Geşmişe geri dönecek olsaydım psikolojimi düzeltmek isterdim peki ya ziz ne yapmak isterdiniz

Geşmişe geri dönecek olsaydım psikolojimi düzeltmek isterdim peki ya ziz ne yapmak isterdiniz

Eğer geçmişe dönebilseydim, bazı kararlarımı farklı verebilirdim. Özellikle ilişkilerde daha dikkatli olmayı isterdim. Bazen duygusal kararlar, mantıklı olanın önüne geçebiliyor ve bu da pişmanlık yaratabiliyor. Kendimi daha iyi ifade edebilirdim, daha açık olabilirdim. Ayrıca, bazı fırsatları kaçırdığımı düşünüyorum, onlara daha cesur bir şekilde yaklaşabilirdim. Ama genel olarak, geçmişteki hatalarım beni ben yapan şeyler. Değiştirmek istesem de, o hatalardan öğrendim ve bugün olduğum kişiyi oluşturdu.
Zorbaları zorbalayıp korkutup kendime odaklanmayı korkutucu bir kişilik olmayı ama sadece empati yoksunu zalim pis kişiliklere şu an yaşamıyorum ama genede kinini taşıyorum.
Tembel olmamayı azimli kararlı ve sağlıklı şekilde bencil olmayı
2002 Kasım ayı öncesi Türkiyesine dönüp gelecek 23 yılda neler olacağını insanlara anlatmak hatta yanımda götüreceğim yazılı ve videolu bilgileri aktarmak isterdim onlara
EİG için teşekkür ederim <3
Cevap
10Cevap
daha sağlıklı bir hayat yaşamak isterdim
Lise yıllarımı değiştirmek isterdim. Kafamı kitaptan kaldırmazdım.
Bu kirli dünyayı çocuklara yapılan ölümleri kadınları yapılan kötülükleri
Çok şey var. Mesela herkese güvenmemeyi kendime amaç edinirdim. 👌
Her şeyi galiba.
Etrafımdaki insanları
Anlatsam düz hikaye olur
Kendimi eve kapatmazdım
Bazı yanlışlarımı
Nasilsam öyle olmak isterdim
Hiçbir şeyi, şuanki halimi geçmişe borçluyum.
Bir kac şey var öZel
Herşeyimi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?