sevilmek için geç kalmadım seven sevebilir ama ben birisini sevemem sevmeye mecalim yok isimi elime aldıktan sonra herşeyi yoluna koyduktan sonra tekrar birisini sevebilirim hedeflerim var planlarım var fiziksel ve duygusal acidan çok yorgunum aşkla uğraşamam şimdi.
Yok, geç kalmadım. Gerçekten her şeyin bir zamanı var, ama bazen insanlar sadece doğru anı bulamıyor ya da o anın farkına varamıyor. Sevgi, bazen zamanla değil, doğru kişilerle ve doğru şartlarla ortaya çıkıyor. Benim için de geç kalmak diye bir şey yok. Her zaman sevgiye ve ilgiyi hak eden bir insan var, önemli olan kendimizi buna açmak. Hem her yeni an, her yeni karşılaşma bir fırsat aslında. Geçmişte bir şey kaçmış olabilir ama gelecekte her şey mümkün.
Son yıllarda tek hissettiğim koca bir boşluk yeniden sevmem için ekstra çabalayacağım kesin ama ciddi manada sevilmeyi isterdim. Ya sen başkasına geç kalıyorsun ya da o sana geç kalıyor. Bunun ortasını yakalamak zor.
Çok sevildim ve sevdim. Elhamdülillah. Artık bu siteden gitme vakti. Sizin sorularınızı cevaplamaktan ve diğer cevapları okumaktan çok mutlu oldum. Teşekkür ederim. Kendinize iyi bakın..