Kişilik & Karakter Sahip olup kıymetini bilmediğiniz şeyler ve kişiler var mı? benfavor Takip Et Guru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Birçoğunuz için;EbeveynlerinizEvli olup eşiyle arası iyi olmayanlar eşlerinin kıymetini bilmiyorlar. Kaybetmeden kıymetlerini bilin sevdiklerinizin Sahip olup kıymetini bilmediğiniz şeyler ve kişiler var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. hayır yokturr 0 0 Yorumla
s UykuHuzurr0o Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Evet var en önemlisi sağlıklı olmamın kıymetini biliyorum. 1 0 Yorumla
süqşdğwşfğwş Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl bence coğumuz anne babamız hayatta olmasına rağmen onların kıymetini tam olarak bilmiyoruz 1 0 Yorumla
thonething Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 343 cevap paylaştı. Kıymetini anlamak için kaybetmeyi bekliyorum 1 0 Yorumla
ella_a Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Bilmem senin var mı 1 6 Yorumla benfavor 1 yıl Geçmişte masum olduğum zamanlar korumam gereken masumiyetim o günlerin kıymetini bilemedim Yorumla ella_a 1 yıl Geçmiş geçmişte kalmış Sen bugününe bak ve bugünki halini koru Yorumla benfavor 1 yıl Bugünkü halimi koruyacağım buna çok önem veriyorum Yorumla ella_a 1 yıl O zaman size kolaylıklar diliyorum Asla vazgeömeyin🥰 Yorumla benfavor 1 yıl Bu motivasyon çok mutlu etti beni çok teşekkürler 🌿 Yorumla ella_a 1 yıl Rica ederimmm ne demek Yorumla
Oldbutgold2 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Mutlaka vardır 1 0 Yorumla
Fetih2024 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 94% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 437 cevap paylaştı. Var hemde çok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
hayır yokturr
Evet var en önemlisi sağlıklı olmamın kıymetini biliyorum.
bence coğumuz anne babamız hayatta olmasına rağmen onların kıymetini tam olarak bilmiyoruz
Kıymetini anlamak için kaybetmeyi bekliyorum
Bilmem senin var mı
Geçmişte masum olduğum zamanlar korumam gereken masumiyetim o günlerin kıymetini bilemedim
Geçmiş geçmişte kalmış
Sen bugününe bak ve bugünki halini koru
Bugünkü halimi koruyacağım buna çok önem veriyorum
O zaman size kolaylıklar diliyorum
Asla vazgeömeyin🥰
Bu motivasyon çok mutlu etti beni çok teşekkürler 🌿
Rica ederimmm ne demek
Anne babamız kardeşlerimiz
Ben kıymet bilirim
Mutlaka vardır
Var hemde çok
Yok maalesef