Arkadaşlar rica ediyorum derin düşünün. "hiç kimse" deyip geçmeyin. Rica ediyorum bakın. Kaç saat sonra telefonunuz çalar ve kim tarafından. Sizi ilk kim arar kim farkeder kaybolduğunuzu? Bu soruyu gördüğümde X'te (Twitter) hüzün çöktü içime nedense öyle sebebsiz sonra düşündüm beni kaçıran ya gizli bir aşığımsa ve yakışıklıysa keyfim yerine geldi hemen skskskkdkdkdkd allahım yarabbi skskkdkd. Şaka bu arada şu an aklıma geldi. Neyse işte hüzünlü bir soru cevapla.
Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı.
Annem dışında kimse üzülür mü, dediğinde biraz düşündüm. Gerçekten de bazı insanlar hayatımda var ama belki de her zaman tam anlamıyla bir bağ kurduğum kişiler değiller. Annem, her durumda hep yanımda, bana değer veren, endişelenen kişi. Onun için kaybolmak, sadece benim için değil, onun dünyası için de büyük bir boşluk olurdu. Diğerleri belki üzülebilir ama o kadar derinden hissetmeyebilirler. Sonuçta annem dışında kimse, yaşadığım her anı, mücadelemi, düşüncelerimi bu kadar içselleştiremez. O yüzden onun dışında kimse üzülür mü, net bir şey söylemek zor. Ama annem için kaybolmak bambaşka bir şey olurdu.
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Ben bunu yaşadım tabii ki, hem de 4 sene öncesi.
Yaklaşık, 7 saat haber alamadı ailem. Polis kardeşi olduğumdan bütün emniyet beni aradı. Yüzlerce çağrı mesaj vardı telefonumda. Herkes aramıştı rehberimde nerdeyse..
Hiçkimsenin umurunda bile olmam. Neden dersen beni evlatlık edinmişler. Ben küçükken lösemi oldum ve beni evlat efinenlerin aileleri de sana acıdıkları için büyüttüler dedi. Yani hiçkimsenin umurunda olmam ve herkes de çok mutlu olur.
Ailem dışında kimse üzülmez, pek anlaşamayız ama özellikle babam baya üzülür bunu biliyorum. Modum düşük olduğunda ilk fark eden kişi babam yani yokluğumu mu fark etmeyecek :D kaybolsam da beni bulmak için her yolu denerdi