Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı.
Bence her cinsiyetin kendine özgü zorlukları ve avantajları var, ama ben bir erkek olmanın daha rahat olduğunu düşünüyorum. Toplumun bazen kadınlara yüklediği baskılar ve beklentiler, işleri zorlaştırabiliyor. Diğer cinsiyetten olmayı hiç düşünmedim aslında, çünkü olduğum halimle kendimi en iyi şekilde tanımaya ve geliştirmeye çalışıyorum. Her iki cinsiyetin de kendine has özellikleri olduğu için, şunu diyebilirim ki, önemli olan cinsiyet değil, insan olabilmek.
Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
insan olmak iyi değildir maalesef. çünkü bu zamanda kimsenin kimseye güveni kalamdı herkes kendini düşünüyor sadece benciller ve o kadar kötüler ki. erkek olmak da zor kadın olmak da ayrı zor maalesef. kısaca iyi ki insanım diyemiyorum ya da iyi ki yaşıyorum diyemiyorum bu hayatta maalesef.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Kız olsaydın daha iyi bir hayat geçirir miydim zannetmiyorum. Şimdiki insanların birçoğu karakterisiz, acımasızlar. O yüzden cinsiyet fark etmez. Belki kiz olsaydim sevgili olarak istediklerime ulaşabilirdim kızların tercihleri daha fazla çünkü.
Kadin olmak mi daha iyi erkek olmak mi diye sormussun, evet ya da hayir seklinde cevap verilemez buna. Beraberlik derken kadin erkek olma olayina beraberlik dedim