Arkadaşlar merhaba ben 22 yaşındayım annemi ve babamı kısa aralıklarla kaybettim annemin vefatından sonra yıkıldım. İki yıl oldu onları kaybedeli ve psikolojik olarak iyi olduğumu hâlâ düşünmüyorum çalışıyorum eve geliyorum bütün hayatım bundan ibaret kimseyi sevemiyorum evlenmek istemiyorum kısacası içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor ev toplamak yemek yapmak hiçbişeyden keyif almıyorum çok yanlızlık çekiyorum ama kimseyi de istemiyorum ne eş ne arkadaş sürekli kendimi sorguluyorum kişiliğimi bilmiyorum nasıl bi kişiliğe sahip olduğumu sürekli düşünüyorum bu durumun değişmesi gerektiğinin farkındayım ama hiçbir şey yapamıyorum hâlâ kaldıramadığım yükler var üstümde eskiden çok zeki bi insan olduğumu düşünüyordum şimdi tamamen cahil telefondan kafasını kaldıramayan bi varlığım keyif almıyorum arkadaşlar bu hayattan eski enerjim yerine gelmiyor düşünmek beni çok yoruyor kimseyle uğraşmak istemiyorum deniyorum biriyle konuşuyorum sıkılıyorum bunalıyorum daralıyorum kimseye ayak uyduramıyorum artık , çabuk sinirleniyorum herşeye aman zaten öleceğiz gözüyle bakıyorum hayatın boş ve yaşamaya değer olduğunu düşünmüyorum sürekli kendimi sorgulamak tan da yoruldum nasıl bir psikolojiye sahibim hastalık mı tedavi görmeli miyim anksiyetem iyice arttı konuşmayı unuttum insan içine çıkasım bile gelmiyor insanlarla sohbet etmek arkadaşlarımla oturmak beni yoruyor iş yerinde kimseyle sohbete girmiyorum sadece çalışmak zorunda olduğumu biliyorum ve mesaimi doldurup eve gelip uyuyorum bütün gün çoğu zaman ne yapmalıyım? böyle devam eder mi hayatım sonuna kadar yoksa biraz daha yaşım ilerledikçe karakterim kişiliğim düşüncelerim oturur mu
Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer