Güncellemeler
1 yıl
Çıkarcı bencil insanları hiç sevmiyorum. Bunların arkadaşlığına da gerek yok aynı yapıda değiliz benim çok daha iyi arkadaşlarım var
çünkü gıcık olmaya başladım. Mesela mesajlara bakmıyor cevap vermiyor işinr gelmediği sürece. Geçen yıl derslerde o bana yardım ediyor ben ona ediyordum diye neyse dedim bunun arkadaşlığı buysa bile ders için arkadaş olayım zaten onun en yakınım olmasını isteyende yok. Ama şimdi ablamın burun ameliyatı diye diye gidiyor. Bende burun ameliyatı oldum şu an kadın en az 1. Haftasında. Bant bile çıkıyor 1 haftada içindekiler bile çıkıyor tampon vs. Yani ne bu derse gelmiyor sabah bide beni arıyor bugün önemli bir bilgi verebilir gittin mi diyor. Dün ona imza attım yoktu bugünde esneyerek arıyor böyle diyor. Ya sabır. Lütfen bir öneri verin ama bu aramı bozmadan şuna mesafe koymak olsun ne yapabilirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
uzak durun öyle tiplerden.
Sence nasıl soğuk yapabilirim gerçekten yapıştı birde arıyor bugün önemli şeyler diyebilir diyor sen niye gitmedin ablanı kundaklıyor musun burun ameliyatı olmasam bilmicem birinci haftada hiçbir sorun kalmıyor, burun ameliyat olan insanın baskasına ihtiyacı iki üç günü geçmez. Bir haftada o insana neyin yardımı bahane uyuyo yatıyo
Çıkarcı bencil insanları bende sevmiyorum yakın olmamaya özen gösteriyorum.
Evet ama ben bundan nasıl kurtulcam bu ne ya, arada o da bana yardım ediyor diye neyse dedim görüldü atmalarına falan zaten sonra yazmadım. Ama şimdi kaç defadır gidiyor imza atıyorum görüldü atıyor derse işi düşünce arıyor tuhaf ya şu an onun bana atacağı imzayı bile istemiyorum gerçekten ay arkadaşlığın böylesine hiç gerek yok
Aranda bozuldun boş ver bu çıkarcı pisliğin teki
Evet ya sinir oldum gerçekten yapıştı birde