Uyurken mi, çaresizken mi, savunmasızken mi, ölünce mi.
😴
Uyurken mi, çaresizken mi, savunmasızken mi, ölünce mi.
😴
Ölünce çünkü Dünyanın en büyük Nemrut’u da olsan Mafyası da olsan artık hiç kimseye kötülük yapamazsın ya da Dünyalar iyisi de olsan artık kimseye faydan dokunmaz.. Geride seni çok seven bir Aşık ya da bir kaç yavru da bıraksan artık onlarla kavuşamazsın…Hani yağmur yağdığında silecekler biriken yağmur damlalarını siliyorlar ya hayat seni öyle siliyor bir daha orada asla yer alamıyorsun…Ve giderek geride kalıyorsun…Bir varmııışş bir yokmuş…Yani Masal oluyorsun…
Kötü insanın en masum olduğu an hiç doğmadığı andır. Ama iyi insanın en masum olduğu an uyurkenki andır. Bu arada şu an kötü bir insanı uyurken hayal ettim de ıyy, içim öfke doldu ha. Kendimi kafasına geçirip de canım derken hayal ettim. Ama iyi bir insanı yanağından öperdim herhalde 😂
Cevap
46Cevap
İnsan rüyasında bile masum olmayabilir ya.
Bebekken insan büyüdükçe çaresizliği azalır..
bence çaresizken olabilir.
Uyurken. Uyuyan kişi sessiz sakin. Tekrar uyanabileceğini de bilmek güzel. Diğer türlü eğer ölmüş olsa hiç masum ve güzel olmazdı.
Uyku yarı ölüm hali derler. En zalim insan dahi uyurken masum bir hâle bürünür. Çünkü sakinleşmiş ve savunmasız bir haldedir.
Bana göre mezarlıkta insanların hepsi masum çünkü nefs öyle bir çiçek açıyor ki kök düşüncelerin çoğu kayboluyor
İnsanın en masum olduğu an bence kendini huzurlu hissettiği kendi olduğu an ve uyurkendir. İnsan sadece o anlarda kendini savunmasız bırakır.
Tecrübelerime göre tanıdığım insanlardan yola çıkarsam, en muhtaç anları aynı zamanda en masum anlarıdır
Aşık olduğundaki andır. Sizin verdiginiz örnekler eylemin engellendiği örnekler , daha iyi eylemi yapmak için olan durumlar değil
Uyuşturucu etkisindeyken o malligini görünce kurşun bile sikasim gelmez
Haksızlığa uğradığında, haketmediğini düşündüğü şeyler yaşatıldığında..
Dünyanın en gaddar insanı bile uyurken bebek gibi savunmasız ve masum görünüyor bence
bi seri katil diyordu ya insanlar ölüyken daha masum görünüyor diye :D
Ben uyumayı ve ölümü ayrı kefeye koyuyorum çünkü o zaman zaten kendinde değilsin onun haricinde yalnız başına kitap okurken mola verdiği an olabilir mesela
Yeni doğduğunda, tertemiz hiçbir günaha bulaşmamışken..
Aşık olduğu kalben sevdiği ve acısını hissettiği anlardır.
İnsanların masum olduğuna inanmıyorum 💅🏻
doğduğunda bebekken
Bence çiş yaparken çok masumuz🤫
Uyurken, ağlarken, üşürken
Mazlum durumuna düştüğünde her an
Uyurken masum oluyor.
Bence uyurken en masum olduğumuz zaman
Öldüğü an geri kalan her anı şeytanlık
Uyurken sanırım
Uyandığı ilk an
Uyurken diyen oldu mu
Tövbe etmiş, pişmanlık içindeyken