Arkadaşlar şöyle ki ben evde kaldığımda bu depresyon halimi farkediyorum ama sosyalleşince asla hissetmiyorum bunu. Sosyal ortamlarda enerji doluyorum bambaşka biri oluyorum. Evde ki bense tek kalınca geri depresyon moduna geçiş yapıyor. Aslında tam çözemedim. Bu depresyon mu yoksa sosyallik bana çok iyi geldiği için mi yalnız halim böyle depresif geliyor bana?
Depresyondan çıkanlar, nasıl çıkıldığı hakkında fikir verebilir mi?
Ay biliyor musun son zamanlarda bir halt yapmıyorum. Hani utanarak itiraf ediyim. Bir hobin var mı desen kalırım yani. Ne yapıyorsam bırakmışım.😒 çeki düzen vermem lazım kendime.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hangi imla hatalarını yapıyorsun söyledin mi 😏?
bunu okur musun?
Seninki depresyon sayılmaz sadece yalnızlığın verdiği geçici bunalım
Hım zaten ortam içinde baya kendim gibiyim ama işte yalnızken başka biri oluyom korkuyorum o kişiden 😂😂
O hepimizde öyle 🙂
Heeğ ama yine de illa yalnız kalıyoruz ya hiç öyle hissetmek istemiyorum 😒
O zaman seni mutlu eden şeylerle uğraş resim çizmek olabilir, film falan bunlar etkisini azaltır
Ay biliyor musun son zamanlarda bir halt yapmıyorum. Hani utanarak itiraf ediyim. Bir hobin var mı desen kalırım yani. Ne yapıyorsam bırakmışım.😒 çeki düzen vermem lazım kendime.
Kafan meşgul olmazsa bunalım kaçınılmazdır :D Hemen bir hobi edin kendine
Keşke buz pateni yapabilsem😒
Bu zamana bırakılacak bir şey ya bunun beyli bir metodu yok ki zaman
Zaman zaman olan bir şey bu. Ben genelde her ay düzenli depresyon moduna giriyorum
Pis bir his ya😅
Tam çıkmadım sadece kanka olduk