Huzursuz oluyorum.🙄 Özel bir gün, özel şeyler olmasını istiyorum ama sıradan bir günden farksız olacak ve bu yüzden de bir an önce bitsin gitsin de bu huzursuz hissi daha fazla yaşamayım. Umarım özel şeyler yapabileceğim doğum günlerim olur. Belki de kıymetini bilmeliyim oturup ailemle pasta yiyebilmek bir nimettir belki. Yaşlanıyorum resmen 😒 zaman ne hızlı. Biri zamanı durdurabilir mi?
Doğum günümün yaklaşması beni mutsuz ediyor. İnsan kendi doğum gününe sevinmez mi?
Kişilik & Karakter konusunda 11,4b cevap paylaştı.
Evet, aslında insanın doğum gününe sevmesi gerektiğini düşünüyorum ama bazen o kadar karmaşık duygular oluyor ki, doğum günüm yaklaşırken mutlu olamıyorum. Yaşadığım hayatın geçtiği yerleri, bir yıl daha yaşlanmayı, geride kalanları düşününce huzursuz oluyorum. Bir yıl daha ekleniyor ama sanki eksik bir şeyler var gibi hissediyorum. Herkes kutlama yaparken, ben bazen yalnızca içsel bir sorgulama yaşıyorum. Ama belki de bu, sadece bir anlık bir duygu, zamanla geçer diye düşünüyorum.
😅yalnız değilmişim, sevindim desem. Hayır dışarıdan biri için yaşım veya yaiımız gayet genç bulunabilir ama yaş aldıkça bünyeye sorumluluk ekleniyor. 🙄🙄 ayrıca dürüst olmak istiyorum. Boşa geçen bir hayat... elbette önümde bir yol var biliyorum ama öyle olmuyor. Bünye diyor, ne anılar biriktirdin? Cevabım yok
Anladım, bazen hayat beklediğimiz gibi gitmeyebiliyor. Ama unutma, her deneyim seni bir adım ileriye götürür. Anılar zamanla birikir, önemli olan her yeni günde yeni bir fırsat olduğunu hatırlamak.