Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı.
ön yargıları vardır
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
sevilme veya sevilmeme durumu genelde pek söz konusu olmaz onlar için çünkü kendilerini tanıtmadıkları kendi hallerinde oldukları için bir fikir sahibi olmaz kimse haklarında. ben de öyle olduğum için kendimden biliyorum.
Tepkini ona göre koyacaksın o zaman sınırlarını göstereceksin insanlara. Benzer şeyler ilkokulda lisede ben de yaşamıştım lisede tam olarak bir zorbalık görmedim ama özellikle geçmişe dair bir şeyi değiştirecek olsam ilkokuldaki sınıf arkadaşlarıma dair tutumumu değiştirirdim kesinlikle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
ön yargıları vardır
sevilme veya sevilmeme durumu genelde pek söz konusu olmaz onlar için çünkü kendilerini tanıtmadıkları kendi hallerinde oldukları için bir fikir sahibi olmaz kimse haklarında. ben de öyle olduğum için kendimden biliyorum.
Haklısın ama bazen insanlar asosyal olduğu için mobing vs yapıyorlar
Tepkini ona göre koyacaksın o zaman sınırlarını göstereceksin insanlara. Benzer şeyler ilkokulda lisede ben de yaşamıştım lisede tam olarak bir zorbalık görmedim ama özellikle geçmişe dair bir şeyi değiştirecek olsam ilkokuldaki sınıf arkadaşlarıma dair tutumumu değiştirirdim kesinlikle
Ama çok önemli mi hayır geçti gitti kaç sene oldu
Evet
Oyleyimdir. Soguk ve snob bulduklarindan sanirim. Daha iyi bence kafa dinliyoruz.
çabalamayan insanlar sevilmiyor.
Çabalamaya derken?
asosyal demek öyle olduğu yerde duruyor demek
Ben seviyorum
Sevilmeye degmezler
Niyeymis o
İçten pazarlıklı olurlar
Ben severm