Kişilik & Karakter Bu 18-25 yaş arası erkekler niye boyle şımarık? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor hatta birkaç yaş daha ekleyebiliriz. Güncellemeler1 yıl tamam hepiniz uzerinize alinmayin genelleme yaptim ama oyle gozlemledim efendilik diye bir sey yok cogunda Bu 18-25 yaş arası erkekler niye boyle şımarık? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. ergen olduklarındandır 0 0 Yorumla
Davinci013 Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Ulan sanki bu yaş aralığındaki her erkeği testten geçirmiş de genelleme yapıyor 🤣 0 6 Yorumla Soran 1 yıl testten gecirmek mi gerekiyor toplum icindeki ya da internet ortamindaki davranislarini gormek icin Yorumla Davinci013 1 yıl Genelleme yapmak doğru olmaz Yorumla Soran 1 yıl guncellemede duzelttim zaten :d Yorumla Davinci013 1 yıl 🤣 heh şöyle ya Tevazuyu elden bırakmamak lazım Yorumla Soran 1 yıl evet sen de yaslanmis versiyonusun onlarin Yorumla Davinci013 1 yıl Bende mi şımarık oldum:) Yorumla
Burak6162 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Bi erkek 30 u görmeden tam olarak olmuyor maalesef geç olgunlaşıyor... 0 0 Yorumla
58_Esmer_58 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 648 cevap paylaştı. Anne babada eğitecek ahlaka dair bişey olmadığı ixin 0 0 Yorumla
SoLiDeR Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 916 cevap paylaştı. Yok alakası yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
ergen olduklarındandır
Ulan sanki bu yaş aralığındaki her erkeği testten geçirmiş de genelleme yapıyor 🤣
testten gecirmek mi gerekiyor toplum icindeki ya da internet ortamindaki davranislarini gormek icin
Genelleme yapmak doğru olmaz
guncellemede duzelttim zaten :d
🤣 heh şöyle ya
Tevazuyu elden bırakmamak lazım
evet sen de yaslanmis versiyonusun onlarin
Bende mi şımarık oldum:)
Bi erkek 30 u görmeden tam olarak olmuyor maalesef geç olgunlaşıyor...
Anne babada eğitecek ahlaka dair bişey olmadığı ixin
Yok alakası yok
Olgunlaşmamıslar
çocuk olduğu için
Bunu düşündüren ne?
Degilim
Ne verim ablama