Bir erkek kızın yüzüne neden bakmaz?

Şöyle ki, benim iş ortamım baya erkek çoğunluk olan bir ortam. 20 erkek 5 6 kız o şekilde yani. O yüzden çevrem baya erkek. Bazıları ile sadece profosyonel bazıları ile de arkadaş olarak da ilişkim var. Aralarından biri ile çok yaklnım. En yakın olduğum 2 erkekten biri diyebilirim. Ve 2 yıla aşkındır çalışıyoruz birlikde. Qayette arkadaş çerçevesinde şakamız, desteğimizi yaptık. İsmi sembolik olarak Mert olsun. Beni umursadığını önemsediğini benim de onu umursadığımı önemsediğimi biler. (Abim gibi kardeşim gibi yanlış anlamayın). Sadece son birkaç haftadır benimle konuşurken yüzüme çok az bakar. Ya da uzak gezer. Geçen hepimiz yemeğe gittik iş arkadaşlarımız (8 erkek ve ben vardım ) ve yüz yüze oturmuştuk. yanımdakı iş arkadaşım konuşunca bile bir kere bile yüzüme bakmadı. Ki yemekte o iş arkadaşım baya konuştu ama bir kere bile olsun Mert bana bakmadı, ki normal olarak hepimiz konuşunca birbirimizin yüzüne bakıp mimikler gülmeler yaparız. (Artlk erkek ortamında bir az öyle şakalaşmalar tarzı mimikleri öğrendim :D ). boyle yine ne zaman yardim istesem yardim ediyor da. Ama işte yüzüme doğru dürüst bakmıyor. Bilmeden bir şey yaptım da bana mı kızdı. Ki kızmış olsa ses tonundan hissederdim diye düşünüyorum. Ya neden anlayamadım. Kendisine çok değer veririm. Değer verdiğim 2 3 iş arkadaşımdan birisi. Ama bu durum baya üzüyor.

Bir erkek kızın yüzüne neden bakmaz?