Çok mutsuzum annemle çok kötü eşyaları devirdim kavga ettik beni sevmiyor ilgisiz bide beddua etti kar oynamaya çıkamadım onun yüzünden eridi ona da çok motalim bozuldu 🥲 ders calısmam lazım yks ama motalim berbat. Canım istemiyo hic hobi vs yapmak dışarı çıkmak napıcam arkadaşım sevgilim de yok ölmek istiyo insan annem bile sevmiyo
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
O zaman böyle isyanı bırak bi yerden başla. Kötümser olmak sana sadece zarar verir.
Nasıl sevicem kendimi. Annem babam bile beni sevmiyo ilgisizler hiç arkadaşım yok :( Yapamıyorum
Sen seversen herkes sever. Böyle ağlamak sızlamak bilet kazandırmaz ama
Nasıl sevcem olmuyo
Öncelikle olmuyo demeyi bırakacaksın. Olumsuz konuşursan her şey olumsuz olur. Bi yerden baslıcsksın. Yasın kaç senin?
22
Ne güzel gence çıksın biraz pozitif olmalısın nolursa olsun. Dısarı çıkmana laf edermi ailen
Etmez
Nasıl pozitif olayım ya nasıl dostum bile yok ailem desen kötü
Bak madem dısarı cıkabiliyosun bişeyler yapacaksın. Ne okudun sen
Napıcam
Okumadım dini ilimle uğastım daha yeni hazırlanıcam ne istediğimi bilmiyorum ghic bi bölüm bana hitap etmiyo dış ticaret veya işleyme okucam o yüzden veya moda tasarımı veya iç mimarlık
Kendine ünanıyosan galoş hazırlan
Çalış hazırlan
Başka napmalıyım
Destek olun bana manevi olarak
Sen yardıma acıksan ben elimden geleni yaparım ama senin kendine için bişey yapmak istemen lazım. Yoksa ben ne desem boş. Okuma konusunda kendine güveniyo musun?
Hayır matematik temelim yok zorlanıyorum en gazla 10 net yapabilirim çalışıyorum her gün ama korkuyırum emin değilim yanlıslarım cıkıyo 10 net yapsam oluyo aslında işte ama. Bugün az calıstım moralim berbattı
Halk eğitime git bak kursa
tamam baska
Ne başka? Gidecek misin kursa?
Kadın oluyo dikiş kursuna gidiyorum evet başka bazen kütüphaneye o kadar bide kuran kursuna
Bu kadar ilgilenmeniz bile beni mutlu etti. Tesekkür ederim ya.
Eğer sende ışık görürsem daha fazla ilgilenirim bunun için burdayım. Ama genelde insanlar kendi için bişey yapmaktan aciz.
İlgilenir misiniz napmam gerekk
Bazen güçsüz oluyorum ama her zaman umudum oluyo minnacık
Yalnızlık kolay değil modunun düşmesi normal. Sen iyi bi öğrenci olursan brnde elimden geleni yaparım.
Evet.. Kolay değil
Tamam iyi bi öğrenci olmaya calısıcam siz öğretmen misiniz bu arada?
Hayır 😅
Ne alakası var öğretmen sorunları olan insanlara yardımcı mı oluyor 😀
Ya ne biliyim bilgili birisine benziyosunuz nesiniz o zaman😅merak etmiştim
Yoksa psikolog mu
Hayır psikologlar burada gelip kimseye yardım etmez. Memurum.
Hm memur da çok genel oldu neyse tamam 😊 siz bilirsiniz peki simdi napıcaz
İnfaz koruma memuruyum.
Napıcaz, senin kendine değer vermek lazım. Buda demekle olmaz. Bu yüzden somut adımlar atacaksın.
Oha gardiyan mısınızz
Buda demek derken anlamadımm
Somut adım.. ne mesela anlamıyorum😅bende mi sorun var
Hayır anlatıcam herşeyi konuşucaz.
Tamam konusalım. Bu arafa şu an kafam çok karışık. Ayt tyte kaydoldum ama asla aytyi yapamam tytye zor yetişicem :( aytyi yapamazsam 4 yıllık okuyamam tyt ye girersem sadece güzel bi sıralamam olur ama 2 yıllık okurum. Eğer aytyr girer berbat yaparsam sıralamam yükselir yani riskli.. ama yine de bi ihtimal 4 yıllığa girevilirim veya 2 yıllıkta yazarım. sizce
şu an mesai deyim birazdan yazarım erken uyumuyon uzun uzun konuşuruz. Okul konusunda da belkide dısardan okuman, hayata atılman daha mantıklı olabilir
Ama üni okumak istiyorum? Sadece tytye girip 2 yıllık okuyayım bari en azından denesem? Aynı anda hem ticaret bi şeyler satmak istşyorum yapabilir miyim
Bu sefer çevrem olmaz ama yanlızlıktan sıkıldım
Hem sosyalleşmek hem kendini her anlamda geliştirmek için yapman gerekenleri konuşarak tespit edelim
Nasıl konusarak derken
Bu şekilde konuşucaz ve senin eksiklerini tespit edicez ona göre somut adımlar atılıcak
Yarım saate müsait olurumm sen ne zaman uyucaksın
1 de
Olduğu kadar konuşuruz artık ama merak etme ikimizinde müsait olduğu bi zaman uzunca konuşucaz ve sana iyi gelecek. Konuştukça daha iyi hissedeceksin
Gel sohbet edelim can sıkıntın geçer
Severim seni eğer kediysen
olur öyle
Olmaz
kalk o zaman devirme bostanı
O ne demek
Moral ister misiniz
Ver
Gel
Sadece burdan
OK
Sakin geçmiş olsun