korkuttun beni ahahahahha Yorumla gskız21 1 yıl bildim mi 🤣🙈 Yorumla CanBurakDerler 1 yıl Ahahah bildin tabi Yorumla
meraklıoğlann Takip Et Guru Yaş: 29 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 342 cevap paylaştı. Buyrunuz 0 4 Yorumla gskız21 1 yıl meraklı 😂 Yorumla meraklıoğlann 1 yıl Zehir gibisin maşallah Yorumla gskız21 1 yıl o kadar da olalim yani 🤣 Yorumla meraklıoğlann 1 yıl Sen de az derin değilsin😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
olur yapabilirsin
ay sana yazoyorum diye soruyu guncellemişim ya 🙈 sakin iyi niyetli kalbi gönlu temiz birisin
Olur öyle 🙈 teşekkür ederimm
Cidden onu mu izliyorsun😀
he davinciii
Çok gereksiz saçma sapan bit program da neyse 🤣
yok be güzell
Hiç benlik değil 🤣
Sana keyifli günler dilerim
saol 🤪
Dil mi atıyorsun sen şimdi bana 🤣
Şimdi böyle yazınca da bi tuhaf oldu😀
tövbe estağfurullah
o en sevdim emoji ya 😆
🤪🤪 hadi eyvallah
Et bakalm
Gözlerinde bi hüzün hissettim çok üzülmüşsün bazi insalr sana yanlis yapmiş ama sen iyi birisin birazcik kıskanç ama iyisin bu arada çok guzelsin bacim 🤗
Aaiiy tesekkürler
Yap bakayım
profil yok ki 😂 dur hissediyorumm iyi birisin ahhaha
Tebrikler
Yapp
Çabuk güvenir ama zor sever eger güveni kırılirsa asla afetmez saygılı aile değerlerine onem veren biri
Bu kadar mi issizsin
oluyor be
Gencleri anlamak zor
2 yaş var aramızda ama gencim işsizim dogru
Hangi ildesin
Güzel olur 👍
uyanık zeki e birazda capkın bjrisin
Çapkınlığım yok.
Tabii
Kalbi temiz dürüst güvenilir birisin
Teşekkür ederimm
Olur yap bakalım