Kimi insanlar için güven, dürüstlük ve sadakat gibi içsel değerler daha ön plandadır, kimisi ise dışsal özellikler, örneğin fiziksel çekicilik ya da başarı gibi faktörlere önem verir.
Benim için insanların en etkileyen özellikleri, samimiyet ve güven hissini fazlasıyla vermeleri ve güler yüzlü, pozitif enerji veren bir ruha sahip olmaları.. Yani kısaca sağlam bir karakter, samimi bir sohbet ve kendini maddi manevi sürekli geliştiren bir ruh beni etkiler...
nezaketli olmasını isterim, saygılı olmasını isterim, beni benden daha iyi tanımasını isterim, komiklik beni etkileyen özellikelerdendir, yanında rahat hissetmel isterim, destekleyici olmasını isterim, her konuda ve her duygumuzda birbirimizin yanında olalım isterim, yeri gelir dertleşip beraber ağlayalım yeri gelir beraber gülelim isterim, korumacı olsun isterim... dış özellik olarak herhangi bir kriter aramam sadece gülüş çok dikkatimi çeker. gülüşü beni etkileyebilir
Olduğu gibi olan insanları severim, kişiliğinden taviz vermeyen, kendini savunabilen, hakkını arayan, tünelin ucundaki ışığı görebilen. Yağmurda ıslanmayan , yağmuru hisseden biri. Bir cümlesiyle gönül alabilecek, tebessüm ettirecek bir kişi oldukça etkileyici. Ve severim.
Her şeyime hayranım en çok Tuttuğumu koparan benliğime Aynadaki yarattığım kadına Azmime gücüme güç katan şükürlerime İnsanın bazen kendi alnından öpesi geliyor 💅💅