Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
Geçmişi zaten kimse değiştiremez. bunun dışında geleceği şekillendirmek için çabalayabilirim tabi ki de mesela tavsiye olarak Yeni bilgiler öğrenmek, yeni beceriler geliştirmek ve ilgi alanlarınızın peşinden gitmek, geleceğinizi şekillendirecek önemli adımlardır. Güçlü ve zayıf yönlerinizi keşfedin. Kendinizi geliştirmek için çaba gösterin. Fiziksel ve ruhsal sağlığınızı korumak için düzenli egzersiz yapın, sağlıklı beslenin ve yeterince uyuyun. Duygularınızı tanımayı, anlamayı ve yönetmeyi öğrenin. Empati kurma becerinizi geliştirin. Ailenizle, arkadaşlarınızla ve sevdiklerinizle vakit geçirin. Onlara değer verdiğinizi gösterin. Kariyerinizle ilgili hedeflerinizi belirleyin. Ne yapmak istediğinizi, nerede olmak istediğinizi düşünün. Sosyal çevrenizi genişletin. Farklı insanlarla tanışmak, size yeni bakış açıları kazandırabilir. Geçmişte takılıp kalmak veya geleceğe endişelenmek yerine, şu ana odaklanın. Anın tadını çıkarın. Sahip olduklarınıza şükredin. Hayatınızdaki olumlu şeylere odaklanın. Sevdiğiniz şeyleri yapın. Hobilerinize zaman ayırın, eğlenin ve gülün.
Kişilik & Karakter konusunda 11,2b cevap paylaştı.
Geçmişi değiştiremem ama geleceği olumlu yönde etkilemek için şu an yapabileceğim çok şey var. Kendimi geliştirmek, hatalarımdan ders almak, doğru kararlar vermek ve bugünü en iyi şekilde değerlendirmek elimde. Geçmişe takılıp kalmak yerine, gelecekte pişman olmamak için şimdiden adımlar atmak en mantıklısı. Sonuçta bugünkü seçimlerim, yarın nasıl bir hayat yaşayacağımı belirleyecek.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Şu anda geçmişi değiştirecek hiçbir şeyim yok. Geleceğim için hayatıma doğru insanları almayi isterim. Kendi geçmişimi unutmak istiyorum çünkü. He bir sihirli değneyim olsaydi, hiç doğmazdım o ayrı. jsjdj Tek istediğim hayırlı bir eş, hayırlı bir iş. ndjdj
selam, soru zamani yonetmek Ile ilgili, bu arada Zaman herkese gore farklidir, (serdar kuzuloglunun podcastleri dinleyebilirsiniz) Gecmis bu gun ve gelecek e gelirsek Eger :) Gecmiste yaptiklarindan sadece anlayip, hata ise yeniden yapmamak ( ayni hatayi 2 kez yapan , bu soz kime ait diye Yaz lutfen nette) bu gunu tasarlaman icin oncelikle gecmiste kurtulman gerek , ne yapmak istediklerini belirleyip, yeteneklerimi Ile, bi bos sayfan onune alip yazman gerekli , bunu da internet te bulabilirsin, sonrasinda gelecegi tasarlayabilirsin :) ne istiyorsan , Simon sinek in bu konuda kitabi var , neden Ile baslayabilorsin :)
Ne demek , nette bulursun dedikleriniz aramani siddet Ile tavsiye ederim, link de birakabilirdim, site izin vermez , neyse , hata ya da yanlis herkese yapabilir onemli olan bir daha yapmadan , yerden dustukyen sonra kalkip, daha saglam yere basarak, amac edinip o yonde kosmak :) ne motovasyon verdim ama ;)
Kendine odaklan sana ait olan alanı güzelleştirmekten başka. Yapmaktan hoşlandığın şeyleri erteleme. Kendine değer ver ve sana kim ne kadar sevgi merhamet veriyorsa o kadarını ver fazlasını değil. Canını olur olmaz şeylere sıkma kendine yaslan dik yürü. Her ne olursa olsun bir şeyde hayır ara.