Şöyle ki, benim iş ortamım baya erkek çoğunluk olan bir ortam. 20 erkek 5 6 kız o şekilde yani. O yüzden çevrem baya erkek. Bazıları ile sadece profosyonel bazıları ile de arkadaş olarak da ilişkim var. Aralarından biri ile çok yaklnım. En yakın olduğum 2 erkekten biri diyebilirim. Ve 2 yıla aşkındır çalışıyoruz birlikde. Qayette arkadaş çerçevesinde şakamız, desteğimizi yaptık. İsmi sembolik olarak Mert olsun. Beni umursadığını önemsediğini benim de onu umursadığımı önemsediğimi biler. (Abim gibi kardeşim gibi yanlış anlamayın). Sadece son birkaç haftadır benimle konuşurken yüzüme çok az bakar. Ya da uzak gezer. Geçen hepimiz yemeğe gittik iş arkadaşlarımız (8 erkek ve ben vardım ) ve yüz yüze oturmuştuk. yanımdakı iş arkadaşım konuşunca bile bir kere bile yüzüme bakmadı. Ki yemekte o iş arkadaşım baya konuştu ama bir kere bile olsun Mert bana bakmadı, ki normal olarak hepimiz konuşunca birbirimizin yüzüne bakıp mimikler gülmeler yaparız. (Artlk erkek ortamında bir az öyle şakalaşmalar tarzı mimikleri öğrendim :D ). boyle yine ne zaman yardim istesem yardim ediyor da. Ama işte yüzüme doğru dürüst bakmıyor. Bilmeden bir şey yaptım da bana mı kızdı. Ki kızmış olsa ses tonundan hissederdim diye düşünüyorum. Ya neden anlayamadım. Kendisine çok değer veririm. Değer verdiğim 2 3 iş arkadaşımdan birisi. Ama bu durum baya üzüyor.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
sevmiyor demek ki
Çok güzel olduğun için veya seni sevdiği için utanıyor olabilir.
2 yıl zaten her haftanın 5 günü , ki bazen daha uzun süre birlikte zaman geçirdiğin birine karşı şimdi mi sevip utanmaya başladı? Garip durum değil mi? Normal mi yani?
O zaman seni aldatıyor, yüzüne bakamıyordur :D
Ayyyy öldüm gülmekten 😂 Zaten onun 1 yıla aşkın sevgili olduğu biri vardı. Son bir kaç aydır ayrılar. Ama hem sevgilisi olduğu hem de sevgilisi olmayan durumları gördüm. Hepsinde bal gibi normal şekilde bakabiliyordu yüzüme. Üzgün mutlu öfkeli olduğu durumları gördüm. İlk kez bu tavrını görüyorum. Ki zaten sevgili falan değiliz. Ki o imada asla bulunmadık. Hiç bir erkekle flört imasında bir şey söylememeye özen gösteririm. Bir de arkadaşlığını sevdiğim insanlara karşı ekstra özenli olurum. Hep onların kız arkadaşlarıyla empati kurar ‘’benim sevgilimin kız iş arkadaşı olsa’’ hangi durumlar tavırlar hoşuma gitmezse ben de onları yapmamaya çalışırım. Bazen hatta ikimiz baş başa bir proje için çalışmamız gerekirse onlara isterse kız arkadaşları ds gele bilir, ya da görüşmeleri gerekirse zamanı onlara uygun ayarlamaya çalışırım ki kimsenin evliliğine, her hangi ilişkisine zarar gelmesin
Ayy ölmüş gülmekten mayyak kızan :D asfdasdf